Labai graži idėja apie išsiuvinėtą rankšluostį. Ir simboliška, ir miela, ir naudinga. Pasinaudosiu , nes dviejų mergaičių lankynos "ant nosies", tiesa, viena dar net neisšilukštenusi iš pilvelio. Bet jau tuoj tuoj
viena žinau - tik jau ne pampersų paką su intencija, kad vis tiek susinaudos, va būtent - susinaudos ir neliks. reikia prisiminimo. kažko mielo, šilto. gana smulkmenos. nereikia meškino per pusę kambario...beje, tokius turim net 3... kur dėt? nežinia
Mes pampersiuku nesam gave, bet pasigirsiu kokia mums dovanele labai suzavejo ir liks ispudingas prisiminimas vaikui:
Fotosesija seimynai pozuotis mums labai patiko... ir foto turim nemazai ir net filmukas sukurtas is ju
Padovanojo brolio seimyna "Dovanu kupona" fotosesijai
Fotosesija seimynai pozuotis mums labai patiko... ir foto turim nemazai ir net filmukas sukurtas is ju
QUOTE(era^ @ 2010 04 09, 23:01)
Mes pampersiuku nesam gave, bet pasigirsiu kokia mums dovanele labai suzavejo ir liks ispudingas prisiminimas vaikui:
Superine dovanele, bet brangoka ... Tik artimam gali ja padovanoti O siaip man labiausiai patinka dovanos, skirtos prisiminimui... ten visokie ispaudai rankyciu ar pedu, labai liuks ranku darbo dovaneles ...
mes dazniausiai dovanojam sauskelnes
kai mano vaikucius lanke irgi geriausia dovanele man asmeniskai buvo sauskelnes
kai mano vaikucius lanke irgi geriausia dovanele man asmeniskai buvo sauskelnes
labukas, mes kaip tik ruošiamės eiti lankyti mažos panelytės, tai pirksime čekį iš Baby city už 100lt ir kokį žaisliuką, o po to išsisrinks ką norės Šiaip paklausiau ko reikėtų, tai pasakė, kad čekis geriausia būtų
man jau geriau asmeniška kokia smulkmenėlė su užrašu...palinkėjimu... daug nekainuoja...o tas pampersų pakas įsivaizduokit, ateina pas jus svečiai į 30-tąjį gimtadienį, atneša tualetinio popieriaus ritinukų, gera, praktiška dovana, vis tiek susinaudos juk arba moteriai kokių paketų dar galima padovanot, įklotų, tamponų...
pritariu,juk ne deficitas tu pemperiu man tai labai patiko tie kolyciu rankyciu ispaudai,bei fotosesija gal kuri zino seimynini gera fotografa kaune?
QUOTE(era^ @ 2010 04 09, 22:01)
Krikstynu proga mes dovanojom kupona fotosesijai. Liko labai patenkinti teveliai. Tikrai gera dovana, tik vieniems dovanoti gal brangoika, susimetem kelios seimos
Man asmeniskai labai patinka dovanoti KUDIKIO KNYGA, kuri kainuoja apie 40Lt... Pastaruoju metu teko lankyti net 5 kudikius ir visiems teveliams dovanojau sia mineta knygele . Labai nustebau, kad ne vienas neturejo ir net isivaizdavo, kad tokiu yra... Kita karta nuejus, apzvelgiau padeti, kaip knyga pildoma. Tikrai rekomenduoju - 10 balu. Surasysite visas smulkmenas, kurias pastebesite augant kudikeliui. Labai faina...
QUOTE(Mazyte Pupyte @ 2010 05 05, 21:26)
Man asmeniskai labai patinka dovanoti KUDIKIO KNYGA, kuri kainuoja apie 40Lt... Pastaruoju metu teko lankyti net 5 kudikius ir visiems teveliams dovanojau sia mineta knygele . Labai nustebau, kad ne vienas neturejo ir net isivaizdavo, kad tokiu yra... Kita karta nuejus, apzvelgiau padeti, kaip knyga pildoma. Tikrai rekomenduoju - 10 balu. Surasysite visas smulkmenas, kurias pastebesite augant kudikeliui. Labai faina...
geras dalykas ta knyga