Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Prie dovanos pridekite ir sauskelnių pakuotę
Atsakyti
Lankydama draugės dukrytę, padovanojau kūdikiams skirtą žaislą, bei čekį vaikiškų prekių parduotuvėj. Manau tėveliai patys išsisrinks ko jų mažylei labiausiai reikia.
Atsakyti
idealiausia pasiklaust tevelio ko reikia.man asmeniskai pliusiniu zaislu nereikejo.be prasme dovana.ir kitam nenesciau.tik dulkes kaupia.
Atsakyti
Mum padavonojo krikstinu proga krikstamote sidabrini sauksteli isgraviruota thumbup.gif bet as jo nenaudoju kazkaip gaila labai g.gif
Atsakyti
rytoj važiuosiu draugės sveikinti su gimusiu sūneliu, sauskelnes pirksiu smile.gif
Atsakyti
Visai neseniai vienam moterims skirtame žurnale buvo informacinio tipo žinutė- Ką dovanoti lankant kūdikį. Tai be jau ne kartą minėtų sauskelnių, žaislų, drabužėlių, ten buvo pasiūlymas- padovanokite jauniems tėveliams bilietus į teatrą ar kino filmą. Gal kam ta idėja patiks ax.gif

Nors tiesą sakant, jei man būtų padovanoję tokius bilietus, tai juos būčiau kam nors atidavusi. Nes pirmą- antrą dukrytės gyvenimo mėnesį tikrai nesinorėjo jos vienos palikti, o ir šiaip labai daug visokių reikalų buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 19, 21:27)
Visai neseniai vienam moterims skirtame žurnale buvo informacinio tipo žinutė- Ką dovanoti lankant kūdikį. Tai be jau ne kartą minėtų sauskelnių, žaislų, drabužėlių, ten buvo pasiūlymas- padovanokite jauniems tėveliams bilietus į teatrą ar kino filmą. Gal kam ta idėja patiks ax.gif

Nors tiesą sakant, jei man būtų padovanoję tokius bilietus, tai juos būčiau kam nors atidavusi. Nes pirmą- antrą dukrytės gyvenimo mėnesį tikrai nesinorėjo jos vienos palikti, o ir šiaip labai daug visokių reikalų buvo.  smile.gif

jei mes tokia dovana butume gave - tai butu ji mums "nuplaukusi", nes neturime kas mergyte paziuretu nei pusvalandziui sad.gif abieju tevai gyvena uz beveik 200 km unsure.gif giminaiciais kazkaip nepatikiu tokia maza palikti ir nenoreciau ju apsunkinti
Atsakyti
Galiu pasakyt ko nedovanot tongue.gif
Nežinau kaip kitoms, bet aš iš namų išvežiau krūvą minkštų žaislų doh.gif Nežinau ką žmonės galvoja juos dovanodami kūdikiui, tuo labiau žinant kad jis alergiškas. Taigi tiesiog stacionari dulkių kaupykla doh.gif
Iš gautų naudingų dovanų buvo sauskelnės (tik būtų gerai pasidomėt, kokias naudojat), albumas vaikučio nuotraukom, sidabrinis šaukštelis, vaikiškų parduotuvių čekiai.
Manau, kad nera taip sudėtinga tiesiog paklaust tėvų ko jiems reikia. Gal kažko nenusipirkę ir jūsų dovanėlė bus tikrai naudinga
Atsakyti
as ruosiuosi dabar eiti i palankynas, bet atsitiko toks dalykas, kad tik dabar susivokiau doh.gif paklausiau mamos ko reikia, ji paprase uzklotelio smile.gif nupirkau medvilnini, tinkamti mergaitei wub.gif eidama pro knigyna pastebejau kudikio albuma, tokio dar nebuvau maciusi blink.gif su storais lapais, vokeliais ir kitomis slaptomis vieciukemis thumbup.gif paskambinau mergaites mamai ir paklausiau ar dar nera gavus dovanu kudikio knygos, isgirdus neigiama atsakyma - nupirkau ir ja bigsmile.gif ir tik po kiek laiko sededama namie susivokiau, kad pries metus is tos pacios mamos esu gavusi pleduka ir kudikio knyga doh.gif nu, tai kaip dabar atrodys, tokia pati dovana, nors dar tiek gerai, kad stilius kitoks tongue.gif
va kaip buna, kai paparso ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 07 01, 19:52)
as ruosiuosi dabar eiti i palankynas, bet atsitiko toks dalykas, kad tik dabar susivokiau doh.gif paklausiau mamos ko reikia, ji paprase uzklotelio smile.gif nupirkau medvilnini, tinkamti mergaitei wub.gif eidama pro knigyna pastebejau kudikio albuma, tokio dar nebuvau maciusi blink.gif su storais lapais, vokeliais ir kitomis slaptomis vieciukemis thumbup.gif paskambinau mergaites mamai ir paklausiau ar dar nera gavus dovanu kudikio knygos, isgirdus neigiama atsakyma - nupirkau ir ja bigsmile.gif ir tik po kiek laiko sededama namie susivokiau, kad pries metus is tos pacios mamos esu gavusi pleduka ir kudikio knyga doh.gif nu, tai kaip dabar atrodys, tokia pati  dovana, nors dar tiek gerai, kad stilius kitoks tongue.gif
va kaip buna, kai paparso ko reikia mirksiukas.gif

o kur ir uz kiek (jei nepaslaptis)pirkot medvelnini uzkloteli?ir mes esim mergaite neseniai gimusia lankyti tai visai naudinga bus dovana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2008 07 02, 10:19)
o kur ir uz kiek (jei nepaslaptis)pirkot medvelnini uzkloteli?ir mes esim mergaite neseniai gimusia lankyti tai visai naudinga bus dovana g.gif

pirkau cipoline uz 50 lt mirksiukas.gif 100 medvilnes,labai svelniomis spalvytemis wub.gif jei is vilniaus ir ziuresite akropolio cipoline tai prie patalines reikia knistis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2008 06 13, 20:37)
Mum padavonojo krikstinu proga krikstamote sidabrini sauksteli isgraviruota thumbup.gif  bet as jo nenaudoju kazkaip gaila labai g.gif

Mano sunus irgi gavo graviruota sidabrini sauksteli (uzrasytas vardas, o kitoje puseje gimimo data ir valanda). Dabar jis dar nenaudojamas, bet kai sunus paaugs, manau jam si dovana bus brangi ie miela. O man si ideja labai patiko thumbup.gif
Atsakyti