Dovanuojau drauges vaikiukui rubelius ir knygute "Pirmieji Kudykio metai"
QUOTE(miskouoga @ 2003 10 24, 18:38)
Ruošiuosi aplankyti pusseserės šeimą ir jų "naują", pirmagimį leliuką (1 mėn.). Ką patartumėt padovanoti. Norėčiau išleist apie 50 lt.
kaip galvojat, ar reikia kokią mielą dovanėlę dovanoti mamai, ir ar tėtis nepasijaustų nuskriaustas?
kaip galvojat, ar reikia kokią mielą dovanėlę dovanoti mamai, ir ar tėtis nepasijaustų nuskriaustas?
Aš kiek lankiau draugių ir darugų vaikusčius gimusius, visada nešiau drabužėlių, šitas gėris reikalingiausias, manau.O žaislai atsiras savaime per laiką...Tėvams galima vaiko metraštį padovanot...
mes kaip tik si savaitgali buvome lankyti drauges ir jos maziuko sunelio faini tie maziukai leliukai
tai kalbejau su darige ko jai reikia kad galima butu padovanoti, ir paklausiau kaip jai butu cekis is parduotuves, jai si mintis patiko, tai nuvaz i akropoli ir nupirkau ceki is Cipolino, cekis galioja 3 men, ir daug kokiuose parduotuvese manau tikrai labai gera iseitis, nes zmones prinesa drabuzeliu, kuriu kartais net nereikia
tai kalbejau su darige ko jai reikia kad galima butu padovanoti, ir paklausiau kaip jai butu cekis is parduotuves, jai si mintis patiko, tai nuvaz i akropoli ir nupirkau ceki is Cipolino, cekis galioja 3 men, ir daug kokiuose parduotuvese manau tikrai labai gera iseitis, nes zmones prinesa drabuzeliu, kuriu kartais net nereikia
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 04 14, 14:43)
Aš kiek lankiau draugių ir darugų vaikusčius gimusius, visada nešiau drabužėlių, šitas gėris reikalingiausias, manau.O žaislai atsiras savaime per laiką...Tėvams galima vaiko metraštį padovanot...
žinau ne vieną, kuriai nepatiko, jog žmonės dovanojo rūbelius- tai labai greitai išaugamas dalykas, o gal jie jau turi jų apsčiai...
manau, geriausia dovana yra arba čekis vaikų parduotuvėje apsipirkti, arba sauskelnės, tik, aišku, reikia žinoti dydį
QUOTE(Ambrozija @ 2003 10 24, 19:57)
Manau, kad apsidziaugtu mama, jei vaikiukui nupirktum "vaiko knyga" [/color]
Geriausiai butu jei pasiklaustumete jaunos mamos ko jos mazylei reiktu as savo mazyles gimimo proga gavau kelias dovanas, kurias jau turejau na...dabar turiu po du tai viena dulka stalciuje... ir labai gaila
Sauskelnes manau bloga ideja, nes nzn kokias naudoja, o gal beria leliuka nuo kokios rusies pampersu
As uz tai kad einant aplankyti pirmasyk reiktu visgi mamytes pasiklausti ko jos mazylei reikia ar ji noretu gauti dovanu
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2008 04 12, 22:22)
nupirkčiau pagal kūdikėlio gimimo datą akmenį kuris neštu laimę
vot cia tai super ideja
Mes dovanojom remeli nuotraukai vadinasi mano pirmieji metai, ten dedasi 1men, 3men, 6men, 9 men mazutes nuotraukytes ir 1 vienu metu didesne nuotraukyte, ir dar leliukui pridejom zaisliuka
Manau geriausia dovana yra gražus, kokybiškas drabužėlis.
Na geriausia paklausti tėvelių, ko trūksta. Tačiau jeigu kuklinasi atsakyti, aš dovanoju nedidelį, bet kokybišką (lavinantį arba grojantį) žaisliuką. Svarbiausia, kad neužimtų daug vietos .
Gražūs, kokybiški drabuželiai irgi neblogai, tačiau jie paprastai brangūs, o ir dydį pataikyti reikia patirties
Manau sauskelnės, buteliukai išvis netinkama dovana. O aš ypač daug gavau pliušinių žaislų, tai jie tik renka dulkes .
Gražūs, kokybiški drabuželiai irgi neblogai, tačiau jie paprastai brangūs, o ir dydį pataikyti reikia patirties
Manau sauskelnės, buteliukai išvis netinkama dovana. O aš ypač daug gavau pliušinių žaislų, tai jie tik renka dulkes .
mes tai gavom daug pliusiniu zaislu ir drabuzeliu kai kuriu is ju net nneuzdejau nes juk kudikukai greit auga.o pati esu dovanojusi vaikstyne,automobiline kedute,naujagimio dienprasty ten galima uzrasyti ko ismoko,kiek uzaugo kada pirma karta nusisypsojo ir panasei.ir dar koki berskuty pridedavau.na bet ne visu pinigines isgali pirkti tokias dovaneles.galima tik simboliskai koky zaisliuka ar panasiai tik ne pliusiny nes vaikai viska deda i burnyte o teveliai paprastai neduoda tokiu zaisliuku tai kam isvis tokius dovanoti kad jie trauktu dulkes ar isvis ikis i koky maisa ir pakisti i palepe.
Kaip mama galiu pasakyti, kad visos dovanos geros, jei dovanojamos iš širdies, bet ne visos naudojamos
Nedovanočiau arba dovanočiau tik kai kuriais atvejais: (rašau iš patirties, ko neprireikė man):
buteliukų ir termosų (nebent tikrai žinočiau, kad jiems tie dalykai reikalingi),
pliušinių žaislų,
lavinamųjų žaislų- kalbu apie tokius kurie skirti vyresniems nei 6-9 mėn vaikams (tokie dalykai tinkami tik kai vaikai paaugę ir tai su didele išlyga, nes ne su visais vaikai žaidžia, o ir galimas toks atvejis, kad tokių žaislų jie jau yra gavę ne vieną ir ne du),
higienos priemonių vaikams (vėl gi jei tiksliai nežinau kokias naudoja),
vaikštynės (mes gavom ją dovanų ir grąžinom atgal parduotuvėn, aišku su dovanotojais, bet buvo labai nemaloni situacija)
Pati dovanoju ir džiaugdavaus gavus dovanų:
gražesnį drabužėlį išaugimui arba reikiamo dydžio,
berniukams- mašiniukus įdomesnius, mergytėms- irgi įdomesnį kokį žaislą- nors šiaip žaislus dovanoju tik atsiklausus vaiko tėvelių, ar vaikas su jais žaidžia,
knyga apie kūdikio pasiekimus- graži ir gera dovana, bet tik jei ją gauni vieną kartą;
rinkinys vaiko pėdutės/rankytės atspaudui padaryti,
žurnalo mamos prenumerata,
rankšluostis kūdikiui.
Dėl sauskelnių dovanojimo neturiu konkrečios nuomonės. Pati nesu dovanojusi, gavę dovanų esam. Džiaugiausi, nes dovanotojai iš anksto buvo pasidomėję kokios firmos ir kokio dydžio sauskelnes naudojam, todėl buvo naudinga dovana. Tik kad visais atvejais sauskelnės būdavo kaip priedai prie dovanų.
O pati pačiausia dovana- išsiuvinėtas kūdikio pasas Labai gražu. Norėčiau kad ir kiti vaikai mano gautų tokią dovaną
Nedovanočiau arba dovanočiau tik kai kuriais atvejais: (rašau iš patirties, ko neprireikė man):
buteliukų ir termosų (nebent tikrai žinočiau, kad jiems tie dalykai reikalingi),
pliušinių žaislų,
lavinamųjų žaislų- kalbu apie tokius kurie skirti vyresniems nei 6-9 mėn vaikams (tokie dalykai tinkami tik kai vaikai paaugę ir tai su didele išlyga, nes ne su visais vaikai žaidžia, o ir galimas toks atvejis, kad tokių žaislų jie jau yra gavę ne vieną ir ne du),
higienos priemonių vaikams (vėl gi jei tiksliai nežinau kokias naudoja),
vaikštynės (mes gavom ją dovanų ir grąžinom atgal parduotuvėn, aišku su dovanotojais, bet buvo labai nemaloni situacija)
Pati dovanoju ir džiaugdavaus gavus dovanų:
gražesnį drabužėlį išaugimui arba reikiamo dydžio,
berniukams- mašiniukus įdomesnius, mergytėms- irgi įdomesnį kokį žaislą- nors šiaip žaislus dovanoju tik atsiklausus vaiko tėvelių, ar vaikas su jais žaidžia,
knyga apie kūdikio pasiekimus- graži ir gera dovana, bet tik jei ją gauni vieną kartą;
rinkinys vaiko pėdutės/rankytės atspaudui padaryti,
rankšluostis kūdikiui.
Dėl sauskelnių dovanojimo neturiu konkrečios nuomonės. Pati nesu dovanojusi, gavę dovanų esam. Džiaugiausi, nes dovanotojai iš anksto buvo pasidomėję kokios firmos ir kokio dydžio sauskelnes naudojam, todėl buvo naudinga dovana. Tik kad visais atvejais sauskelnės būdavo kaip priedai prie dovanų.
O pati pačiausia dovana- išsiuvinėtas kūdikio pasas Labai gražu. Norėčiau kad ir kiti vaikai mano gautų tokią dovaną
QUOTE(Svajūnė @ 2008 04 26, 22:23)
QUOTE(Svajūnė @ 2008 04 26, 22:23)
gal galima foto? Galvoju krikstynu proga toki dalyka padovanoti