o mes padovanojome muzikinę karuselę ir tikiuosi jiems ji patiko.
O mes padovanojom teveliams kurie visko visko tikrai turi,grojanti remeli tokia gelyte,gales vaikui kambaryje padeti,nes nesugalvojom ka daugiau
tiek patarimu... Vieniems viena patinka, kitiems visai kas kita...
As tai, lankydama drauge, jos paklausiau, ka noretu. Gal ir nelabai romantiska, bet geriau nei padovanoti nereikalinga daikta
As tai, lankydama drauge, jos paklausiau, ka noretu. Gal ir nelabai romantiska, bet geriau nei padovanoti nereikalinga daikta
Maciau akropolyje vienoje vaikisku prekiu parduotuveje yra rinkiniai, kuriu pagalba galima padaryti vaikucio pedutes ar rankytes antspaudus. Ivairiu variantu ten yra, kainos mazdaug nuo 40 iki 90 lt... Bet dalykas tai
Man tai irgi toks labai patiko bet kai pamaciau pas drauge vaikucio pedos anspauda ir puoliau zavetis, tai jinai atsiliepe labai skeptiskai, kad visi sveciai eina ir vien tik ta pati dovanoja tai vat ir pritariu kazkuriai pasisakusiai, kad geriausia pasiklausti. Nes kad ir koks fainas daiktas, kai gauni penkta toki pati...
mes nesenai lankėm naujagimį, taį čekį vaikiškų prekių parduotuvėj dovanojom ir dar pagal seną paprotį muiliuko reikia būtinai (tai dovanojom Jonsons tą naują vonios kremą), na ir dar žaisliuką simboliškai...
Na as manau kad galima paklausiti pas tevelius ka jiems riektu. bet jei pigiai ka.. tai barskuciu yvairove. o jei brangiau tai irgi yvairiu dalykeliu reikalingu yra
na galiu ištiesų patarti: kai einate pas naujagimį geriausia dovana būna... sauskelnės... ir iš patirties sakau ir tikrai sunaudosit. Brolienė pvz ištisai gaudavo po keletą daiktų vienodų.
Mes nuo to apsisaugojom ir iš karto pasakėm: pirkit tik sauskelnes- ypač kai pokų yra ir mažų ir didelių... tai prinešė..... oi kiek daug... bet viskas susinaudojo. Tiesa- mes patys pasakėm kokias naudojam. Ir dar- prie sauskelnių tiek mes tiek mums pridėdavo barškutį....Labai faina....
Mes nuo to apsisaugojom ir iš karto pasakėm: pirkit tik sauskelnes- ypač kai pokų yra ir mažų ir didelių... tai prinešė..... oi kiek daug... bet viskas susinaudojo. Tiesa- mes patys pasakėm kokias naudojam. Ir dar- prie sauskelnių tiek mes tiek mums pridėdavo barškutį....Labai faina....
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 08, 20:04)
na galiu ištiesų patarti: kai einate pas naujagimį geriausia dovana būna... sauskelnės... ir iš patirties sakau ir tikrai sunaudosit. Brolienė pvz ištisai gaudavo po keletą daiktų vienodų.
Na, aš kaip tik norėčiau paprieštarauti. Jau antram vaikui naudojame būtent konkrečias sauskelnes, o ne belia kokias, kokios papuolė po ranka. Todėl kai patys gavome didžiausią pakuotę sauskelnių, kurių nenešiojame, buvo tikrai sunku priimti nepigią dovaną ir nuoširdžiai šypsotis, kai tuo tarpu buvo daugybė dalykų, kurių laukiau dovanų vaikeliui. O gavau tai, ko mažiausiai reikėjo.
Be to, daugybė kūdikių yra alergiški būtent kažkurios rūšies sauskelnėms, taip kad sakyčiau geriausia yra pasiklausti tevų, ko reikia jų vaikui, o ne spėlioti.
Beje, pati irgi esu padovanojusi čiulptuką ir segtuką, kad nepasimestų čiulptukas ir svečiuose sužinojau, kad tėvai augina vaiką be čiulptuko
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 08, 23:19)
Na, aš kaip tik norėčiau paprieštarauti. Jau antram vaikui naudojame būtent konkrečias sauskelnes, o ne belia kokias, kokios papuolė po ranka. Todėl kai patys gavome didžiausią pakuotę sauskelnių, kurių nenešiojame, buvo tikrai sunku priimti nepigią dovaną ir nuoširdžiai šypsotis, kai tuo tarpu buvo daugybė dalykų, kurių laukiau dovanų vaikeliui. O gavau tai, ko mažiausiai reikėjo.
Be to, daugybė kūdikių yra alergiški būtent kažkurios rūšies sauskelnėms, taip kad sakyčiau geriausia yra pasiklausti tevų, ko reikia jų vaikui, o ne spėlioti.
Beje, pati irgi esu padovanojusi čiulptuką ir segtuką, kad nepasimestų čiulptukas ir svečiuose sužinojau, kad tėvai augina vaiką be čiulptuko
Na kažkaip keista... Aš paprasčiausiai paskambinu ir paklausiu kokias sauskelnes nešioja... Neiškyla jokių problemų Nuperkame sauskelnių poką ir barškutį...
Ir šiaip- man dar nei karto nebuvo kad nupirktų ne tas Pampers sauskelnes skirtas kūdikiams pačias mažiausias
O šiaip- na anyta nupirko skirtas ne kūdikiams (kur kakutį sugeria) o paprastas- nieko tokio vėliau sunaudojome...
O apie čiulptukus- niekad nepirkau ir nepirksiu- nes tokius dalykus dažnai tėveliai nuperka patys... Na dar: mes gavom kelis buteliukus dovanų ir kelis čiulptukus... tiek buteliukų tiek čiulptukų mes patys buvom prisipirkę- buteliukus dar panaudojom- mat pienuką nusitraukinėjau, bet vat čiulptukai tik kaip žaisliukai dabar...
geriausiai kai paskambina ir paklausia ko reikia. Ir aš pati paskambinu... jei sako- nieko- pasiteirauju kokias sauskelnes naudoja.
as tai galvoju kad dauguma butiniausiu daiktuku mamytes pacios susiperka jau laukiant leliuko atejimo
ir sauskelniu as ir nenoreciau nei dovanoti nei gauti
kokia cia dovana nei dovana nei ne dovana
nebent sunkiau seima gyvena, tada tikrai galima
a siaip tai pirkciau to kas tikrai pravercia ir niekad nebuna per daug - tai pataliukai, ranksluostukai ir tt nes ypac leliukam dar maziukam ju tikrai reik daug
dar visokios dezutes, originalios smulkmeneles nu visko visko yra pilna tik ieskoti reikia
eidama lankyti leliaus,nupirkau grazu zaisliuka ir vaikiskus, ryskiu spalvu lekstute ,puoduka ,sauksteli