QUOTE(renatukasss @ 2009 05 26, 15:08)
na perkant rubelius reiktu pirkti didesnius, nes eaisku kad iseis aplankyti
ir ne tik del to o tam kad mamyte gal jau prisipirkusi rubeliu "dabartiniam laikui"... o vaikai greitai auga tai manau drasiai galima pirkti koki 68 dydi
QUOTE(Chera @ 2009 05 26, 16:32)
tai manau drasiai galima pirkti koki 68 dydi
Kaip cia pasakius... Kokio amziaus tas lankomas kudikis? Mat mes 68 nesiojom budami triju menesiu O va kitas su 68 priaugs tik ziemai, ir jei rubas vasarinis-kur ji deti?
Nebijokit atsiklausti teveliu net del rubu dydzio
padovanokite PAMPERS torta. Ir praktiska ir grazu
Daugiau tokio tipo tortu galite pasiziureti googleje http://images.google...u...t=0&ndsp=18
Daugiau tokio tipo tortu galite pasiziureti googleje http://images.google...u...t=0&ndsp=18
Eisiu ir aš lankyti leliuko, bet jis rūbelių turi daugiau nei reikia, be to mama stengiasi itin "ekologiškai" jį auginti, tai jokių muiliukų ir pan. neatitaikysiu. kiek žiūrėjau lavinamieji žaisliukai skirti vaikams 2-3 metų tai ar ne per anksti? todėl sugalvojau pirkti CD arba pasakų, arba lopšinių ir mamai žurnalo prenumeratą.
Mielos mamytės, patarkite, ar būtumėt patenkintos tokia dovana? ar galbūt tinka leliukui dovanoti tuos lavinamuosius žaislus iš aksto?
Mielos mamytės, patarkite, ar būtumėt patenkintos tokia dovana? ar galbūt tinka leliukui dovanoti tuos lavinamuosius žaislus iš aksto?
QUOTE(green-eyed @ 2009 05 29, 14:57)
Eisiu ir aš lankyti leliuko, bet jis rūbelių turi daugiau nei reikia, be to mama stengiasi itin "ekologiškai" jį auginti, tai jokių muiliukų ir pan. neatitaikysiu. kiek žiūrėjau lavinamieji žaisliukai skirti vaikams 2-3 metų tai ar ne per anksti? todėl sugalvojau pirkti CD arba pasakų, arba lopšinių ir mamai žurnalo prenumeratą.
man tai tikrai patiktų gauti žurnalo prenumeratą, na ir CD su lopšinėm ir pasakom irgi puiku
yra tų lavinamųjų ir mažiukams, net nuo 0 mėn pažiūrėkit tiny love, fisher price firmų na, tai gali būt įvairūs barškaliukai, su švieselėm, grojantys žaisliuaki, čežančios su skirtingomis faktūromis knygutės ir pan. galima dovanot lavinamąjį kilimėlį su lankais, žaislų stovelį, žaislą, tvirtinamą ant automobilinės kėdutės ir pan.
QUOTE(Chera @ 2009 05 30, 02:09)
vaikams zaislu niekada nebuna per daug cia tik mamos dazniausiai sugalvoja apmazinti mazuju zmogeliuku garderoba
niu nzn... mano mergina iki 1 metuku wisiskai nesidomejo zaislais o kaip pirmagimei tai pripirkau wisa gausybe iwairiausiu pagal amziu ir pan. o jai idomiau buwo wisokie buitiniai daikciukai. Artejant 2 m tortadieniuj jau kazkiek domisi daugiau zaisliukais, wezimeliais lelytem turiu ir daugiau pazistamu waikuciu kurie nesidomejo zaislais... na tas domejimasis toks primitywus kol judini ziuri, o kai duodi i rankyte - neidomu ir meta i sali.
idomus buwo toks muzikinis fisher-price staliukas-pieninukas bet nuo kokiu 9 - 10 men.
na dabar turim antra mergyte ir kai amziaus skirtumas toks nedidelis, bweik wiskas yra like nuo pirmosios taigi turbut mano atweju man geriausia dowana pampersai nors paciai tai nepatinka dowanoti tokias greitai nykstancias dowanas, norisi kas karta kazka subtilaus ilgaamziskesnio sugalwoti
Nežinau, kaip kitiems bet man visada gera dovana didelis nuotraukų albumas. Mes vaikus dažnai fotografuojam, o nuotraukas mėgstu padaryti, padidinti ir pan. Didžioji dukra, kuriai 5 m, jau turi 4 nuotraukų albumus, ir penkto dairomės Na, kas metai praktiškai naujas albumas.... na ir mažylė jau turi albumą su nuotraukomis....
arba gražūs nuotraukų rėmeliai
arba gražūs nuotraukų rėmeliai
man tai labai patinka tas rėmelis iš dviejų dalių, kur vienoj pusėje nuotrauka, o kitoje - reikia įspausti rankutę arba pėdutę manau gera dovana
Padovanojau čekį Eurovaistinėj,pati žinau kad visokie vaistukai ir tepaliukai reikalingi ir brangūs,tai labai praktiška dovana sakyčiau.
Ciulptukas, sakyciau, baisokas...
pati sesei dovanojau daug geliu ir rankomis dekoruota remeli, kuris dabar jau kabo ant sienos su nuotraukiuku
pati sesei dovanojau daug geliu ir rankomis dekoruota remeli, kuris dabar jau kabo ant sienos su nuotraukiuku