Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(Svajūnė @ 2008 04 26, 21:23)
O pati pačiausia dovana- išsiuvinėtas kūdikio pasas  wub.gif Labai gražu. Norėčiau kad ir kiti vaikai mano gautų tokią dovaną ax.gif

Sveikutė sudominai bigsmile.gif biggrin.gif Dar yra man laiko papildomai staigmenėliai ax.gif draugės stebūklėlis jau tuoj tuoj bus apsuptas meile ir šiluma wub.gif Gal gali plačiau bigsmile.gif nebent, tai labai asmeniška unsure.gif
Atsakyti
Esu ne namuose (svečiuojamės pas mano tėvelius), tai dukrytės "paso" nufotografuoti negaliu, o kaip į kompiuterį perkelt iš mobilaus telefono nemoku blush2.gif Bet paieškojau internete ir radau pavyzdį:
user posted image

(pasirodo jį galima užsakyti, bet kaina apie 250 lt doh.gif )

Mūsų dukrytės "pasas" įrėmintas rožiniam rėmelyje, jame išsiuvinėtas jos vardas, po vardu gimimo data, iš šonų išsiuvinėtas jos svoris gramais ir ūgis centimetrais gimimo metu. Kampuose: vienam- išsiuvinetas mergytės veidukas, kitam-čiulptukas, trečiam ir ketvirtam- Lietuvos ir kitos valstybės vėliavos (nes dukrytės tėtis ne lietuvis). na o iš šonų ir viršuj bei apačioje išsiuvinėti lygiai tokie patys ornamentai kaip ir mano įkeltame paveiksliukyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 27 balandžio 2008 - 13:38
jau geriau 10 ar 20lt vokely tai ka reiks ta ir nupirks patys tevelei
Atsakyti
Aš tradiciškai su pirmomis Kalėdomis šeimos vaikams dovanoju siuvinėtus jų metrikus, va paskutiniai darbai (dar nebaigti, nes iki Kalėdų da turiu laiko) wub.gif
user posted image
user posted image

tačiau man tai labai asmeniška dovana, kurios nedrįstu dovanoti ne šeimos nariams, nes nesu tikra ar liksiu suprasta blush2.gif toks darbelis užima tikrai daug laiko, brangiai kainuoja ir rėminimas(50-70 Lt doh.gif ) todėl nenoriu rozokuoti, kad padarysiu-padovanosiu iš visos širdies, o po to pateksiu į skyrelį "Labiausiai nevykusi dovana" biggrin.gif arba dar blogiau - tėveliai iš pagarbos laikys tą paveikslą ir kaskart jiems širdį skaudės ir akis badys....
Atsakyti
as paskutiniu metu dovanoju gimusiems leliukams pacios megstus batukus... tik spalvytes parenku pagal nuotaika arba pagal lyti... ax.gif
cia idedu savo lelkai pacios dovanotus batukus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 05 10, 20:02)
as paskutiniu metu dovanoju gimusiems leliukams pacios megstus batukus... tik spalvytes parenku pagal nuotaika arba pagal lyti...  ax.gif
cia idedu savo lelkai pacios dovanotus batukus  bigsmile.gif

Sherla Super rolleyes.gif Aš savo mažiukui bandžiau megsti ax.gif bet nepavyko doh.gif lotuliukas.gif tai tik vilones kojnaites nusimezgiau blush2.gif
Atsakyti
4u.gif man geriausios dovanos buvo pamperiai, žaislai (bet tik ne belenkokie), vonios reikmenys ir prekės daugiau į ateitį: šaukštai, indai... ax.gif nepatiko kai dovanojo buteliukus tokių firmų kurių nenaudojam, sintetinius rūbelius schmoll.gif jeigu lankyčiau kūdikį, padovanočiau jam sauskelnių poką arba gerą žaislą.

pinigai ne kokia dovana, nes niekad neišleisdavom pagal paskirtį blush2.gif
Atsakyti
o ka jus galvojat apie sidabrini sauksteli? kazkur girdejau,kad lyg ir laime nesa? ar kazkas tokio g.gif blush2.gif ar kad gyvenimas lengvesnis butu..kazkaip nepamenu. bet va uzsikabinau uz sios idejos ir norejau paklausti ka jus manot? gal dar reiktu isgraviruot ant to saukstelio vaikelio varda ir gimimo data? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 16, 22:52)
o ka jus galvojat apie sidabrini sauksteli? kazkur girdejau,kad lyg ir laime nesa? ar kazkas tokio  g.gif  blush2.gif  ar kad gyvenimas lengvesnis butu..kazkaip nepamenu. bet va uzsikabinau uz sios idejos ir norejau paklausti ka jus manot? gal dar reiktu isgraviruot ant to saukstelio vaikelio varda ir gimimo data?  4u.gif

isgraviruoti ant visko galima, bet kiek zinau SIDABRINI SAUKSTELI dovanoja krikstynu proga
Atsakyti
o gal zinot kokia jo tikroji reiksme? kazkaip nesinoretu dovanoti nezinant ka tai simbolizuoja ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 17, 00:42)
o gal zinot kokia jo tikroji reiksme? kazkaip nesinoretu dovanoti nezinant ka tai simbolizuoja  ax.gif

saukstelis simbolizuoja kad vaikelis bus sotus visa savo gyv enima ir dar atseit kad butu sveikas
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 16, 23:52)
o ka jus galvojat apie sidabrini sauksteli? kazkur girdejau,kad lyg ir laime nesa? ar kazkas tokio  g.gif  blush2.gif  ar kad gyvenimas lengvesnis butu..kazkaip nepamenu. bet va uzsikabinau uz sios idejos ir norejau paklausti ka jus manot? gal dar reiktu isgraviruot ant to saukstelio vaikelio varda ir gimimo data?  4u.gif

Mes esam gavę dovanų sidabrinį šaukštelį, naudojam pagal paskirtį- dukrytė su juo valgo ir jis jai labai patinka. Tikrai gera dovana thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(sherla @ 2008 05 16, 23:58)
isgraviruoti ant visko galima, bet kiek zinau SIDABRINI SAUKSTELI dovanoja krikstynu proga

Nebūtinai, jį dar dovanoja, kai išdygsta pirmas dantukas mirksiukas.gif
Mes šauktelį dovanų ir gavom ta proga.
Atsakyti