Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Man atrodo, kad geriausia tėvų paklausti,m ko jiems reikia doh.gif
kad ir pampersus perkant- būtent kokios firmos naudoja. Mes galėjom tik hugies..

Manau, galima ką nors iš kosmetikos, pvz., sebamed firmos, ką nors iš avent- buteliukas, čiulptukas.

mes va pavydžiui, esam gavę dovanų nešioklę doh.gif bet jau tokio baisumo ir pigumo.... nei karto net nepapaudojom.
su rūbeliais, žaislais- visada rizika, nebent perka žinomos firmos gerą, kokybišką thumbup.gif geriau jau mažesnis, bet geras....
esu išmetus rūbų kažkokių sintetinių, kai lankytojai išėjo, o jau žaislų- na, kai atneša kokio pigaus kiniško š..... ir dar smirdančio atsiprašant, nu negaliu.... jau geriau visai neneštų. Tokius iš kart į šiukšliadėžę... arba minkštus žaislus... nesąmonė, juos irgi metu, mano panelei jau 5 m., bet jinai ir dabar su tokiais nežaidžia...

QUOTE(Chera @ 2009 02 23, 16:05)
minksti, pliusiniai zaislai tik DULKEMS rinkti, o ne dovanoms blush2.gif

drinks_cheers.gif bet kad žinotum, kiek tokių esam gavę doh.gif tai dar iš pradžių skalbdavau kas mėnesį, nes dukra į alergiją linkusi buvo.... tai po kelių skalbimų, tooks š..... lieka. Paskui mesdavau iš karto. Na, galiausiai tai pasakiau, kad niekas tokių nedovanotų, ir iš vis, prieš pirkdami žaislus būtent pasitartų su mumis blush2.gif
gal kam ir labai negražu, ar nemandagu atrodo, bet aš vaikui neleidau ir neleisiu žaist su nekokybiškais ir nesaugiais žaislais. Aišku, geri žaissai tai kainuoja, tai geriau vietoj to knygutę kokią, ar kokį skanumyną atneštų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 23, 16:05)
minksti, pliusiniai zaislai tik DULKEMS rinkti, o ne dovanoms blush2.gif

Niu jau kaip pritariu thumbup.gif
Mano mergos jau ataugusios nuo zemes, o vistiek kas nors ima ir isigudrina padovanot minksta zaisla doh.gif
As niekada niekam tokiu nedovanoju. Jei minciu neturiu tai geriau knyga nuperku mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei neturite lešų nupirkti kokybišką lavinamąjį žaislą, geriau nupirkti lavinamosios ar raminančios muzikos kompaktą. Jie nebrangūs thumbup.gif ir tikrai bus naudingiau nei pliušinis 'dulkių surinkėjas' lotuliukas.gif
Atsakyti
geras daiktas yra dovanu kuponas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 01 09, 14:56)
Kai lankėme draugę ligoninėje, dovanojome jai gėlių, o mergytei 2.gif raminančios muzikos cd, žaislą ir kepurytę, tokią su ausimis smile.gif Kaip galvojate, einant i namus dar nešti kokių dovanų? g.gif

O mūsų draugų, pažįstamų rate priimta taip, kad lankant ligoninėje, tai tik mamytei atnešama gėlių, o lankant namuose nešamos dovanos leliukui smile.gif Jei mamos nelankė ligoninėje, tada dar gėlės mamytei, o tėveliui vyno butelis biggrin.gif

O šiuo atveju, manau nusineškit tik pyrago prie arbatos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati turiu maza suneli ir dziaugiausi, kas paklause ko reikia. Tai aisku uzsisakiau sauskelniu lotuliukas.gif Dar drabuzeliai ne pro sali. O siaip smagu gauti ir pvz. vaikiska remeli mazylio nuotraukai rolleyes.gif
Atsakyti
o mes nesem pliusini zaisla ir visai nesigailiu,nes jis labai didelis ir vienintelis,nes kiti nese praktiskesnias dovaneles rolleyes.gif
Atsakyti
pasakysiu ir aš savo nuomonę.

nereikalingiausia dovana vaikui - pliusinis zaislas.ypac jei tai didelis,kuris netelpa net i skalbykle.

dar neverta pirkti tu "lenkisku". mes kiek gavome tai labai nusivylusi buvau, nes visi su dydziais nepataikydvo. nes istiesu,musu mergyte auksta,ilgom kojom. tai cia ir didziausia beda. ir siaip tu lenkisku kokybe labai prasta.

gavom ir pudros,kuria tebeturim,nes neprireike biggrin.gif buteliuku gavom,kuriu irgi nereikejo ir dabar nereikia 125ml talpos. nes maitinau ilgai pati,o dabar jau dideliu buteliuku reikia.

labai saunios dovanytes butu: koks baby art rinkinukas,kudikio knyga,cekis,sauskelnes,kokybiski zaisliukai,kuriu istiesu reikia daug.

Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 24, 20:49)
tas "ispudingas ir vienetinis" zaislas renka dulkes ir mama galvoja kur ji nukisti kad mazasis zmogutis tokio dulkiu kamuolio i burnyte nekistu  doh.gif

Jau kokia teisybe drinks_cheers.gif Musu mazius krikstynoms gavo DIDELI pliusini zuiki. Bet ta jau pati didziausia, kur pardej virs 200 Lt kainuoja. Tai, kai pamaciau kokia dovana atnesa, tai maniau, kad apsiverksiu doh.gif Dabar padetas ant antro auksto lovos, nes kolkas joje dar niekas nemiega. O va, kai vyresnelis jau kraustysis i antra auksta, nei nezinau, kur sita "grozi" kisim..... siaip tai i soda isveztume, betgi dovana nuo kriksto tevu, atvaziuos ir paklaus "o kur zuikis?".....
Atsakyti
geriausia dovana - cekis ar pinigai, teveliai nusipirks patys ko jiems reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 03 30, 16:04)
Jau kokia teisybe drinks_cheers.gif Musu mazius krikstynoms gavo DIDELI pliusini zuiki. Bet ta jau pati didziausia, kur pardej virs 200 Lt kainuoja. Tai, kai pamaciau kokia dovana atnesa, tai maniau, kad apsiverksiu doh.gif

mano dukriukas irgi gavo metrini zuiki.... doh.gif tai pas tevus palepeje dulka.... man jei nepatinka dovana - tai ir "netaupau del akiu" blush2.gif viena karta zmogus gal ir isizeis, o kita syki pagalvos apie praktiskesne dovana arba dovanos pinigeliais blush2.gif o jei "del akiu laikysi" tokias nepatinkancias dovanas - tai ir galvos kad BAISIAUSIAI esi suzaveta tokiomis "dovanomis" doh.gif
Atsakyti
Kadangi turiu noro ir rankas, tai lauktuvem neriu suknele. Pries tai aptarta buvo su mama. smile.gif
Atsakyti