Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(ferral @ 2007 06 16, 15:15)

as kai dar tik laokesi drauge mazylio tai nezinojau kas gims taoi padovanojau baltus batukus ji labai dziaugesi smile.gif
Atsakyti
As pasiulysiu visai nepkraktiska,bet labai originalia dovana (savo dukrytei jau uzsakiau wub.gif ): vezliukas,kurio amzius toks pats,kaip vaikelio.Sita dovana bus visam gyvenimui,juk vezliukai gyvena labai ilgai.O ir prieziura minimali ax.gif Taip jie augs kartu ir dar anukams uzteks,..... tipo kraitis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 06 08, 14:34)
manau geriausia dovan yra pokas pampersu tai labai pravercia kai augini dar maza kudiki.

O man visiskai tokios dovanos neatrodo geriausios doh.gif Geriau kazka maziui, zaisliuka, patalyne ar ranksluostuka, bent daudos ilgiau rolleyes.gif Nes patys kai sulaukem leliuko, buvo smagiau dovaneles, ivairias smulkmenas gaut, nei vokelius ar pampersus smile.gif
Atsakyti
Aš eidama lankyt kūdikio dovanočiau žaislus. Pampersai ir drabužiai tėvų reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 27, 16:26)
O man visiskai tokios dovanos neatrodo geriausios doh.gif Geriau kazka maziui, zaisliuka, patalyne ar ranksluostuka, bent daudos ilgiau rolleyes.gif Nes patys kai sulaukem leliuko, buvo smagiau dovaneles, ivairias smulkmenas gaut, nei vokelius ar pampersus smile.gif

Mes puseseres kleckui dovanu nuvezeme kostiumeli skirta 9 men., buvau sugalvojusi kudikio knyga dovanoti, bet paskui pati pamasciau, kad visai nereikalinga bus, nes jau piti nusiperki ir pildai visa nestumo laikotarpi, a, tiesa, dar pientraukio ir buteliuku sterilizatoriu pirkome, nes mamyte uzsisake. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lodore @ 2007 06 11, 20:13)
Praktiškos dovanos geriausios. Ne tik sauskelnės, bet ir higienos reikmenys arba dovanų čekis iš vaikų parduotuvės būtų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , nieko nera geresnio. Man tai labiausiai patinka dovanu cekio ideja, nueini ir nusiperki ko reikia, ka nori. ax.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Estrea @ 2007 07 03, 12:09)
Mes puseseres kleckui dovanu nuvezeme kostiumeli skirta 9 men., buvau sugalvojusi kudikio knyga dovanoti, bet paskui pati pamasciau, kad visai nereikalinga bus, nes jau piti nusiperki ir pildai visa nestumo laikotarpi, a, tiesa, dar pientraukio ir buteliuku sterilizatoriu pirkome, nes mamyte uzsisake.  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif , nieko nera geresnio. Man tai labiausiai patinka dovanu cekio ideja, nueini ir nusiperki ko reikia, ka nori.  ax.gif

4u.gif man irgi labiausiai patinka dovanu cekis, bet manau reikia kazka sugalvoti originalaus,koki issiuvineta paveiksliuka su gimimo data,ar kokiais graziais meskiukais,ar pasiuti anklode su uzrasu vardo ar palinkejimu pries miega,na faina tokias gauti dovaneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 06 08, 13:34)
manau geriausia dovan yra pokas pampersu tai labai pravercia kai augini dar maza kudiki.

Labai sakyčiau atsargiai su tokia dovana, nes tie jūsų pampersai gali ir netikti vaikučiu ir likti nepanaudoti g.gif Manau dažna mamytė pasakytų, kad ne visos pampersų rūšys tiko jų kūdikėlių užpakaliukui ax.gif
QUOTE(ferral @ 2007 06 16, 13:15)

Man tai iš tiesų priimtiniausia čekis, arba, kad ir pinigai, tik gražu kai jie kaip nors orginaliai pateikti ax.gif sakykim kokiose megztose vilnonėse kojnaitėse, puodelyje su snapeliu (ateityje panaudos, ir liks kaip prisiminimas), lopšinių, pasakų ar vaikiškų dainelių diske ax.gif nu ir kaip nors panašiai smile.gif
Atsakyti
kai mes su MB lankėme kūdikį, padovanojome mažyčius marškinėlius su užrašu "Laimingieji (vardas) marškinėliai". nelabai isivaizdavome, ko kūdikiui reikėtų, nes klausėme, ko reiktų, tai nesakė rolleyes.gif teko kažką sugalvoti... bet kietai kūdikis atrodė, su tais marškinėliais - dovanojom su ta mintim, kad jie visą laiką vaikiukui neštų laimę blush2.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patiko pampersu pakai, pliusiniai zaislai...Kazkaip geriau cekis, ar pinigeliai,graziai pateikti...
Minksti zaislai dulkems kaupt, o pampersus sunaudojai ir viskas, tiek to prisiminimo rolleyes.gif
Siaip kaip geras dovanas pamenu :grazus albumas vaikiuko nuotraukoms, mazyciai kedukai, zaislas pele su suriu,rinkinys pedutei, rankutei atspausti, grazus ranksluostis rolleyes.gif ai dar vaikiski remeliai nuotraukoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 18 liepos 2007 - 11:30
ir kas per mada dovanoti pampersus?! gerai, kad mes ju negavom.
man patiko dukrelei padovanotas vieno menininko vardinis angelas su certifikatu. gavome daug zaislu ir drabuzeliu, bet praejus dviem metams nelabai ir pamenu kas nuo ko. tas angelas labiausiai istrigo ir dar tokia smagi skarele, guminais kampais, kramtyti kai dantukai dygsta, nes maciau pirma karta. dar patiko uosvienes megzta suknele su kelnytemis ( ne nezinojau, kad ji megzti moka).
Atsakyti
mes dazniausiai atsiklausiam ko teveliams reikia, nes kartais atsiranda is anksto kokiu neisigytu smulkiu daikciuku, pvz dovanojom adijala, komplekta bodziu, o jei konkreciu pageidavimu nebuna dovanojam pinigelius smile.gif jie visada pravers auginant mazyli. Atsimenu pridovanojo mum zinduku, bet ju net nenaudojom, taip ir guli metus laiko stalciui..tokius dalykus tiesiog pati mama turi nuspresti kokius ir kokios firmos naudoti ir ttt
Atsakyti
As kai ruosiuosi i palankynas, visada paklausiu mamytes ko reiketu jos kudikelikiui, jei sako, kad nieko nereikia, tada dazniausiai perku pasaku knyga kokia nors, sutikit ir atminimas geras ir praktiska dovana, o beto ir ne is pigiuju ax.gif
Kai musu klause ko mes norim dovanu, as visu prasiau atnesti dovanu lele (pamasciau, kad iperkama ir atminimas sioks toks) mirksiukas.gif labai patiko, nes leles buvo labai originalios, kai kurios ranku darbo, kai kurios paprastos, su pastarosiom mazoji dabar miega, o prie leles dazniausiai gaudavom koki prieda, arba vokeli (ju labai nemegstu) arba ranksluosti koki, ar patalynes kompelta
Dar labai patiko gauti dovanu baldakima virs lovytes, su stovu thumbup.gif pati buciau nepirkus, o dovanu gauti malonu biggrin.gif
Atsakyti