Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Na dabar yra visai nebrangiu vaikisku pleduku,kainos tikrai viliojancios.Ir manau jie pravers tikrai,nes ne vieno reik ju.
Atsakyti
Kai mano drauge pagimde, nupirkau tokius garzucius sliauztinukus, na tokius iseiginius, chicco zaisliuka (cia ateiciai) bei toki ranksluostuka-chalateli (tokia praktiska ir grazi dovanele) wink.gif
Atsakyti
Man labiausiai tiko ir patiko rubeliai. Na, tik susakydavau, kad pirktu is naturalaus audinio ir dar pasakydavau patinkancias spalvas.
Atsakyti
man irgi rubeliai, svarbu, kad butu kokybiski, sintetinius ismeciau .jie jokiais budais netinka kudikiui. kokybiskais rubeliais labai dziaugiaus, tikrai praverte thumbup.gif ir dar .. dovanojant rubelius verta nors apytikliai paskaiciuoti vaiko amziu, kad daiktas atitiktu sezona. gavom mes dovanu nuostabu, gana brangu ziemini kombinezona. deja jis mums tiks tik birzelio menesi g.gif
Atsakyti
padovanočiau vaikiškos kosmetikos rinkinį ir pliušinį didesnį žaislą arba būna tokie rankšluoščiai faini su kapišonu arba pledukas koks minkštas (gal žinot, kur tokių pigiau įsigyt?) thumbup.gif
Atsakyti
O man nepatiko, kad pliusinius zaislus dovanoja - tiek daug prinese, kad nera, kur deti, o vaikas beveik nezaidzia. Sauskelnes patiko, bet velgi ne visi pataike tinkamos firmos ir dydzio.

Siandien einam naujagimio lankyt i ligonine 2.gif . Ar nesti dovanas, o gal tik geliu, o dovanas i namus??
Atsakyti
Nezinau,bet as nuo pliusiniu zaislu susilaikyciau o ypac nuo dideliu g.gif Nezaidzia vaikai su jais (bent jau mano ir mano draugiu) .Pas mus ju visa lentyna prikrauta. Grazus tai ismest gaila ir atiduot kam kazkaip ranka nekyla o tai seneliu ar kokiu kitu artimu dovanoti sad.gif
O pleduku maciau maksimoj.Kai kurie visai neblogi buvo ir kainos nesikandziojo wink.gif

QUOTE(ziv @ 2004 03 31, 08:49)
Siandien einam naujagimio lankyt i ligonine 2.gif . Ar nesti dovanas, o gal tik geliu, o dovanas i namus??

Save prisimink,ar labai norejai tu dovanu,ypac kai nera ju kur padeti ir tevelis turi vis namo vezti wink.gif
Atsakyti
ivairiu pleduku, simpatisku uzklotu, ramksluostuku maciau Jyske. Gana nebrangiai. Bet nezinau ju kokybes - nepirkau, nors visada praeidama pro tas lentynas pasiziuriu wub.gif
Atsakyti
Manau, kad drabuzelius galima dovanoti tik zinant teveliu skoni, dideliu zaislu pridovanoja ir taip, veliau jei vaikui patinka, tai jis zaidzia, o jei ne, tai guli ir dulkes renka.
Dukrele mano siulo dovanoti vaikui grazius indus, puoduka, sauksteli, sakute smile.gif As pati turiu ir sidabrini sauksteli ir sauksta nuo savo kudikystes laiku, tai naudoju iki siol smile.gif
Tiktu idomesniu barskuciu rinkinys, pirmieji batukai, jie tokie lengvuciai ir grazus smile.gif Dar toksai pastatomas zaislas su kilimeliu, kur gali vaikuti paaugusi paguldyti ir jis zaidzia. Albumas jau buvo minetas, gali buti lopsiniu rinkinys. Manau, kad dovana turetu patikti ir mamytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2004 03 30, 14:10)
Aiū visiems už patarimus.

Dėl sauskelnių, tai vieniems gal ir nieko bus, nes artimi draugai, tai galėsiu pasiklausti kokių konkrečiai reikia, o kitiems, tai nelabai...

Ir dar norėtūsi ko nors nekasdienio.

Buvau pradėjus galvoti apie albumus, nes pati sabai sentimentali esu, tai norisi turėti daug prisiminimų. Ir man atrodo, labai miela savo kūdikėliui nuo pirmų dienų krauti atminimo knygą.

Va turiu ideja, knygynuose buna knyga kazkaip vadinasi "mano pirmieji metai", jeigu dar neturi tai manau tinkama dovana, o prie jos gali dar ir koki zaisliuka ar siaip ka nors padovanoti. Toje knygoje surasoma informacija apie vaikiuka, jo pasiekimus per visus metus (kada dantukai dygo, kada atsisedo, plaukiuku sruoga ir t.t.).

QUOTE(ewa @ 2004 03 30, 14:49)
Na, jeigu nenori sauskelniu, tai is mano mazei dovanotu dovanu labai dziaugiausi suktuku grojanciu virs lovytes ( 30-40lt)

Nu va situ gavome net 3 vnt, nors tu kose po to is ju virk smile.gif
Atsakyti
Galima nupirkti is vaikisku prekiu parduotuves ceki - dovana, teveliai tikrai zinos ka pirkti. As ka tik pagimdziau ir visu ateinanciu prasiau pampersu - tikrai bent viena menesi jauciuosi pigiai apsiejus, o tai jie tokie brangus...O del ju netinkamumo - vistiek gausit tuos pampersus visus isbandyti, kad suzinoti kurie geriausi 2.gif
Atsakyti
kai lankiau leliuka, neshiau jam drabuzeli ir kojinytes /taip graziai ipakuotos wub.gif / tos pacios spalvos (maximoje "mole" yra tokia parduotuve vaiku) ten yra liabai graziu drabuzeliu leliams. ir vaistineje nupirkau tokia knygele minkshta thumbup.gif ja galima plauti, ji kai paspaudi cypia smile.gif liuks knyga biggrin.gif /ta kur pirkau buvo su vaisiais/
Atsakyti