kad ir pampersus perkant- būtent kokios firmos naudoja. Mes galėjom tik hugies..
Manau, galima ką nors iš kosmetikos, pvz., sebamed firmos, ką nors iš avent- buteliukas, čiulptukas.
mes va pavydžiui, esam gavę dovanų nešioklę bet jau tokio baisumo ir pigumo.... nei karto net nepapaudojom.
su rūbeliais, žaislais- visada rizika, nebent perka žinomos firmos gerą, kokybišką geriau jau mažesnis, bet geras....
esu išmetus rūbų kažkokių sintetinių, kai lankytojai išėjo, o jau žaislų- na, kai atneša kokio pigaus kiniško š..... ir dar smirdančio atsiprašant, nu negaliu.... jau geriau visai neneštų. Tokius iš kart į šiukšliadėžę... arba minkštus žaislus... nesąmonė, juos irgi metu, mano panelei jau 5 m., bet jinai ir dabar su tokiais nežaidžia...
QUOTE(Chera @ 2009 02 23, 16:05)
minksti, pliusiniai zaislai tik DULKEMS rinkti, o ne dovanoms
bet kad žinotum, kiek tokių esam gavę tai dar iš pradžių skalbdavau kas mėnesį, nes dukra į alergiją linkusi buvo.... tai po kelių skalbimų, tooks š..... lieka. Paskui mesdavau iš karto. Na, galiausiai tai pasakiau, kad niekas tokių nedovanotų, ir iš vis, prieš pirkdami žaislus būtent pasitartų su mumis
gal kam ir labai negražu, ar nemandagu atrodo, bet aš vaikui neleidau ir neleisiu žaist su nekokybiškais ir nesaugiais žaislais. Aišku, geri žaissai tai kainuoja, tai geriau vietoj to knygutę kokią, ar kokį skanumyną atneštų...