Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

As labiausiai apsidziaugiau gavusi ivairios kosmetikos kudikiui (pudra, aliejus) ir flaneliu rinkinuka thumbup.gif
Atsakyti
as pavyzdziui pudra nesidziaugciau ir liktu ji nesunaudota.. pirma reik gerai pasiaiskint kas vaikuciui geriausia ir ar dovanotas daiktas, ar prieziuros priemone is vis bus naudojama..
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 02 06, 18:48)
as pavyzdziui pudra nesidziaugciau ir liktu ji nesunaudota.. pirma reik gerai pasiaiskint kas vaikuciui geriausia ir ar dovanotas daiktas, ar prieziuros priemone is vis bus naudojama..

g.gif Nemaniau kad kazkas pudros nenaudoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 02 09, 22:11)
g.gif  Nemaniau kad kazkas pudros nenaudoja  blink.gif

nerekomenduojama kudikiu prieziurai naudot pudra,nes jie gali ikvepti smulkiu pudros daleliu...cia tik tarp kitko 4u.gif
Drabuzeliai irgi ne pats geriausias variantas.gerai,jeigu pataikys i sezona....vaikai tai nevienodai auga,o ir grozio supratimas gali skirtis
Atsakyti
Su pampersų dovanojimu tai vėlgi...ne visi tėveliai vaikams pampersus naudoja, ir ne visi juos pripažįsta. Manau nebloga dovana būtų knyga apie vaikų psichologiją arba mamoms skirto žurnalo prenumerata. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 02 09, 23:11)
g.gif  Nemaniau kad kazkas pudros nenaudoja  blink.gif

nenaudojau ir as .... geriausiai viskam tiko Bepanten mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 10 vasario 2010 - 22:44
Turėjom ir mes pudrų pridovanotų, čiulptukų, kurių nenudojam, iškarto per mažų drabužėlių... tokių dalykų net nepanaudojom. Geriausia eianant lankyti pasiklausti ko reikėtų. Sauskelnės labai patiko, jų pradžioj daug reikia. O kurie klausdavo, ką atnešti dovanėlių, tai buvau šie tiek numačius,- tai ir patardavau: ką norite ar knygą "Mano pirmieji metai", ar sauskelnių pakuotę 2 numerio, ar buteliuką "Avent" 120 ml...
Atsakyti
O as uz dovanas "ateiciai" smile.gif Ejom lankyti kudikelio ir padovanojos porcelianini/kasdienini rinkinuka: dubeneli su lekstele puosta vaikiskais piesiniais. Ir praktiska, vaikutis gales valgyti is jo ir mazas ir paauges, ir grazu, ir sioks toks atsiminimas.
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2010 02 09, 22:40)
nerekomenduojama kudikiu prieziurai naudot pudra,nes jie gali ikvepti smulkiu pudros daleliu...cia tik tarp kitko  4u.gif
Drabuzeliai irgi ne pats geriausias variantas.gerai,jeigu pataikys i sezona....vaikai tai nevienodai auga,o ir grozio supratimas gali skirtis

O apie drabuzelius nieko ir nerasiau ax.gif
Flaneles tai patiesaliukai vaikui. Man jie visur labai suejo thumbup.gif
Atsakyti
Man grazu dovanoti pirmuosius batukus smile.gif grazi ir praktiska dovana. galima net nevaikstanciam kudikiui ar tik pradejusiam.
savo pirmuosius batukus galima pasideti kaip suvenyra ant lentynos ar dar kiap nors issaugoti. grazi vaiko kambario interjero detale. Va cia maciau graziu batuku ir jie i dezutes tokias dovanoti tinkancias ipakuoti www.opapa.net smile.gif
Atsakyti
Geriausia paklausti paciu teveliu ko jie dar neisigijo...ir ko ju mazyliui reiketu.

Dovanos, kurias gavo musu maziukas:
1. Lavinimo kilimelis
2. Knyga mazyliui (Pirmieji mazylio gyvenimo metai)
3. Vaikiskas foto albumas
4. Pampersai
5. Barskuciai
6. "Adidas" treningiukas
IR T.t.
Atsakyti
sveikos mamytes.. na o mes ryt vaziujam i svecius kur yra leliukas 6men.. ir reikia kaska nupirkt leliui dovanu,nes pirma kart matysim.. ka patartumet jam nupirkt? kaip manot,ar tiktu kokia gera pasaku knyga? ar koki lavinamaji zaisla pirkt? na net neissivaizduoju... doh.gif dar gavojau pirk ta knyga mano 5gyvenimo metai ar kaip ji vadinas,bet pagalvojau,kad jau per velu.. pirmieji puse m liks nepildyti... doh.gif
Atsakyti