QUOTE(Klepesova @ 2008 03 09, 12:16)
Na kažkaip keista... Aš paprasčiausiai paskambinu ir paklausiu kokias sauskelnes nešioja... Neiškyla jokių problemų Nuperkame sauskelnių poką ir barškutį...
Ir šiaip- man dar nei karto nebuvo kad nupirktų ne tas Pampers sauskelnes skirtas kūdikiams pačias mažiausias
O šiaip- na anyta nupirko skirtas ne kūdikiams (kur kakutį sugeria) o paprastas- nieko tokio vėliau sunaudojome...
O apie čiulptukus- niekad nepirkau ir nepirksiu- nes tokius dalykus dažnai tėveliai nuperka patys... Na dar: mes gavom kelis buteliukus dovanų ir kelis čiulptukus... tiek buteliukų tiek čiulptukų mes patys buvom prisipirkę- buteliukus dar panaudojom- mat pienuką nusitraukinėjau, bet vat čiulptukai tik kaip žaisliukai dabar...
geriausiai kai paskambina ir paklausia ko reikia. Ir aš pati paskambinu... jei sako- nieko- pasiteirauju kokias sauskelnes naudoja.
Ir šiaip- man dar nei karto nebuvo kad nupirktų ne tas Pampers sauskelnes skirtas kūdikiams pačias mažiausias
O šiaip- na anyta nupirko skirtas ne kūdikiams (kur kakutį sugeria) o paprastas- nieko tokio vėliau sunaudojome...
O apie čiulptukus- niekad nepirkau ir nepirksiu- nes tokius dalykus dažnai tėveliai nuperka patys... Na dar: mes gavom kelis buteliukus dovanų ir kelis čiulptukus... tiek buteliukų tiek čiulptukų mes patys buvom prisipirkę- buteliukus dar panaudojom- mat pienuką nusitraukinėjau, bet vat čiulptukai tik kaip žaisliukai dabar...
geriausiai kai paskambina ir paklausia ko reikia. Ir aš pati paskambinu... jei sako- nieko- pasiteirauju kokias sauskelnes naudoja.
Labai pritariu, kad paklausti ko mažiukui labiausiai reikia yra geriausia
Kai lankė mūsų sūnelį draugai, bendradarbiai, tai pasakėm ko norėtume gauti (aišku pageidavimai proto ribose ir pagal kitų galimybes) ir labai viskas tiko ir patiko.Bent jau man tuo metu tai ne dovanos labiausiai rūpėjo-o pabendrauti su kitais žmogiukais (nes jau buvau pasiilgusi bendravimo )
O va dėl sauskelnių,tai man visada jos tiko (aišku pasakydavom kokių ir kokio dydžio reikia). Nereikėjo kurį laiką rūpintis jomis ir visai patogu buvo (nes tam tikrą laiką po ranka buvo keli pokai ) Man visai nekilo mintis lyginti tokią dovaną su moteriškais "pampersais"
p.s.mums tiko tokia dovana ne todėl kad būtume nepasiturintys, tiesiog tuo metu buna tiek visokių kitokių rūpestėlių, tai nors sauskelnių pirkimas kurį laiką būna pamirštas