Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Mačiau labai smagią dovaną leliukui (greičiau tėveliams) BabyArt rinkinys thumbup.gif ten galima iš gipso mišinio pasidaryti leliuko kojytės ar rankytės atspaudą ir jį įsirėminti arba rankytė-kojytė ant albumo viršelio. Kainuoja tie rinkiniai ne pigiai - apie 70 Lt, todėl, manau, kad pačiam nusiopirkti bus gaila pinigėlių, o dovanotas - turėtų labai pradžiuginti wub.gif

http://www.jiko.lt/i...d7b624cd2c64102

user posted image
Atsakyti
Siaip jau reikalingiausia dovana,manau pampersai: ir sueina greitai ir tikrai pravers smile.gif
Atsakyti
Pampersai - pats reikalingiausias daiktas visus metus ir dar ilgiau. Bet man tai - ne dovana. schmoll.gif Juk niekam į galvą nešauna moteriai gimtadienio (arba kita) proga dovanoti Always arba O.B. tongue.gif O juk visos pasakys, kad be šių dalykėlių neišsiversi.
Dovana, mano supratimu, turi būti kitokia... Na, kad turėtų nors kažkokią išliekamąją vertę... Jau geriau tada padovanot gražų rūbelį, pasakų knygą, žaislą (ateis laikas, kai vaikas juo žais) ir pan.

Ir nepamirškit gėlių mamytei. Juk ji tapo MAMA. wub.gif Juk tai ji pagimdė tą mažą stebuklėlį... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 26 balandžio 2007 - 19:46
O as gavau dovanu drabuzeliu ivairiu, su dydziais visai gerai, tai dziaugiuosi, kai atnese didele Pampers pakuote irgi faina buvo, is tiesu, ypac pradzioje jie labai gerai, kai gimes leliukas gerokai aptustina pinigine, dar gavau kokius keturis kramtukus ir pora vienodu zaisliuku. Tie kramtukai tai mane erzina, vaikas ju negrauzia, nes beprotiskai neidomus - nespalvoti, nebarska... Tik viena kramtuka sunus i burna ima - tokia ale morka plasmasine besisypsancia su kramtomom rankytem ir kojytem. Tai ta faina, nes jis tas kojytes ir rankytes visas gali i burna susikisti biggrin.gif Taip pat nemegstu ir pliusiniu zaislu, tik dulkes traukia ir vieta uzima. doh.gif Dar gavom dovanu knygute, kur surasyti vaiko pirmuju metu svarbiausi dalykai, kur galima foto klijuoti panasiai. Tai idomu visai. Dar gavom bent pora melanininiu indu, sauksteliu vaikams pora pakuociu... Vieni tai labai faini, su karscio indikatoriumi - pasidaro roziniai, kai per karsta kose. thumbup.gif O dovana labai pravercianti dabar yra ta didele plasmasine masina, kur sedi, spiriesi ir vaziuoji thumbup.gif Liuks daiktas, birbia jau mano vyras ant jos, tik kad stumdyti nepatogu, o va sunenas jau triju metu irdar randa kaip pavaziuoti ta masina biggrin.gif

Zodziu, man patiko drabuziukai (geriau pirkti didesnius ir ziureti naturaliu medziagu)
knygele su vaiko svarbiausiais ivykiais
didele sauskelniu pakuote (butina, paklausti, kiek sveria leliukas)
Nepigus idomesnis kramtukas, pvz., chicco.
sauksteliai su karscio indikatoriumi
Plasmasine masina su pypsiuku smile.gif

O siaip manau, visada pravercia patalynes komplektelis, koks bragesnis lavinamasis zaisliukas velesniam laikui (is pradziu leliukas ji paciupines, o veliau zais kaip pridera) ir panasiai. Geriau jau dovanotojai kazka per didelio atnes, nei per mazo, geriau velesniam laikui, negu tik tik dabar. smile.gif
Atsakyti
As tai kai lankiau va dabar dukterecia, tai tuos tokius remelius pirkau kur galima ideti nuotrauka ir atspauda kojytes ar rankytes. Atrodo patiko tevams, bet is tiesu juk ne jiems dovanojau, o mergytej, tikrai manau faina tureti toki atsiminima is savo kudikystes. Pirkau "Vaikutyje" Pasilaiciuose. Ten yra ivairiu dalykeliu, dat galima kaip supratau is gipso padaryti rankytes ar kojutes statulele... Bet man kazkaip nelabai patiko. O kai lankiau drauges su leliukais tai pirkau drabuzelius. Bet abiem mamytem patiko.
Atsakyti
g.gif gal ir geriausia gauti čekutį, bet juk atimamas molonumas nupirkti mielą dovanėlę, į kuri primintų tą žmogų, kuris ją dovanoja smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kaip tik ryt vaziuoju i svecius pas maza leliuka. Tai dovanosiu albuma. Kai tik gime leliukas pussesere parase ir as veziau jai daiktu i ligonine, tai tuo paciu fotika pasiimus buvau. Tai prifotkinau leliu visaip: ir valganti, ir akytes vartanti, ir mieganti, ir rekianti doh.gif Tai dabar sugalvojau taip: sukeliau tas nuotraukytes i visokius grazius remelius, nunesiau ir pasidariau fotkes. Dabar graziai sudesiu i albuma.
Man atrodo visai nieko dovana, juolab kad tai pirmosios leliaus fotkes. O jie ir fotoaparato neturi.
Ir dar galvoju sauskelniu paimsiu. biggrin.gif ir geliu mamytei
Bus ir praktiska dovana, ir prisiminimams albumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 05 gegužės 2007 - 11:38
pampersų tikrai nedovanočiau ir pati nenorėčiau gauti savo leliukui, nebent tai būtų kaip priedas prie dovanos. man labai nepatinka kai dovanoja praktiškas dovanas ar tokius daiktus, kuriuos pats būtinai įsigysi, nes jų reikia. geriau jau kokį brangesnį žaislą, papuošalą (pvz kokį išgraviruotą medalioną ar pan.), sidabrinį/auksinį šaukštelį, žodžiu, ką nors tokio ko labai norėtum, bet pati sau leist nupirkt nelabai galėtum
Atsakyti
sveikos,o man reikia nupirkti ka nors vyro brolio zmonai ,jie sulauke antro laukto labai berniuko:) nesusilaikiau ir jau uzsakiau is childrenplase drabuzeliu apie 150lt, man taip patinka pirkti tos drabuziukus mazuciam dabar reikia kaz kokio rimtesnio daliko paziureti, jie dabar visko turi,tai mes dabar sukam sau galva pinigus arba ceki nesinori dovanoti,nes jie gali sau leisti nupirkti viena ar kita daikta,manau dar maziui nupirksiu kokia zaisla,bet dabar galvoju ar dideli pliusini koki meskena,ar geriau toki kad galima butu zaisti,kaip kaladeles,ar masina.dar norejau jusu paklausti,is rimtesniu daiktu galvojau apie oro drekintuva,bet toki kad butu su dizainu grazus,nes jie 5 aukste gyvena,ir su plastikiniais langais tai labai truksta oro,maziui tai butu gerai turbut,bet neissivaizduoju kaip jie veikia ar verta pirkti?na jie ne sita tai tada koki gera patalines komplekta,tik irgi kur koki ziureti nezinau? PRASAU JUSU PATARIMO!
Atsakyti
Man tiesig nesiseka išrinkti tinkamą dovaną, todėl šią problemą sprendžiu labai paprastai - dovanoju pinigėlius, juolabiau, kad dabar yra ir specialių vokelių su užrašu "Mielam mažyliui".
Atsakyti
manau geriausia dovan yra pokas pampersu tai labai pravercia kai augini dar maza kudiki.
Atsakyti
Praktiškos dovanos geriausios. Ne tik sauskelnės, bet ir higienos reikmenys arba dovanų čekis iš vaikų parduotuvės būtų thumbup.gif
Atsakyti