Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(Manuela @ 2008 11 14, 00:28)
O kur Klaipėdoje būtų galima įsigyti kūdikiui tų rankšluostukų su kapišonu? g.gif

manau kiekvienoje vaiku prekiu parduotuveje tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovanoti drabuzelius.Galima net didesnius,juk vaikiukas greit auga.
Atsakyti
Aš standartiškai dovanoju čekį iš vaikų prekių(50 lt ar daugiau) ir barškutį ax.gif Nes aš pati labai patenkinta tokia dovana būnu thumbup.gif Žmonės dažniausiai juk nežino, kas reikalinga tavo kūdikiui kas ne. Pvz mano sūneliui iš visų suneštų dovanu tik žaislų dėžė buvo reikalinga, o visos kitos...Na dauguma atidaviau kitiems. blush2.gif
Atsakyti
As irgi visada perku ceki thumbup.gif Ten mamyte pati gali ka nors reikalingo issirinkti.
Nes ,kai prinesa pripirke rubeliu tongue.gif ,buna,kad vaikas i juos netelpa arba visokiu nesmoningu zaislu doh.gif
Manau cekis yra geriausia dovana. thumbup.gif
Atsakyti
nu siaip dar dovanoja modelina,kur vaikucio pedute, rankyte galima isspasuti bigsmile.gif tokia neiprasta dovanele, ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai wisi nesa pampersus, arba tas knygas kur rasom pirmuosius waiko metus, ju mes gawome net tris tai buwo kosmaras, o perpersus sunaudjom ir ismetem tai waikui jokio prisiminimo... g.gif

Taigi jau geriau atnesti koky zaisliuka ar drabuzely, wis liks atminciai sis tas cool.gif
Atsakyti
As irgi suku galva siuo klausimu, nes drauke vakar dukryte pagimte smile.gif Galvojau apie knyga pirmiem metam, bet pirma paklaust reikia ar kas nesuskubo padovanoti, na ir kazkoki zaisliuka aisku.
Atsakyti
O man asmeniskai dovanu cekis nedovana schmoll.gif nesmagu man gaut ir eit dar paciai kazko ieskoti .. doh.gif jau geriau tada paklausia , as pasakysiu ko mum reikia drinks_cheers.gif pati manau puikios dovanos einant leliuko lankyti , albumas nuotraukom , rankyciu kojyciu ankspaudukai , ranksluostis koks grazus su kaspisonu, adijaliukas, pirmuju metuku knyga.. tai ka galesi atsiminti ir parodyti vaikuj.. o kas is to cekio nueini nusioperki ta paty , ko gali paprasyti kad nupirktu 4u.gif jeigu vaikutis artimesnis tai zinoma ir geresny daiktu nupirkti galima. mes pvz is tetos gavom vibro kedute, is mamos vaikstyne, is sesers matinimo kedute. thumbup.gif viskas labai praverte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 10 24, 19:57)
Eidama pas naujagimi, dazniausiai nesu zaisliuka, mamai gelyciu, t.p. nepamirstu atsinest saldumynu prie kavutes ;D.

DANI, o sauskelnes visai nieko jaunai, neturinciai daug pajamu seimai wink.gif.

Manau, kad apsidziaugtu mama, jei vaikiukui nupirktum "vaiko knyga".

Ne visada mama apsidžiaugtų gavusi ''vaiko knygą''. Mano draugė buvo nusižiurėjusi nerealaus grožio knygutę, bet gavo dovanų, tokią šiaip sau doh.gif Juk šitos dabar neišmes, o ir dviejų nepildys, taigi dovana išėjo nekokia verysad.gif Tad jei perki tokią dovaną, reiktų pirkti gražią, kokybišką, o ne tik šiaip, kad padovanoti, bet ką.
Atsakyti
Kai lankėme draugę ligoninėje, dovanojome jai gėlių, o mergytei 2.gif raminančios muzikos cd, žaislą ir kepurytę, tokią su ausimis smile.gif Kaip galvojate, einant i namus dar nešti kokių dovanų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dijaarntuis @ 2008 12 02, 13:58)
Dazniausiai wisi nesa pampersus, arba tas knygas kur rasom pirmuosius waiko metus, ju mes gawome net tris tai buwo kosmaras, o perpersus sunaudjom ir ismetem tai waikui jokio prisiminimo... g.gif

Taigi jau geriau atnesti koky zaisliuka ar drabuzely, wis liks atminciai sis tas  cool.gif

geriausia dovana vaiko gimimo proga yra pampersai ir grazi atvirute. Pats turiu atvirute, kuri mano tevams buvo padovanota tik man gimus... tikrai smagu ja perskaityti po tiek metu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2009 01 12, 23:50)
geriausia dovana vaiko gimimo proga yra pampersai ir grazi atvirute. Pats turiu atvirute, kuri mano tevams buvo padovanota tik man gimus... tikrai smagu ja perskaityti po tiek metu..  smile.gif

ir taip ir ne g.gif praktiskos dovanops yra geriausios kai vaikucio teveliai neturiu per daugiausiai pinigeliu. Tada jiems pampersai, serveteles, drabuzeliai ir t.t. yra tikras lobis thumbup.gif bet kai teveliai turi pakankamai pinigeliu - tokiu dovanu tiesiog nesupranta - tokiu atveju jie labiau vertina dovanas kurios turi isliekamaja verte, pvz, kudikio metrikas, pakabutis, sidabrinis saukstelis ir panasiai.

p.s. manau visai neboga dovana mamai - prenumerata "tavo vaikas" ar kitokio panasaus zurnalo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasyte969 @ 2009 01 09, 15:56)
Kai lankėme draugę ligoninėje, dovanojome jai gėlių, o mergytei 2.gif raminančios muzikos cd, žaislą ir kepurytę, tokią su ausimis smile.gif Kaip galvojate, einant i namus dar nešti kokių dovanų? g.gif

nemanau kad bereiktu g.gif Jei mama maitinanti tik nenusineskite sokolado, citrusiniu vaisiu ar alkoholiniu gerimu doh.gif is vaisiu tinkamas melionas, kiviai... prie arbatos labai tiktu ledai su uogiene wub.gif
Atsakyti