Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(Klepesova @ 2008 03 09, 12:16)
Na kažkaip keista... Aš paprasčiausiai paskambinu ir paklausiu kokias sauskelnes nešioja... Neiškyla jokių problemų  tongue.gif Nuperkame sauskelnių poką ir barškutį...
Ir šiaip- man dar nei karto nebuvo kad nupirktų ne tas Pampers sauskelnes skirtas kūdikiams pačias mažiausias  tongue.gif 
O šiaip- na anyta nupirko skirtas ne kūdikiams (kur kakutį sugeria) o paprastas- nieko tokio vėliau sunaudojome...
O apie čiulptukus- niekad nepirkau ir nepirksiu- nes tokius dalykus dažnai tėveliai nuperka patys... Na dar: mes gavom kelis buteliukus dovanų ir kelis čiulptukus... tiek buteliukų tiek čiulptukų mes patys buvom prisipirkę- buteliukus dar panaudojom- mat pienuką nusitraukinėjau, bet vat čiulptukai tik kaip žaisliukai dabar...
geriausiai kai paskambina ir paklausia ko reikia. Ir aš pati paskambinu... jei sako- nieko- pasiteirauju kokias sauskelnes naudoja.

Labai pritariu, kad paklausti ko mažiukui labiausiai reikia yra geriausia drinks_cheers.gif
Kai lankė mūsų sūnelį draugai, bendradarbiai, tai pasakėm ko norėtume gauti (aišku pageidavimai proto ribose ir pagal kitų galimybes) ir labai viskas tiko ir patiko.Bent jau man tuo metu tai ne dovanos labiausiai rūpėjo-o pabendrauti su kitais žmogiukais (nes jau buvau pasiilgusi bendravimo ax.gif )
O va dėl sauskelnių,tai man visada jos tiko (aišku pasakydavom kokių ir kokio dydžio reikia). Nereikėjo kurį laiką rūpintis jomis ir visai patogu buvo (nes tam tikrą laiką po ranka buvo keli pokai thumbup.gif ) Man visai nekilo mintis lyginti tokią dovaną su moteriškais "pampersais" biggrin.gif
p.s.mums tiko tokia dovana ne todėl kad būtume nepasiturintys, tiesiog tuo metu buna tiek visokių kitokių rūpestėlių, tai nors sauskelnių pirkimas kurį laiką būna pamirštas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mus kai lankė tai visi nešė pampersus ir dar didelius pokus,tai paskui vos spėjau sunaudot pagal svorį,o dar išbėrė doh.gif Jau geriau tam vaikui žaisliukų,juk reikės,rankšluosti,ar koki kostiumėlį didesnį 4u.gif Turiu vaiko knygą,ten reikia parašyt kas pirmas aplankė,ką dovanų gavo ir t.t.Tai ka rašyt dovanos suėjo i šiukšlių kibirą? g.gif O kad ir maža smulkmenėlė,bet išsisaugo ir vaikui gali kaip atminimą palikt,pvz.žaisliuką ar panašiai thumbup.gif
Atsakyti
Manau puiki dovana yra dovanų čekis vaikiškų prekių parduotuvės.Dažniausiai eidama mažiuko naujagimio aplankyt ar į mažiuko vaikiuko gimtadienį dovanoju čekiuką Cipollino parduotuvės,o tada tėveliai patys gali nuspresti ko tuo metu jų vaikiukui labiausiai reikia thumbup.gif
Atsakyti
Na, o aš manau, kad čekis visada pravers, na ir koks mažas žaisliukas simboliškai.
Atsakyti
Šiuo atveju, manau reikia klausti tėvelių, ko jiems reikia. Staigmenos netinka. Manęs kai ėjo chebra iš darbo lankyti, tai konkrečiai klausė, aš konkrečiai atsakiau biggrin.gif . Todėl viskas gavosi puikiai ir pagal paskirtį.
Mano gautos dovanos: pinigų vokeliai ir vaikų parduotuvių čekiai.

Atsakyti
...man lankytojai skyrė pinigėlių maitinimo kėdutei pirkti, toks buvo mano pageidavimas...pasakydama ko man reikia, išlaisvinau juos nuo "galvos skausmo"nes pagal juos aš priskiriama tam posakiui "jie visko pertekę, ką dovanoti" biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš mūsų mažylio gautomis dovanėlėmis. Gal kartais kam nors kils kokių nors idėjų.
Šiaip gavom visko - pradedant pampersais ir baigiant drabužėliais. Visos dovanos tiko ir patiko. mirksiukas.gif Tik keliatas tokių išskirtinių, kurios gal ne tiek mažiukui, kiek man įstrigo biggrin.gif Knyga "Pirmieji kūdikio metai", stikle vaikiuko nuotrauka ir širdelės formos raktų pakabukas, į kurį galima įdėt mažiuko foto. Dar tiesa, gavom labai gražius veltinukus žiemai, labai mielas dalykiukas. thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pasidalinsiu įspūdžiais iš palankynų.

Mes irgi gavom labai gražių rūbelių ir žaisliukų.

Viskas būtų faina, bet.

Rūbeliai gražūs, bet sudėtis pvz. 100% akrilanas... juk pilna gamina medvilnės, negi taip sunku pažiūrėti ir kūdikėliui kažką paimt natūralesnio? rolleyes.gif Nes aš tai nedrįstu tokios sudėties rūbelių dėt ant mažiuko... schmoll.gif

Aišku, būtų mieliau, jei ir žaislai būtų natūralesnių medžiagų, mediniai ar... na, bet čia aš jau nedrįstu norėt, čia jau aukštasis pilotažas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 27 kovo 2008 - 14:58
O mes draugei nesimes naktipuodzius, tik dar reika juos rasti ax.gif
Atsakyti
Pampersu 2.gif
Atsakyti
as tai manyciau kad nera cia jau labai puiki palankynu dovana pampersai ax.gif reikia nesti tokias dovanas kurios tikari padarytu ispudi ir amai ir leliukui naudos duotu ax.gif man atnese pampersu, tokios firmos kuriu mes nenaudojam ir kas is tokios dovanos doh.gif o manyciau ivairiausi rubeliai, zaisliukai, knugutes, remeliai ir siaip kokybiki niekuciai yra daug naudingesni negu papersai kuriu tikrai pati mama gali nusipirkti mirksiukas.gif
as taip pat pritarciau kad sintetiniu daiktu jokiu budu kudikiams nesti nevalia, nei pati perku nei dovanu tokiu laukiu, aisku gavus tai patyliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 04 05, 17:29)

Tik nesupykit, bet man taipogi šitas pasakymas schmoll.gif unsure.gif
Aš pati nuo artimiausios draugės gavau pampersų poką verysad.gif , o taip tikėjausi, kad toks artimas žmogus bus originalesnis unsure.gif
Manau pripažins, kad kiekviena mamytė tokią progą laukia kažko stebuklingo, bent aš taip jaučiausi ir man norėjosi kažkokių mielų dalykėlių mano vaikeliui. Juk ne piniguose esmė galima sugalvoti kažkokią originalią dovanėlę, o tokius dalykus, kaip pampersai, rūbeliai, maitinimo higienos priemones, aš tik pati pirkausi, nes esu išranki tongue.gif Tad tikrai turiu malonų galvos skausmelį ką padovanoti savo draugės sūnaitėliui wub.gif
Atsakyti