Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Aisku praktiska imti ir paklausti ko reikia jaunai mamytei, bet  dingsta staigmena, o juk labai malonu jausti, kad va zmogus pats galvojo, ieskojo, rupinosi tuom, kokia gi dovana isrinkti.

Na, jeigu tai daiktas, kurio labai norisi, bet negali nusipirkti arba neprisiruosi - kodel ne? Esu tokia gavusi ir iki siol dziaugiuosi.

O del sidabriniu sauksteliu... Na, brangu, simboliska, jei dar ant jo isgraviruoja vaiko varda, gimimo datai, laika... Nu ir stovi tas saukstelis pas mus stalciuje - nei mes su juo valgeme, nei ka...

Zinai, dar gali pasidometi ar jie turi "karusele" virs lovytes pakabinama smile.gif
Arba buna tokie ranksluosciai su kepurelemis - labai patogu vaikeli ismaudzius i ji susukti, nes galvyte uzdengia.
Atsakyti
Pats nereikalingiausias dalykas, kokiu as esu gavusi-tai vaikiski rubeliai. Turiu net tokiu, kuriu ne karto nebuvau uzvilkus. Jei jau rubelius dovanot, tai didesnius, nes leliukai labai greit auga. Va, ziuriu, iki 3 men. kudikiui turiu rubeliu ne karto nevilktu, o dabar, kai jau pusmeti perzengiam, jau beveik ir truksta.
Zaisliukai ir sauskelnes-tai daiktai, kurie tikrai bus panaudoti. Dar veplai pritariu, kad kokios parduotuves cekis irgi neblogai-tada jau patys teveliai isrinks kudikeliui reikalinga daikciuka.
Atsakyti
Didelis grazus ranksluostis maziukui ,visada reikalingas ,grazi kaldryte ,zaislas grazus kokybiskas ,maciau siaures mestelyje tolo labai grazius smile.gif
Atsakyti
Joooo, kai ankstesniame forume pasakiau, kad lankydama naujagimį nešu sauskelnių ir servetėlių užkapaliui  ;D buvau išdurninta, išvadinta bevaike ir ko gero niekada nei turėjusia, nei turėsiančia vaikų....Dar iki šiol kartėlis likęs  :( Gal kas ir labai gerai gyvena, kad sauskelnės yra per prasta dovana, bet aš pati visada džiaugdavausi gavusi tokią. Vis apie 20 Lt sutaupai. Ir tarp mūsų draugių visoms tikdavo tokia dovana, jau geriau nei rūbeliai (ypač megzti kostiumėliai iš turgaus) ar pliušiniai žaisliukai, kurių palėpėje stovi 3 dėžės, nes su jais niekada nebuvo žaidžiama.
Aš kaip praktiška materialistė irgi pritariu idėjai padovanoti dovaninį čekį, tegul tėveliai patys nuperka, ko jiems trūksta.
Atsakyti
Joooo, kai ankstesniame forume pasakiau, kad lankydama naujagimį nešu sauskelnių ir servetėlių užkapaliui  ;D buvau išdurninta, išvadinta bevaike ir ko gero niekada nei turėjusia, nei turėsiančia vaikų....Dar iki šiol kartėlis likęs  sad.gif Gal kas ir labai gerai gyvena, kad sauskelnės yra per prasta dovana, bet aš pati visada džiaugdavausi gavusi tokią.  

ohmy.gif :-/ Nieko sau, koks keistas poziuris. Juk istiesu kiekviena dovana yra gera, ir tos pacios sauskelnes, ypac sunkiai materialiai besivercianciai seimai nepamainomas dalykas. Tai taip individualu, kad pati dovanotoja geriausiai mato, ko reikia tai kudikeli turinciai seimynai 8)
Atsakyti
Teisingai,Milabra,as ir manau kad sauskelnes ar serveteles uzpakaliukui sluostyt yra gera dovana,dar prie sito galima paminet ir ideklus mamai maitinanciai(nepamenu kaip tiksliai jie vadinas,as juos priepapiais vadinau wink.gif )O zaisliukai ar rubeliai,na nemanau kad labai liuks ideja,na nebent rubeliai butu ateiciai.Siaip geriausia dovana yra(kad butu patenkinti teveliai ir neburbetu del niekam tikusio daikto padovanoto)tai dovanu cekis,kudikio knyga,nuotraukoms albumas.
Atsakyti
As irgi uz sauskelnes  ;) Galu gale juk tuos pinigelius, kuriuos butum isleidus butent tam sauskelniu pakui, gali isleisti savo nuoziura- zaisliukui ar rubeliams. Taip gauni galimybe pati isrinkti vaikeliui reikalinga dovanele. Zinoma, is artimu zmoniu visuomet norisi kokios nors idomesnes dovaneles, kuri liktu prisiminimui. Gerai, kai jie pries pirkdami pasiklausia, tada bendrom pastangom galima ka nors nutarti. Mes irgi gavom pora megstu, pora pukuotu kostiumeliu, megztini is turgaus, kitus visai naujus padejau  :smile.gif Kruva pigiu kinietisku barskuciu vaikams nuo 3 m.  :-X Tai tokiu atveju tikrai geriau kad ir dregnos serveteles. Ir apskritai geriau jau kokybiska smulkmena nei tokios pacios vertes turginis zaislas ar drabuzis.
Atsakyti
Zinai, dar gali padovanoti mamai knygele "Kudikio smegenu manksta", kad zinotu kaip ta savo vaika mankstinti  ;D
Atsakyti
man maloniausia gauti zaislus, tik po to rubelius. nenoreciau gauti sauskelniu.mano manymu jos netinka dovanom. as va vis laukiau kol draugai mano lelkai baby gym padovanos, toks kilimelis, ant kurio guldosi vaikas, o virs jo kaba zaislai   ;D bet niekas nesusiprato, teks paciai pirkti  :smile.gif
Atsakyti
O as tai zinokit gavau toki zaisla, tai net nezinau kaip ji pavadinti ???. Nu vadinu tipo vaiko palatke :smile.gif. Zaislas yra tox: spalvotas kilimelis, o virs jo du tokie stovai sukryziuoti, o ant ju dar kabo visokie zaisliukai. Tai vaikuti paguldai ant to kilimelio ir jis ziuri i tuos zaisliukus ohmy.gif, paaugs bandys pasiekti su rankytem ir t.t. O mano mazoji budama triju men ismoko spardyt i tuos pagalius ir tada tai juoko budavo ;D, nes tie zasliukai juda, barska... O sausklenes ir visokius sugeretukus  nepatartina dovanoti, nebent zinai kad tixlei naudoja. Nes as gavau sugertukus, bet taip ju ir nepanaudojau, nes nebega man tas pienas :-/, o sausklenes gali netikti ir t.t. Ir draugiu leliukams tokius zaisus pirkau dovanu. Tikrai geras dalykas!
Atsakyti
Sveiki,
Turiu tokį klausimėlį... Neseniai bent kelios mano draugų porors susilaukė 2.gif . ir aš nelabai žinau, ką tiktų padovanoti ta proga. Norėtųsi ko nors ypatingo ar bent jau reikalingo daikto. Gal galėtumėte patarti, kas jau turi savo leliukų, kas labiausiai pravertė, o kas yra visiškas š...

Man labai sunku ką ir nuspręsti, nes kol kas pati lėlytės neturiu, o tik dar planuoju.

Ačiū.
Atsakyti
Visada reikalingi pampersai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti