Na as kiek praktiskas zmogus, tai rubelius ar batukus dovanoju ir pampersu paki, nes rubeliai ir pamperiai bet kokiu atveju sueis. Man patiko ideja apie fotosesija. Tik va ko nevertinu tai minkstu zaislu, na stovi kampe ir dulkias kaupia ir su jais vaikas nelbai zaidzia, bet gi nepasakysi, kad to ar to neneskit
Mes kai ėjom draugės dukryte lankyti pirma karta dovanojom dovanu čeki nes pamanėm ko tėvėliai galės patys ir isrink kas jiems tinkamiausia bus
brangutes, padekit...
einam lankyti naujagimes.. ka dovanoti mazutelei, mamai ar tecui - tai dar ne per didziausia problema... o ka padovanoti ju vyresniems vaikams (trylikametei dukrai ir astuonmeciui sunui)? juk bus negrazu, jei visi kiti, isskyrus juos, gaus dovanu...
einam lankyti naujagimes.. ka dovanoti mazutelei, mamai ar tecui - tai dar ne per didziausia problema... o ka padovanoti ju vyresniems vaikams (trylikametei dukrai ir astuonmeciui sunui)? juk bus negrazu, jei visi kiti, isskyrus juos, gaus dovanu...
QUOTE(gulbinukas @ 2009 10 26, 19:12)
brangutes, padekit...
mes irgi visada kazka padovanojame ir vyresniems vaikams. Tai gali buti bet kas arba knyga, ar stalo zaidimas.
Mums dovanojo rubelius, valgymui kedute, pinigeliu, sauskelniu, viskas buvo labai naudinga ir praktiska. Todel as esu uz praktiskas dovanas. O kaip kazkas irgi sake, jog pliusiniai zaislai tai pati blogiausia dovana, tai pritariu Nes manau pliusinius zaislus reikia pirkti tokio amziaus vaikui, kuris pats jo uzsimanytu, tuomet ir vertintu galbut ir su juo zaistu. Naujagimiui nesami, tai tik "dulkiu siurbliai"
man tai nepatinka,kai nesa palankynom rubelius o jei dar gariuninius buvo pora tokiu tetu
as visada uz zaislus patiem juk gaila kartais pinigeliu jiem,tai dovana
ir pati visada nesu tik zaislus.o su tais cekiais,tai ir ne kas.dukrytei buvo padovanoje,tai paskui laksciau ir sukau galva ka cia nupirkti,nes siai tokiose pardese neperku
ir pati visada nesu tik zaislus.o su tais cekiais,tai ir ne kas.dukrytei buvo padovanoje,tai paskui laksciau ir sukau galva ka cia nupirkti,nes siai tokiose pardese neperku
QUOTE(griaustinisvm @ 2009 11 07, 11:04)
man tai nepatinka,kai nesa palankynom rubelius o jei dar gariuninius buvo pora tokiu tetu
man ir nepatiktu
visus ir perspejau tik rubu ir cekiu nenesti
nes tikrai, vargas, lakstyk paskui su tais cekiais, kai nei laiko nei galimybiu iseit nelabai turi....
QUOTE(Chera @ 2009 05 26, 16:32)
ir ne tik del to o tam kad mamyte gal jau prisipirkusi rubeliu "dabartiniam laikui"... o vaikai greitai auga tai manau drasiai galima pirkti koki 68 dydi
O aš visada rūbelius nešu. Ypač mergytėms.
Pampersų tortas fantastiška dovana. Ir atrodo labai šventiškai.
O as vokeli nesciau, tevai juk geriau zino, ko labiausiai atzalelei reikia
QUOTE(Perliukai @ 2009 11 26, 18:16)
O as vokeli nesciau, tevai juk geriau zino, ko labiausiai atzalelei reikia
Nu taip... vokeli nunesus neprasausi Bet mes kiek esam gave sunui dovaneliu tokiu, tai ir isleisdavom ne pagal paskirti... tiesa pasakius net nepamenu kiek tu vokeliu esam gave
Man labai patiko kai zaislus dovanojo, barskucius i pan., rubelius kad dovanot reikia gaudytis, o tai atnesa ziemini rubeli, o vaikui tiks kai vasara bus , nes vaikai gi labai greitai auga, pampersus dovanojo, irgi neblogai, tik kad ne prisiminimas, ismeti i siuksliu deze ir viskas o pinigus kur dovanojo mes atskirai atidedam, bus vaikui kokiam nors daiktui, pvz. nupirkom supynes
Gimus pirmajam suneliui gavome daug rubeliu ir kitu daiktu, bet labiausiai isimintinas ir daugiausiai naudojama buvo muzikine karusele. Po keliu dienu drauge gindys, tai turbut ir as jai padovanosiu muzikine karusele ir jau nusiziurejau kokia Bus ir kaledu ir naujagimio proga va kokia grazuole