Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

galima kokios specializuotos vaiku parduotuves ceki. Niekada neprasausi
Atsakyti
Termosiukas buteliukui,slapios serveteles,zaisliukas(ju niekad nebuna daug,ypac jei parinksi toki,kuris tiks ne viena men.),nuotrauku albumas.
Beje viskas priklauso nuo pinigu sumos ir daug ko kito. Pvz man kaip dovana puikiai tiko pampersai,o kitiems tai vos ne izeidimas bus tongue.gif
Atsakyti
Jeigu tai tikrai artimos draugės, visuomet geriausiai jų pačių paklausti, ko labiausiai reikia jų 2.gif , kad nenupirkus ko nors nelabai naudingo ar reikalingo. Bent jau taip aš darau. Žinoma, kai aš susilaukiau savo džiaugsmelio manęs draugės irgi klausė. Taip lengviau išvengti tų pačių daiktų. biggrin.gif
Atsakyti
Dabar labai faini LEGO zaislai kudikiui prie libero pampersu yra (jie siaip labai brangus ) ,manau super thumbup.gif
Atsakyti
Jei nežinai kokio dydžio sauskelnių reikia, labai thumbup.gif drėgnos servetėlės.
Atsakyti
Pati mazyliu neturiu, bet kai mano drauge pagimde, tai prase pampersu. Manau, geriausia klausti paciu tevu, ko reikia ju mazyliams. Drauge priestaravo zaislams, nes kiti super mazai pazistami zmones privilko ju visa galybe.
Atsakyti
na man atrodo, kad sauskelnes tikrai visada pravers clap.gif
Atsakyti
Visiems lankytojams pasakiau, kad pirktų tiktai SAUSKELNES ("Pampers" newborn- naujagimiui, o kas vėliau lankė - "Mini"). Visi prieš ateidami paklausdavo, o aš tiesiai ir pasakydavau, kad visko mes turim, nieko nereikia, tik Sauskelnės nepigios ir jų tikrai reikia nemažai, tad visada pravers. Ir buvau labai patenkinta gavus tiek sauskelnių, patys pradėjom pirkti jas labai negreit. Ir tada buvo labai gaila, kad lankymo metas pasibaigė, ir vėl reikia gerokai pakratyti piniginę wink.gif
Atsakyti
na sus auskelnem reiktu atsargiau, nes va mes kai dar neturejom maziuko, tai dovanojom sauskelnes "Pampers", nors jos istiesu netiko mazyles uzpakaliukui. Patys irgi gavom nemazai poku sauskelniu, taciau teko labai nusivilti, nes mums tiko tik "Huggies", o gavom kitu firmu wink.gif g.gif
Atsakyti
Aiū visiems už patarimus.

Dėl sauskelnių, tai vieniems gal ir nieko bus, nes artimi draugai, tai galėsiu pasiklausti kokių konkrečiai reikia, o kitiems, tai nelabai...

Ir dar norėtūsi ko nors nekasdienio.

Buvau pradėjus galvoti apie albumus, nes pati sabai sentimentali esu, tai norisi turėti daug prisiminimų. Ir man atrodo, labai miela savo kūdikėliui nuo pirmų dienų krauti atminimo knygą.
Atsakyti
Siūlyčiau nepamiršt mamytei gėlių padovanot. smile.gif
Atsakyti
Na, jeigu nenori sauskelniu, tai is mano mazei dovanotu dovanu labai dziaugiausi suktuku grojanciu virs lovytes ( 30-40lt), labai fainas daiktas kudikio albumas ( apie 47lt). Dar praverte barskutis ant vezimelio ( apie 20lt ). Dar gavom daug drabuziuku, visi praverte. Tik jei pirksi drabuzelius, pirk kokio 68 dydzio, nes mazu paprastai teveliai buna uzsipirke, o didesniu dar ne. smile.gif
Nu va kiek pavyzdziu pateikiau. biggrin.gif
Atsakyti