Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Gera dovanėlė maudymosi rankšluostis.smile.gif
Atsakyti
Kažkaip pas mus įprasta einant lankyti kūdikį dovanoti sauskelnes. Asmeniškai aš - niekada nedovanočiau. Visų pirma saukelnes turi pirkti tėvai, o antra- niekas negalvoja kad galbūt atneštinėm mažiukas yra alergiškas. Kai gimė mano sūnus visi pripirko tų nelemtų sauskelnių. Nuo jų mus bėrė. Vaikiukui dabar jau grietai 3 metai, o sauskelnės pusę spintos užima
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kur surasti ta kraba, kazkoks Tolo ar panašiai?Girdėjau, kad jis fainas ir vaikams patinka. Dar noriu sužinoti kokio amžiaus vaikams jis tinka?ir kiek maždaug kainuoja? Kadangi norim važiuoti aplankyti draugų mergytės. 2.gif Mergytei 2 mėnesiai, gal patarsit ką dovanoti? AČIŪ smile.gif 2.gif
Atsakyti
as ir uz dovanu cekius thumbup.gif
bet tai einan aplankyti leliuko jei zinau kokia financine padetis paskambinu ir paklausiu ko reikia nors visi kaip visada sako kad nieko bet vistiek pradedi klausineti gal to gal ano ir pasisako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2003 10 24, 18:38)
Ruošiuosi aplankyti pusseserės šeimą ir jų "naują", pirmagimį leliuką (1 mėn.). Ką patartumėt padovanoti. Norėčiau išleist apie 50 lt.
kaip galvojat, ar reikia kokią mielą dovanėlę dovanoti mamai, ir ar tėtis nepasijaustų nuskriaustas?

O as manau kad geriausia pasiklausti ko reikia mazyliui, nes prinesa vienodu barskaliuku tai rubeliu kuriu turiu sociai, as visada uz tai kad pampersu poka tai labai reikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti
Turiu beda doh.gif nezinau ka padovanoti puseseres berniukui, jam dabar 4men. Gyvena jie uzsieny, bet menesiukui grizo i lietuva ir vel isvaziuos, pasveikinti reikia, bet rubeliu ir pan turi, kazko didelio nesinori dovanot, nes i lektuva neims, tokios praktiskos dovanos irgi nelabai tinka, nes pinigeliu turi, ir jau viska susipirke, nu niekaip negaliu sugalvot. Pinigeliu daug isleist irgi nenoriu blush2.gif Gal kam kiltu kokiu minciu, padekit man, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Kaune, Molo knygyne maciau toki kudikio albuma. Bet kainuoja 50 lt, kaip uz knyga tai daug :/ Labai fainas tas albumas, surasomi visi faktai (kada isdygo pirmas dantukas, kada pima karta nusisypsojo, kada pradejo vaiksciot ir t.t.), yra vietu nuotraukelem priklijuot.
Atsakyti
Aš kai einu lankyti leliuką visada perku drabužiukus arba gerą žaislą . Čia pampersus geriausiai dovanuoti tiems kuriems su finansais truputi yra blogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 07 14, 18:54)
Kaune, Molo knygyne maciau toki kudikio albuma. Bet kainuoja 50 lt, kaip uz knyga tai daug :/ Labai fainas tas albumas, surasomi visi faktai (kada isdygo pirmas dantukas, kada pima karta nusisypsojo, kada pradejo vaiksciot ir t.t.), yra vietu nuotraukelem priklijuot.

Nezinau, ar man cia rasei, bet as toki jau dovanojau per kaledas, kol dar leliaus nebuvo, su ta mintim, kad negalesiu aplankyt, nesitikejau, kad gris dabar ir kazkaip kvailai gavosi. O tie albumai tai labai faini, man rodos cia jau apie juos buvo rasyta. Ir ivairiems zmonems galima pritaikyt, nes yra ir tokie labai meniski su foto (apie 50lt buvo ziema), ir tokie vaikiski spalvoti( nuo 16lt atrodo). Bet jau reikia juos dovanot tik gimus leliui, nes reikia pildyt iskarto.
O as jau savo pusesere pasveikinau, nupirkau vaikiukui gera barskuti ir dar visokio maistelio(tyreliu, kosyciu ir pan. nes zinojau koks jam tinka), barskuti gales veztis, o maisteli sunaudos lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
Visada protingiausia pasiklaust teveliu, ko labiausiai reiktu ju kudikiui. Ar bent issiaiskint, ko dar neturi. Zinoma, labai svarbu, kokia finansine seimos padetis. O gal jiems labiausiai praverstu pinigeliai vokelyje... Bet manau, kad geriausios dovanos tos, kurios turi siokia tokia isliekamaja verte. Visad esu uz knygeles 4u.gif
Atsakyti
O aš manau, kad geriausia dovana šiuo atveju yra dovanu čekis specializuotoje vaikų parduotuvėje, kur mamytė ar tėvelis galės išrinkti tai, ko labiausiai leliukui reikia. 4u.gif
Atsakyti
Gal ir gerai būtų pasiklausti jei tik tėvai pasakytų ko labiausiai reikia, bet jei nežinai tai manau geriausia kokį rūbelį nupirkti, kuriuo vaikiukas pasipuoštų. O su tais pampersais tai gali ne visada pataikyti dydį, tada jau reikia atsiklausti. Dėl pliušinių žaislų, kuriuos visi mėgsta nešti ir kuo didesnius, tai mes jų jau turim daug, o vaikui dar metų nėra.
Atsakyti