Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(Chera @ 2009 01 14, 15:52)
kazi ar pirma menesi mama noresfotosesijos. Graziausios nuotraukos kai vaikas bent sedi ar stovi.... derekis kad bent duotu galiojima 6 menesiams  tongue.gif

Kai fotografavausi nescia kalbejau su fotografe apie pakvietimus (nes kartais nezinai ka padovanoti, ir tuomet fotosesija tampa labai puikia dovana ivairiems gyvenimo atvejams), tai pas ja dovanu kuponui nera galiojimo laiko. O dovana - fotosesija manau super dalykas, nes vaikuciai greitai auga ir keiciais, todel pati butinai eisiu fotografuoti vaikuti dar visai mazuti.
Atsakyti
Man dovanu cekiai tai patys vertingiausi.. thumbup.gif .Nes esu gavus tokiu drabuzeliu, kad... doh.gif
Atsakyti
Pampersai geriausia dovana. Arba jeigu mama misineliu maitina, vertetu pasidometi kokios firmos ir padovanoti. Manau viskas kas naudinga ir jokiu nereikalingu pliusiniu zaislu.
Atsakyti
QUOTE(gofa @ 2009 01 14, 18:49)
Kai fotografavausi nescia kalbejau su fotografe apie pakvietimus (nes kartais nezinai ka padovanoti, ir tuomet fotosesija tampa labai puikia dovana ivairiems gyvenimo atvejams), tai pas ja dovanu kuponui nera galiojimo laiko. O dovana - fotosesija manau super dalykas, nes vaikuciai greitai auga ir keiciais, todel pati butinai eisiu fotografuoti vaikuti dar visai mazuti.

labai puiki ideja, kaip tik draugai susilauke mazyles pries kelias dienas, tai reikes butinai tai apsvarstyti thumbup.gif aciu uz ideja 4u.gif

pampersai ir misinukai taip pat manau gera dovana, o tuo labiau , kai pampersu pacioje pradzioje labai daug reikia doh.gif

pati baisiausia dovana kokia tik gali buti vaikui, tai pliusinis zaislas, na nebent tai butu skirtas butent tokiam mazam vaikui. pati , kai dirbau zaislu parduotuveje tai pastebejau, kad zmones dazniausiai perka pliusinius zaislus tik todel, kad uz ta suma, kuria jie nori isleisti, jis bus zymiai didesnis, nei nupirkus butent leliukui skirta zaisla...
Atsakyti
geriausia visada paklausti, gal kaip tik ko nors reikia bigsmile.gif nes bet kokiu atveju, kad ir pampersus perkant reikia pasiklaust, kokios firmos naudoja, gali visiskai netikti...rubeliu geriau nedovanoti visai, nes vaikai labai skirtingi- maniskei pvz reikia, kad ilgos kojytes butu ziuret perkant, puse rubu teko atidet, nes vaikas koju istiest negali doh.gif
o zurnalo prenumerata, tai tikrai smagi dovana, as pati gavau ir visada pavartau, ka raso, lavinantys zaisliukai irgi visai neblogai, nes ne visada sugalvotum, kad gali toki nupirkti
Atsakyti
as dovanojau pamperiu pakuote 4u.gif
Atsakyti
fotosesija puiki dovana.
bet gal tikrai yra tokiu mamyciu, kurios nenori, tada tokiu atveju reikia pasiklausti ko reiketu mamaytei ar vaikeliui
Atsakyti
Aš siūlyčiau nupirkti Saulės Stiklainį, kaip suprantu, 2007 metais jis gavo 'Metų dovanos' apdovanojimą.
user posted image

Šitas stiklainis pasikrauna saulės bateriją ir po to naktį gražiai šviečia. O kūdikiui jis labai tiktu, nes skleidžia malonią neryškią šviesą, prie kurios nebaisu užmigti, o ir nėra tokia ryški, kad trukdytų miegoti. Beto mamytė galės laisvai vaikščioti nedegant šviesos, o ir atrodys gražiai labai. O svarbiausiai, kad nenaudoja jokios elektros ar baterijų, tiktais saulės energiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 02 vasario 2010 - 15:43
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 05, 13:03)
as dovanojau pamperiu pakuote 4u.gif

jie visiems vaikams reikalingi ir tikrai sunaudojami,mano manymu,tai yra pati praktiskiausia dovana(dar idejus kokia pampers serveteliu pakuote ir Johnson's Baby sampuna
Atsakyti
aš manau labai tinkama dovana pampersų pakuotė smile.gif
Atsakyti
už pampersus drinks_cheers.gif tikrai naudinga ir reikalinga biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai draugė pagimdė, tai nunešėm: Minkštą barškutį (boružėlę), ekologiškų šlapių servetėlių pakį ir daug chalvos batonėlių biggrin.gif
Atsakyti