NA, iš patirties pasakyčiau, kad dovana priklauso nuo šeimos materialinės gerovės. Jei sunkiai verčiasi, tai kasdien naudojami daiktaibūtų pati geriausia dovana.o jei patys įstengia nusipirkti sauskelnių ir viso kito, tai aš už geros firmos, kokybišką, kad ir mažesnį, žaislą. Čekis man nelabai patiko, nes sąžinė graužė, kai turėjau tokiom kainom pirkti ir dar lenkiškus rūbelius
man geriausia dovana buvo Pampersai tikrai pagimdziusi nežinojau nei kokius nei kelinto nr pirkti
o kad taip greit naudojami igi nesupratau, tikm tada pagalvojau kai eidama lankyti draugės mažylį nunešiau 25 vnt pakelį ir galvojau kad čia labai daug
pati blogiausia dovana, MINKŠTI ŽAISLAI vaikai su jais nežaidžia, jie tik dulkes renka
geras zaislas grojantis, mirksintis
o kad taip greit naudojami igi nesupratau, tikm tada pagalvojau kai eidama lankyti draugės mažylį nunešiau 25 vnt pakelį ir galvojau kad čia labai daug
pati blogiausia dovana, MINKŠTI ŽAISLAI vaikai su jais nežaidžia, jie tik dulkes renka
geras zaislas grojantis, mirksintis
QUOTE(dailima @ 2009 03 30, 21:51)
Kadangi turiu noro ir rankas, tai lauktuvem neriu suknele. Pries tai aptarta buvo su mama.
Man irgi patiktu gaut bet ka sukurta ranku - paveikslas, nertas ar megztas rubukas, veltas pledukas ar kazkas kito velta, koks nors keraminis puodukas ar lekstute, skirta vaikiukui kai paaugs ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(varvaralara @ 2009 04 22, 14:33)
Vat toki dalykeli irgi butu smagu gaut. Ir nebutinai gi ten dantuka laikyt - gi grazu kaip suvenyriukas
Papildyta:
O kuo jau nusivilciau, tai dovanu kuponu ir sauskelnemis.
Gera dovan naujagimiu tai maniezai tie kur vaika paguldai ant matrasiuko o virsuj zaisliukai kabo ir groja super daigtas
QUOTE(Akella @ 2009 04 30, 19:48)
Gera dovan naujagimiu tai maniezai tie kur vaika paguldai ant matrasiuko o virsuj zaisliukai kabo ir groja super daigtas
nebūtinai
mum tokio nereikėjo, o ir nebūtų vietos buvę kur jį pastatyt.
Draugai susilaukė sūnelio, tai planuoju pirkti pasakų knygą ir kokį lavinamąjį žaisliuką. Mes pasakų knygą gavom per krikštynas, buvau ir aš ir vaikas labai patenkinti.
man arodo jei nezinai ka dovanot,ir nesinori pirkt betko,tai pampersai tikrai visada gera dovana,ju visada reikia
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 19:41)
Mes ruošiamės rankšluostį maudynėms dovanoti- tokį, ur vaikiuką susupt galima ir dar kapišonas ant galvos užsimauna O ką pasakytumėt apie rūbelius?? Verta dovanoti- ar praverčia kokie šliaužtinukai kepurės, kombinezonai ar pan??
MAn atrodo, kad tai puiki dovana O de rubeliu visada galima pakausti mamytes ar jai rubai reikaingi man pvz. nerekejo nieko nes viska nusipirkau is anksto.
Man atrodo geriausia pasiklausti tėvelių, ko reikėtų arba dovanoti čekį į vaikiškų prekių parduotuvę. Mamai būtinai gėlių.
Nes mes pvz. gavom tris vaiko knygas O albumo ilgai laukėm, kol galiausiai patys nusipirkom. Dėl padovanotų sauskelnių nepykom, bet dažniausiai tie, kurie nešdavo sauskelnes, padovanodavo ir kokį barškutį.
Bet kuriuo atveju dovanotam arkliui į dantis nežiūrima
Nes mes pvz. gavom tris vaiko knygas O albumo ilgai laukėm, kol galiausiai patys nusipirkom. Dėl padovanotų sauskelnių nepykom, bet dažniausiai tie, kurie nešdavo sauskelnes, padovanodavo ir kokį barškutį.
Bet kuriuo atveju dovanotam arkliui į dantis nežiūrima
As eidama aplankyti gimusio mazylio perku tai ko teveliai gal but pagailetu ar pagalvotu, kad nebutina tureti tokio daikto Dabar labai laukiu pasirodancio Fisher price lavinamojo zaislo "Kalbantis suniukas" Kotrynos tinklo parduotuvese ir vaziuosiu aplankyti bendradarbes leliuko