Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(v.photo @ 2009 06 03, 21:33)
man tai labai patinka tas rėmelis iš dviejų dalių, kur vienoj pusėje nuotrauka, o kitoje - reikia įspausti rankutę arba pėdutę  wub.gif  manau gera dovana  thumbup.gif

thumbup.gif
Taip pat galima dovanoti:
vien tik rinkinuką gipso įspaudams (rankytės ar kojytės, pasirinkimas parduotuvėse yra smile.gif )
arba sidabrinį šaukštelį pirmajam dantukui (labai džiaugiausi pati gavusi, kai gimė dukrytė thumbup.gif )
nuotraukų albumą
o mamytei dovanočiau kokią grožio procedūrą, nusipelnė bigsmile.gif .
Atsakyti
Mes gavom tokių dovanų - papersai, rūbeliai, dovanų čekiai, žaisliukai...
Atsakyti
Siaip nebloga dovana yra sauskelnes, nes tikrai sunaudos. Na bent jau mes dziaugdavomes, kai atnesdavo smile.gif..O prasciausia dovana yra pliusinis zaislas. Mazyliui su juo dazniausiai buna neidomu zaisti, o jis stovi ir renka dulkes smile.gif.
Atsakyti
Dovanojusi esu......dideli meskina..ir vilnoniu kojinaiciu ivairiausiu rastu ir spalvu..pati mezgiau ...cia nesiau drauges gimusiai mergytei..tai labai apsidziauge thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2003 10 24, 19:53)
Aš gavau dovanų nuotraukų albumą, nerealaus grožio, didelis, jame nuotraukos klijuojasi, o ne kišasi į maišelius. Viršelyje miegančio kūdikio nuotrauka, tokia meniška, juodai-balta. Nu fantastiškai atrodo ir aš tokia dovana labai džiaugiuosi. Tai ir mamai ir vaikui dovana, nes klijuoju į jį vaiko gražiausias nuotraukas nuo pat gimimo. Jų yra Akropolyje Fuji parduotuvėlėj, kaina apie 47 lt. Dar yra ir mažesnių su anne geddes vaizdais, labai gražu.

Gal butu galima suzinoti pries kiek laiko gavai sia dovana?Nes artimiausiu laiku drauge pagimdys vaikuti ir reikes kazkokios tai dovanos unsure.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Draugė pagimdė sūnelį, ir greitai eisim jo aplankyti ax.gif ir net nežinau ką padovanoti blush2.gif Mamai gėlių tai būtinai bis.gif Svarbiausia, kad šeimoje dar yra ir pirmas vaikelis 2 metukų su trupučiuku rolleyes.gif Ir kad nebūtų nuskriaustas jam taip pat reikia kažkokios dovanėlės ax.gif
Gal turit kokių pasaiūlymų? ax.gif Nes jau tai šeimai esu padovanojus - Vaiko knygą ( 1 vaikeliui ), fotoalbumą, rėmelius, drabužėlių, žaisliukų, tad dovanodama vaikui kažką nenorėčiau kartotis, tai ką patartumėtę g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 09 25, 13:04)
Gal ir gražu, bet nedomina tokie  ax.gif

as pati nupirkau savo busimam leliukui wub.gif pas viena mamyte - velti is vilneles batukai ir kumstinukes
bus i laukeli eiti...jie uzsimauna kaip kojnytes ir labai siltuciai ir svelnuciai wub.gif ir dar grazuciai wub.gif
sakyciau praktiska ir nebrangi dovanele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 09 24, 17:12)
Labuka  4u.gif
Draugė pagimdė sūnelį, ir greitai eisim jo aplankyti  ax.gif  ir net nežinau ką padovanoti  blush2.gif  Mamai gėlių tai būtinai  bis.gif  Svarbiausia, kad šeimoje dar yra ir pirmas vaikelis 2 metukų su trupučiuku  rolleyes.gif  Ir kad nebūtų nuskriaustas jam taip pat reikia kažkokios dovanėlės  ax.gif
Gal turit kokių pasaiūlymų?  ax.gif  Nes jau tai šeimai esu padovanojus - Vaiko knygą ( 1 vaikeliui ), fotoalbumą, rėmelius, drabužėlių, žaisliukų, tad dovanodama vaikui kažką nenorėčiau kartotis, tai ką patartumėtę  g.gif  blush2.gif

Nupirkau fotoalbumą tokį nerealiai gražų wub.gif Kartu buvo su mėlyna dėžute tai tą mėlyną dėžutę puošiu SB thumbup.gif Beliko pirmajam vaikeliui kažką nupirkti kad nebūtų nuskriaustas 4u.gif
Atsakyti
Man draugės, atėję lankyti sūnelio, atnešė knygą apie vaiko priežiūrą, labai gera dovana, kuria iki šiol naudojuosi.
Aišku, jos rizikavo, galėjau tokią jau turėti smile.gif
Atsakyti
kaip mano maziu ejo visi lankyti tai dauguma dave vokelius-tai ko reikejo ta ir nupirkau 4u.gif
Atsakyti
skaitau ir galvoju,cia kas antra dovanotu albuma ar kudikio knyga tai gautusi mazdaug taip kad po lankytuviu kol visi aplankytu teveliai jau turetu kokius 6 albumus ir 4 knygas maziausiai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip įdomu. Man kaip tik reikės eiti naujagimį aplankyti, gal ir nebloga dovana g.gif
Atsakyti