Man visokie dovanų kuponai ir pinigai, tai nelabai patinka. Galbūt tėveliai už juos ką nors naudingo nupirks, bet dovana vistiek vaikui bus kuponas ar pinigai.
Visai be ryšio dovana man atrodo sauskelnės.
Dabar, kaip tik ruošiamės lankyti šviežią giminaitį. Iš anksto, paklausiau mamos, ko reikėtų. Ji pasakė. Dovanosim vibro kėdutę. Dovana patinka man pačiai, nes suderinta su tėveliais, tai dovana vaikui (o ne pinigai tėveliams) Na, o jei jau šviežiasis giminaitis jos neįvertins tai tada tėveliai laisvai galės galvoti ką su ja daryti
daznai teveliai sako, kad nieko nereikia, o pinigelius nesti, kad patys nupirktu dovanele, kazkaip nesmagu... Toks uzburtas ratas...
As tai uz pinigelius ir dovanu cekius
Nes kaip taisykle pridovanuoja TOOOKIU suduku!
Man atrodo tik mama zino kas jos vaikui bus geriausia, o kudikelis vistiek neivertins dovanos. Tik sypsena ir siluma sklindancia nuo zmogaus
As jau perspejau visus, kad dovanu jokiu nenestu, geriau pinigelius
Nes kaip taisykle pridovanuoja TOOOKIU suduku!
Man atrodo tik mama zino kas jos vaikui bus geriausia, o kudikelis vistiek neivertins dovanos. Tik sypsena ir siluma sklindancia nuo zmogaus
As jau perspejau visus, kad dovanu jokiu nenestu, geriau pinigelius
Sveikos mamytės,
Tai va, iškilo tokia dilema. Neužilgo važiuosiu aplankyti seniai matytos draugės ir jos dukrelės (dukrelei dabar 7 mėn). Kadangi neturėjau galimybių atvykti pas jas anskčiau, tai čia gaunasi, kaip ir pirmas aplankymas. Norėčiau paklausti, ką galėčiau nupirkti mergaitei? Kas labiausia reikalinga yra tokio amžiaus vaikams (žinoma, kad nebūtų už didelę sumą). Norėtusi kažko idomaus, praktiško, bet nebrangaus. Manau Jūs geriausiai galėtumėte man patarti. Iš anskto dėkuj už atsakymus
Tai va, iškilo tokia dilema. Neužilgo važiuosiu aplankyti seniai matytos draugės ir jos dukrelės (dukrelei dabar 7 mėn). Kadangi neturėjau galimybių atvykti pas jas anskčiau, tai čia gaunasi, kaip ir pirmas aplankymas. Norėčiau paklausti, ką galėčiau nupirkti mergaitei? Kas labiausia reikalinga yra tokio amžiaus vaikams (žinoma, kad nebūtų už didelę sumą). Norėtusi kažko idomaus, praktiško, bet nebrangaus. Manau Jūs geriausiai galėtumėte man patarti. Iš anskto dėkuj už atsakymus
QUOTE(Buružėlia @ 2009 04 06, 21:28)
Sveikos mamytės,
Jus pati paskambinkit draugei ir paklauskit, ka lauktuviu atvezti mazylei Labiausiai vertinau tas drauges, kurios pasiskambindavo ir paklausdavo pacios.
O prasiausi as ivairiai-ir sauskelniu, ir misinuko, ir tyreliu, ir indu specialiu. Tokiu budu buvau apsaugota nuo nereikalingu minkstu zaislu, kurie kruvom dulka sieninej spintoj, isaugtiniu rubu(vaikas didesnis nei pagal menesius, tad daug rubeliu dovanotu is karto tekdavo deti i sona, nes...mazi buvo, o ir sveikintojai labai nesmagiai pasijusdavo tai pamate), apsisaugojau nuo n+k albumu, n+k knygu apie vaiku auginima, n+k pledu ir kitu nesamoniu.
Jei sakys, kad nieko nereikia-nupirkit puokstele geliu mamai bei duokit koki 30lt paciam vaikui, manau, bus geriausia dovana
Gal kokį lavinamajį žaisliuką?
gal koki ceki vaiku prekiu pardej isigyti,juk mam geriausia zino ko reikia jos mazyliui
Papildyta:
o nepaskaicius parasiau,jau kartojuosi
Papildyta:
o nepaskaicius parasiau,jau kartojuosi
Man tai irgi patiko kurie ejo lankyti musu mazuju, paskambino ir paklause ko reiketu ( dauguma atnese po 2 pakus Pampers jumbo) ivairiu dydziu tai labai super dovana, nes rubeliu tai turime daug daug visokiu, be to gavome maudynems ranksluosti, po to dar gavome chicco supynes ( bet jau jos Lietuvoje super brangios), priklauso kokia suma galite skirti, po dar gavome is vaiku mados, cipolino, kotrynos dovanu cekio, bet patarciau is vaiku mados nepirkti, nes gavome 250lt ceki, tai vien sijonukas ir svarkelis kainuoja apie 180lt, kainos nenormalios, o var cipoline ar kotrynoje tai super kai gavome 2 cekius po 100lt, tai truputi prisidejome ir nusipirkome butinu dalyku.
pampers ir serveteliu Labai praktiska ir naudinga
QUOTE(sirdeles @ 2009 04 14, 16:16)
pampers ir serveteliu Labai praktiska ir naudinga
nu man kazkaip tokios dovanos kazkaip noretusi kad atsiminimui liktu,kad ir apluzes zaislas,ar apiplysus knyga...be to sauskelnes gali netikt,o serveteliu ir mes gaudavom istisai ir is to pacio zmogaus,visoms progoms,nors aiskinom,kad nenaudojam jei zmogus sunkiai verciasi,tada gal...bet siaip tai as pries tokias dovanas
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 14, 16:19)
nu man kazkaip tokios dovanos kazkaip noretusi kad atsiminimui liktu,kad ir apluzes zaislas,ar apiplysus knyga...be to sauskelnes gali netikt,o serveteliu ir mes gaudavom istisai ir is to pacio zmogaus,visoms progoms,nors aiskinom,kad nenaudojam jei zmogus sunkiai verciasi,tada gal...bet siaip tai as pries tokias dovanas
rimtų ir atsimintinų dovanų bus dar gyvenime proga pridovanot. knygų kūdikiams tikrai dar nereikia. o žaislų šiuolaikiniai vaikai gauna daugiau negu spėja su jais žaist.