Aš labiausiai džiaugiausi pampersais, jų vistiek reikia be galo O dovanoti rūbeliai, dažniausiai per maži šliaužtiniai , dar ir dabar kai kurie neišpakuoti
Kuponai iš specializuotų parduotuvių irgi faina, tik, kad prekybos centruose viskas tas pats daug pigiau ( na aš apie buteliukus, maistelį ir kitus niekučius, juk lankant pvz.draugų kūdikį tas kuponas nebus super sumai). Ar ne?
QUOTE(KLEVELIS @ 2006 07 14, 19:59)
Aš kai einu lankyti leliuką visada perku drabužiukus arba gerą žaislą . Čia pampersus geriausiai dovanuoti tiems kuriems su finansais truputi yra blogiau
Kai parašiau ankstesnįatsiliepimą, tai paskaičiau šitą Na su finansais pas mane viskas net labai ok, bet vistiek manau, kad jau geriau pampersai nei rūbai ir žaislai. Žaislai dažniausiai barškalai( vyresniajam buvo kokie 5 vienodi) arba minkšti (vyresniam alergija). Rūbai dar geriau , arba jau per maži, arba beveik ant ribos(na dar savaitei ar dviem) arba man negražūs, o šliauštų iš vis nekenčiu, gal tik pirmas savaites rengiau vaikus, o paskui man jie buvo gražesni su pėdkelnytėm
Arba pvz. gavo mano pirmasis palankynom tą vaikišką dienoraštį, kai jam buvo jau 4 mėn. ir išvis jų buvo gal 3
Arba viena iš pirmųjų dovanų buvo didžiulė plastmasinė mašina su nuotoliniu valdymu pragulėjo ant spintos kokius 3 metus.
Man labiausiai patiko didžiulis nuotraukų albumas, tokios dvi knygos, kurios susideda į dėžutę, tikrai pritaikėm pagal paskirtį, t.y. vaiko nuotraukom, spalvota ir kokybiška patalynė į mažiuko lovytę, mažiuko delniuko ir pėdutės atspaudas rėmelyje.
QUOTE(ausand @ 2006 08 27, 23:44)
Gal ir gerai būtų pasiklausti jei tik tėvai pasakytų ko labiausiai reikia, bet jei nežinai tai manau geriausia kokį rūbelį nupirkti, kuriuo vaikiukas pasipuoštų. O su tais pampersais tai gali ne visada pataikyti dydį, tada jau reikia atsiklausti. Dėl pliušinių žaislų, kuriuos visi mėgsta nešti ir kuo didesnius, tai mes jų jau turim daug, o vaikui dar metų nėra.
Del pampersu pritariu ne del dydzio, bet del rusies, nes mes gavom Libero, aizku jie geri, bet maniskei jie netiko , pliusiniu zaislu tai nors vezimu vezk, o rubeliu gavom ne pagal mano skoni dar gavom tris kailinius pledukus, bent jau gerai, kad nevienodais piesinukais gavom maitinimo kedute, aizku ji gulejo supakuota kokius 4 men., bet dabar ja atsidziaugt negaliu Pritariu del dovanu cekiu, nes tada paliekama galimybe issirinkti tai, kas patinka, nors gavome Mada vaikams ceki, tai ten buvo arba per mazi drabuzeliai,o 74-80 dydzio pasirinkimas labai mazas, o cekis galioja jei neklystu 3 men. zodziu geriausia kad ir kaip klausti tevu. Mes kai ejom lankyti draugu leliuko, tai nesem mamai "Tavo vaikas" zurnalo prenumerata, o leliui toki su sleikutem labai silta vokeli, tai sake, kad tokiu dovanu paskui negavo ir labai patenkinti liko
QUOTE(vakare.lt @ 2006 08 31, 17:38)
Del pampersu pritariu ne del dydzio, bet del rusies, nes mes gavom Libero, aizku jie geri, bet maniskei jie netiko , pliusiniu zaislu tai nors vezimu vezk, o rubeliu gavom ne pagal mano skoni dar gavom tris kailinius pledukus, bent jau gerai, kad nevienodais piesinukais gavom maitinimo kedute, aizku ji gulejo supakuota kokius 4 men., bet dabar ja atsidziaugt negaliu Pritariu del dovanu cekiu, nes tada paliekama galimybe issirinkti tai, kas patinka, nors gavome Mada vaikams ceki, tai ten buvo arba per mazi drabuzeliai,o 74-80 dydzio pasirinkimas labai mazas, o cekis galioja jei neklystu 3 men. zodziu geriausia kad ir kaip klausti tevu. Mes kai ejom lankyti draugu leliuko, tai nesem mamai "Tavo vaikas" zurnalo prenumerata, o leliui toki su sleikutem labai silta vokeli, tai sake, kad tokiu dovanu paskui negavo ir labai patenkinti liko
va, prenumerata-dalykas liuks O man geriausia-lavinamieji zaislai nebrokiju ir drabuzeliu, labai praverte, tik gaila, kelis tik po karta teko apvilkti-isaugo dukryte...
Mano pusseserė tai labai apsidžiaugė kai padovanojom patalynės komplektėlį, žaisliuką kramtuką ir pampersų didelį poką.
mes padovanojom pledą maudynėms su muegančios bitutės siuvinėtu paveiksliuku
Gal žinot kur galima rasti tokį vaikučio rimtą albumą . Ne nuotraukom, o tokį atminimo. Mano pirmasis žodis. Giminės medis (kur nuotraukas suklijuot reikia). Raištuką iš ligoninės įklijuot galima. Pomėgius vaiko įrašyt. Na ir visokių kitokių dalykų. Mačiau nebrangių yra maximose, norfose, bet aš noriu didesnio.
Kažkada mačiau akropopoly už 40Lt, bet dabar nėra
Gal kas matėt kur kitur?
Gal kas matėt kur kitur?
QUOTE(Mambera @ 2006 08 31, 07:17)
Man labiausiai patiko didžiulis nuotraukų albumas, tokios dvi knygos, kurios susideda į dėžutę, tikrai pritaikėm pagal paskirtį, t.y. vaiko nuotraukom, spalvota ir kokybiška patalynė į mažiuko lovytę, mažiuko delniuko ir pėdutės atspaudas rėmelyje.
Na čia reikia žinoti kokio dydžio pirkti. Pvz. mūsų antklodėlė nestandartinio dydžio. Taip pat kai kurie perka ir nestandartinio dydžio loveles. Tad ir su patalynės komplektais galima neįtikti.
QUOTE(melana @ 2006 10 17, 16:49)
Gal žinot kur galima rasti tokį vaikučio rimtą albumą . Ne nuotraukom, o tokį atminimo. Mano pirmasis žodis. Giminės medis (kur nuotraukas suklijuot reikia). Raištuką iš ligoninės įklijuot galima. Pomėgius vaiko įrašyt. Na ir visokių kitokių dalykų. Mačiau nebrangių yra maximose, norfose, bet aš noriu didesnio.
Gal kas matėt kur kitur?
Gal kas matėt kur kitur?
Tu apie tą knygą kalbi?
kūdikio albumas
Gal reikia susisiekt su "Alma littera" tame tinklalapyje ir sužinosi kur nusipirkt tą albumą. Nes net "Knygų klube" nebematau tos knygos. Šiaip ir aš apie šią knygą svajojau. Būčiau buvusi labai laiminga ją gavusi dovanų.
Aš tiesiog skambinu ir atvirai klausiu - ko tokio reikėtų, kas būtų praktiška ir patiktų. Rodos pataikau
dabar jau is savo patirties galiu pasakyti, jog idealiausia - cekutis, tegul ir visai nedidelis. teveliai tikrai ras, ka nupirkti.