Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

reikia dovanoti visiems,kad visi pasidziaugtu...mamai gelyciu galima puokste,manau jai smagu butu ....vaikuciui tai zaisliuka koki....meskiuka minksta ar kanors panasaus....o teveliui tai sunkiausia tikriausiai isrinkti ka padovanoti....gal koki buteliuka:)na stipresnio gerimelio smile.gif arba bendra kanors visiems-pwa foto albumas butu kaip tik.... biggrin.gif
Atsakyti
o aš siūlau nešti dovanų originalų teletabį, originalūs nėra pigūs. ma-iukui bus vienodai, bet kaip džiaugsis metinukas ir kiek ūgtelėjęs! mes patys buvom kelis dovanų čekius gavę, lego, dar kažką pirkom, o tabiai man nepatiko, tai ir nepirkom. vakar teko krapštyti piniginę... bet jie tikrai kažkokie stebuklingi wink.gif
Atsakyti
O mes dovanojom didelį žaislą, pvz., gyvūną pagal metų zodiaką kada vaikutis gimė. O geriausia tai paklausti tėvelių, ko labiausiai reikia, tą ir dovanoti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 12 08, 08:21)
o aš siūlau nešti dovanų originalų  teletabį, originalūs nėra pigūs. ma-iukui bus vienodai, bet kaip džiaugsis metinukas ir kiek ūgtelėjęs! mes patys buvom kelis dovanų čekius gavę, lego, dar kažką pirkom, o tabiai man nepatiko, tai ir nepirkom. vakar teko krapštyti piniginę... bet jie tikrai kažkokie stebuklingi wink.gif

na o as savo besilaukenciai tetai padovanojau baltus mazycius batukus manau kad tiks ir berniukui ir mergytei
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 01 13, 19:39)
na o as savo besilaukenciai tetai padovanojau baltus mazycius batukus manau kad tiks ir berniukui ir mergytei

kai gimė mano pusseserė, tai nuo manęs gavo tokius raudonus megstus batukus, kaip tapkutes. man tada buvo 12 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
As paprastai paklausiu tevu, gal ko nors reikia, o po to gailiuosi kad klausiau, kai atsako sauskelniu arba pinigais.. Nes pati tokiu dovanu nemegstu. Visada tinka zaisliukai pagal vaiko amziu. Daznai lankoma tokio amziaus, kada vaikui pradeda patikti cezancios knygutes. Dziaugiausi tokia dovana, kaip ir kitomis. Kiek dovanojo drabuzeliu, tai irgi buvo drinks_cheers.gif , nes tai dazniausiai buvo pirkti uzsienyje ir toookie faini, kad gaila, kai isaugo.
Atsakyti
galima padovanoti batukus pirmiesiems žingsneliams bigsmile.gif
Atsakyti
"Tavo vaikas" uzprenumeruot. Metam- 60lt, pusmeciui- 30lt. Knyga kurioje zymes pirmus vaikucio gyvenimo ivykius:sypsena,pirma dantuka ir t.t.
Atsakyti
Galima padovanoti sidabrinį ar paauksuotą šaukštelį. Tai ir funkcionalu ir išlieka visam laikui,. mes turime mažą rinkinuką su Flinstounais,gautą tokia proga. Iš visų indų liko dubenėlis ir lėkštutė, o puodukas sudužo. Labai gailėjom, nuostabus puodelis buvo , jau esam dešimtiesir labai juos branginam.
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 03 08, 23:39)
Galima padovanoti sidabrinį ar paauksuotą šaukštelį. Tai ir funkcionalu ir išlieka visam laikui,. mes turime mažą rinkinuką su Flinstounais,gautą tokia proga. Iš visų indų liko dubenėlis ir lėkštutė, o puodukas sudužo. Labai gailėjom, nuostabus puodelis buvo , jau esam dešimtiesir labai juos branginam.

drinks_cheers.gif + galima išgraviruoti
Atsakyti
laukiu pirmojo vaiko, tai beveik viska esu pati susipirkusi bigsmile.gif
Nenoreciau, kad dovanotu minkstus zaislus (na kaip tokius panaudoti, juk jie sintetiniai ir tik dulkes renka) ir tokiu daiktu, kaip zirklutes, buteliukai, ciulptukai blush2.gif

geriausia, kad tos dovanos nesidubliuotu, nesutaptu su jau isigytomis, tad, manau, geriausia dovanoti:
- dovanu ceki apsipirkti vaikiskoje parduotuveje
- grazius remelius vaiko pirmajai nuotraukai
- grazu albuma vaiko nuotraukoms suklijuoti
- auksini/sidabrini sauksteli (galima isgraviruoti)
- pampersu smile.gif
- dezute pirmajam dantukui
- lavinimo kilimelis
- pasiklausti paciu tevu, ko pageidauja

4u.gif
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad labai pradžiugintų ir praverstų karuselė virš lovytės. Leliukui iš pradžių patiks klausytis švelnios muzikėlės, stebėti judančius žvėriukus/žmogeliukus/drugelius.... Vėliau jis ims jų siekti rankomis.... Žodžiu, turės ką veikti lovytėje ir leis tėveliams atsikvėpti thumbup.gif

Kita gera dovanėlė galėtų būti mygdukas. Kai eidavau su leliuku į lauką, įdėdavau į lopšį mygduką - ir leliukas lengviau užmigdavo thumbup.gif Be to, yra labai gražių TOMY ir kt. firmų mygdukų, tvirtinamų prie lovytės, juose ne tik groja švelni muzikėlė, bet būna ir su lopšinėmis, švieselėmis ir t.t. wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Čia kad būtų lengviau skaityti, padalinau postą į dvi dalis mirksiukas.gif

Savo mažylės gimimo proga padovanojau jai muzikinę dėžutę. Manęs niekas nesuprato - kam ta dėžutė naujagimiui?! Bet jos švelni muzikėlė tarsi užburdavo leliuką ir nuramindavo. Iki šiol mėgsta klausytis, liesti šokančią fėją. Be to, tai yra papuošalų dėžutė, tad kai panelei bus kokie 3 metukai, turės kur saugoti savo brangenybes biggrin.gif
Atsakyti