Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Labai graži idėja apie išsiuvinėtą rankšluostį. Ir simboliška, ir miela, ir naudinga. Pasinaudosiu blush2.gif , nes dviejų mergaičių lankynos "ant nosies", tiesa, viena dar net neisšilukštenusi iš pilvelio. Bet jau tuoj tuoj biggrin.gif
Atsakyti
viena žinau - tik jau ne pampersų paką su intencija, kad vis tiek susinaudos, va būtent - susinaudos ir neliks. reikia prisiminimo. kažko mielo, šilto. gana smulkmenos. nereikia meškino per pusę kambario...beje, tokius turim net 3... kur dėt? nežinia doh.gif
Atsakyti
pritariu, kad pampersu geriau nedoanoti vaikuciui, nes na kokia cia dovana? juk greit susinaudoja ir viskas. Dovanos nelieka:) jau geriau tai, kad ilgesniam laikui ir kad vaikuciui butu gera dovanele:)
Atsakyti
Mes pampersiuku nesam gave, bet pasigirsiu kokia mums dovanele labai suzavejo ir liks ispudingas prisiminimas vaikui:
Fotosesija seimynai thumbup.gif pozuotis mums labai patiko... ir foto turim nemazai ir net filmukas sukurtas is ju blush2.gif
Padovanojo brolio seimyna "Dovanu kupona" fotosesijai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2010 04 09, 23:01)
Mes pampersiuku nesam gave, bet pasigirsiu kokia mums dovanele labai suzavejo ir liks ispudingas prisiminimas vaikui:
Fotosesija seimynai  thumbup.gif    pozuotis mums labai patiko... ir foto turim nemazai ir net filmukas sukurtas is ju  blush2.gif
Padovanojo brolio seimyna "Dovanu kupona" fotosesijai  thumbup.gif

Superine dovanele, bet brangoka ... g.gif Tik artimam gali ja padovanoti smile.gif O siaip man labiausiai patinka dovanos, skirtos prisiminimui... ten visokie ispaudai rankyciu ar pedu, labai liuks ranku darbo dovaneles ... smile.gif
Atsakyti
mes dazniausiai dovanojam sauskelnes smile.gif
kai mano vaikucius lanke irgi geriausia dovanele man asmeniskai buvo sauskelnes
Atsakyti
labukas, mes kaip tik ruošiamės eiti lankyti mažos panelytės, tai pirksime čekį iš Baby city už 100lt ir kokį žaisliuką, o po to išsisrinks ką norės smile.gif Šiaip paklausiau ko reikėtų, tai pasakė, kad čekis geriausia būtų smile.gif
Atsakyti
man jau geriau asmeniška kokia smulkmenėlė su užrašu...palinkėjimu... daug nekainuoja...o tas pampersų pakas doh.gif schmoll.gif įsivaizduokit, ateina pas jus svečiai į 30-tąjį gimtadienį, atneša tualetinio popieriaus ritinukų, gera, praktiška dovana, vis tiek susinaudos juk lotuliukas.gif arba moteriai kokių paketų dar galima padovanot, įklotų, tamponų... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 15 balandžio 2010 - 14:18
pritariu,juk ne deficitas tu pemperiu biggrin.gif man tai labai patiko tie kolyciu rankyciu ispaudai,bei fotosesija thumbup.gif gal kuri zino seimynini gera fotografa kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2010 04 09, 22:01)
Fotosesija seimynai  thumbup.gif    pozuotis mums labai patiko... ir foto turim nemazai ir net filmukas sukurtas is ju  blush2.gif
Padovanojo brolio seimyna "Dovanu kupona" fotosesijai  thumbup.gif

Krikstynu proga mes dovanojom kupona fotosesijai. Liko labai patenkinti teveliai. Tikrai gera dovana, tik vieniems dovanoti gal brangoika, susimetem kelios seimos biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka dovanoti KUDIKIO KNYGA, kuri kainuoja apie 40Lt... Pastaruoju metu teko lankyti net 5 kudikius ir visiems teveliams dovanojau sia mineta knygele wink.gif. Labai nustebau, kad ne vienas neturejo ir net isivaizdavo, kad tokiu yra... Kita karta nuejus, apzvelgiau padeti, kaip knyga pildoma. Tikrai rekomenduoju - 10 balu. Surasysite visas smulkmenas, kurias pastebesite augant kudikeliui. Labai faina...
Atsakyti
QUOTE(Mazyte Pupyte @ 2010 05 05, 21:26)
Man asmeniskai labai patinka dovanoti KUDIKIO KNYGA, kuri kainuoja apie 40Lt... Pastaruoju metu teko lankyti net 5 kudikius ir visiems teveliams dovanojau sia mineta knygele wink.gif. Labai nustebau, kad ne vienas neturejo ir net isivaizdavo, kad tokiu yra... Kita karta nuejus, apzvelgiau padeti, kaip knyga pildoma. Tikrai rekomenduoju - 10 balu. Surasysite visas smulkmenas, kurias pastebesite augant kudikeliui. Labai faina...

geras dalykas ta knyga thumbup.gif
Atsakyti