Asmeninis čiulptuko laikiklis su mažylio vardu
Is cia pasiulytu ideju patiko tas pampersu tortas, albumas vaikucio nuotraukom, ranksluosciai siuvineti, vilnonis pledukas, dar neatsisakytumem dovanu cekio, triratuko ateiciai ir visko kas praktiska ir ko tikrai reikes. Labai nenoreciau gauti daikto kuris ne tik nebus reikalingas, bet ir uzims daug vietos, kaip pvz didelis pliusinis zaislas ar pan.
Siaip geriausiai atsiklausti teveliu ko reikia, kokio dydzio ir firmos pampersu pirkt, kokiu rubeliu truksta ir pan. Tada ir dovanojanciam maziau galvos skausmo ir gave dovana bus patenkinti
Mus dar ne visi aplanke, bet gavome praktiskas ir reikalingas dovaneles - silta vokeli ziemai, pleduka, zaisliuka ant vezimelio, kramtuku, barskuciu, higienos priemoniu kudikiui, pampersu, pinigu. Viskas tikrai pravers ir bus naudojama/sunaudota
Siaip geriausiai atsiklausti teveliu ko reikia, kokio dydzio ir firmos pampersu pirkt, kokiu rubeliu truksta ir pan. Tada ir dovanojanciam maziau galvos skausmo ir gave dovana bus patenkinti
Mus dar ne visi aplanke, bet gavome praktiskas ir reikalingas dovaneles - silta vokeli ziemai, pleduka, zaisliuka ant vezimelio, kramtuku, barskuciu, higienos priemoniu kudikiui, pampersu, pinigu. Viskas tikrai pravers ir bus naudojama/sunaudota
QUOTE(erikae @ 2010 02 09, 23:11)
Nemaniau kad kazkas pudros nenaudoja
Kiek turejau visa liko nepanaudota. Net nezinau kur ja naudot
QUOTE(mersyte @ 2010 02 18, 11:16)
O as uz dovanas "ateiciai" Ejom lankyti kudikelio ir padovanojos porcelianini/kasdienini rinkinuka: dubeneli su lekstele puosta vaikiskais piesiniais. Ir praktiska, vaikutis gales valgyti is jo ir mazas ir paauges, ir grazu, ir sioks toks atsiminimas.
Labai praktiska. Gavau tokia dovana nuo MB tevo ir turbut iki 16 metu tikrai pragules spintoje, nes labai saugoju kad nesuduztu
Siaip grazi dovana remelis nuotraukai, nuotraukoms. pvz jeigu turi vyresne sese ar broli buna su graziais uzrasais. O ir patiems galima remeli grazu padaryt, nupaisyt.
Jeigu vaikas gimes arciau Kaledu dienos galima padovanot kaledini metalini varpeli ar zaisliuka isgraviruota. Jei arciau velyku tai kiausini ar kiausiniui laikyt induka su vardu.
Visokie uzkloteliai yra praktiska jeigu juos ne visi dovanoja.Vilnonis megztas uzklotelis. Vilnones megztos kojnytes ar batukai. Rubelius geriausiai dovanoti ydziui nuo 3 menesiu.
Kudikio knygutes, knygutes i vonia, pvz knygute kuri tvirtinasi kaip apsaugele lovyteje.
Mes kai lankem kudiki, tai padovanojau naturalios vilnos pleduka su siuvineti zodiako zenklu O kitam dekupazinta medine deze, kuri puikiai tinka, kuikos vaistams, arba barskuciams sudeti
man atrodo, kad pati geriausia ir praktiskiausia dovana yra dovanu cekis,m kad ir kaip neromantiskai tai skambetu. Tiesiog tokiu butu tevams paliekama galimybe nuspresti, kas ju vaikui geriausia
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2010 10 21, 11:27)
Mes kai lankem kudiki, tai padovanojau naturalios vilnos pleduka su siuvineti zodiako zenklu
O kur ir kas siuvinėja? Ar Jūs čia savom rankom ?
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 11 07, 09:28)
Sveikos kokiu ideju turit gimus dvynukams?kokia simboliska dovanele
As ir vėl savo trigrašį su siuvinėjimais įkišiu
Tiesiog labai įstrigo vienas darbelis.. mačiau du rankšluostukus vaikučiams su kapišoniukais, ant kiekvieno iš jų buvo išsiuvinėtos po 2 pėdutės. Po vienomis pedutėmis buvo užrašas "copy" po kitomis "paste".
Man taip gražu
QUOTE(erikae @ 2010 11 07, 13:38)
As ir vėl savo trigrašį su siuvinėjimais įkišiu
Tiesiog labai įstrigo vienas darbelis.. mačiau du rankšluostukus vaikučiams su kapišoniukais, ant kiekvieno iš jų buvo išsiuvinėtos po 2 pėdutės. Po vienomis pedutėmis buvo užrašas "copy" po kitomis "paste".
Man taip gražu
Man taip gražu
o idomu labai kur galima rasti?
Blogiausia dovana minksti zaislai ir pampersai.nes nuo pampersu tos rusies kuriu mum atnese buvo alergija.. ir kur juos det..
o geriausi man tai albumas, remeliai, pledukai. Gavau pleda nuo savo tevu, labai dziaugiuosi juo ir zaislai jei pirkt tai truputi vyresniam geriau, nes kiek tam maziukui dar reikia
o geriausi man tai albumas, remeliai, pledukai. Gavau pleda nuo savo tevu, labai dziaugiuosi juo ir zaislai jei pirkt tai truputi vyresniam geriau, nes kiek tam maziukui dar reikia