sveikos
noriu ir as pasireiksti manau blogiausia dovana kudikio gimimo proga - sauskelnes.dauguma dovanoja del to, kad tipo prireiks ir pan, sunaudos ir t,t. bet as asmeniskai manau kad dovana turi buti dovana, o ne prisikt ir isnest (atsiprasau uz toki issireiskima)
As pvz savo dukrytei norejau karuseles, knygos pirmi gyvenimo metai ar pan, po to albumo, zaisliuku, deja...visi nese pamperus.tik viena drauge atnese tokia superine lavinamaja kirmelyte Ai dar kruta albuma gavom, o daugiau snipstas, net zaisliuku nieks nepadovanojo.
jei jau tikrai nenesa fantazija ka pirkti, nueikit i cipolina nupirkit ceki, arba blogiausiu atveju pinigeliu i voka idekit.
Sorry jei ka izeidziau tokiu pasisakymu, bet cia mani kaip mamos nuomone
Na va su mano laiko trūkumu turbūt teks jau ūgtelėjusį naujagimį lankyti, tad ir dovanėles turbūt kitokios paskirties bus. Bet visgi lieku prie savo nuomones, kad tikrai pinigėlių ir visokių pampersų tikrai nedovanosiu. Turbūt nesuprastų O ir pati tokių dovanų nenorėčiau.
Reiks prasisukti pro vaikų parduotuves ir ką nors mielo atrasti.
Reiks prasisukti pro vaikų parduotuves ir ką nors mielo atrasti.
mano manymu geriausia dovana pinigėliai,lengviausia, bet tėveliams gerausia.žinau pagal save, pridovanoja albumų, kurie man nepatinka ar rūbų, kurių nespėsiu uždėti arba netinka pagal sezoną. maniškė gimė sausio pabaigoje, o padovanojo plonyti kostiumėlį 0-3 mėn. kur jį dėti?lauksim vasarinko vaiko
as labiausiai dziaugiausi dovanu gavusi toki miela kombinezoniuka
o siaip tai man pridovanojo dovanu cekiu, sliauztuku, zaisliuku...
siandien dar kaip tik pirkau draues ant dienu gimsinciam mazyliui kostiumeli. i ji ieina kelnytes, baltinukai, kepuryte, batukai, pirstinytes ir seilinukas. nu labai fainas ir mokejau tik 45 litus. manau turetu buti patenkinta
o siaip tai man pridovanojo dovanu cekiu, sliauztuku, zaisliuku...
siandien dar kaip tik pirkau draues ant dienu gimsinciam mazyliui kostiumeli. i ji ieina kelnytes, baltinukai, kepuryte, batukai, pirstinytes ir seilinukas. nu labai fainas ir mokejau tik 45 litus. manau turetu buti patenkinta
Ir as pritariu merginom kad cekiukas tikrai geras dalykas,kad ir galima prie jo dasideti savo pinigeliu ir jau kazka geresnio nusipirkti o ne pampersu,bet gal ir kitiems pampersai nepamaiso
Aš eidama lankyti tėvelius nešiau knygą "Pirmi gyvenimo metai" (rodos, toks pavadinimas) ir šliaužtukus, bet tinkančius sezonui. Kai žmones pažįsti, žinai, ko jiems reikia. Vieniems ir sauskelnės, pinigėliai reikalingi (ypač, jei finansinė padėtis ne ypač gera), kiti tokiais dalykais apsirūpinę ir galima dovanot kitokius dalykus.
Mes gavom tokia grojancia saulyte pakabint ant lovytes ir as manau, kad tai buvo labai gera dovanyte iki siol labai megstama.
Aisku, niekada nepamaiso rubeliai
Aisku, niekada nepamaiso rubeliai
gal patartumėt, ką galima padovanoti susilaukusiems dvynukų?
ka patartumet nupirkti 2 savaiciu mazylei kokia smulkmenele!
Artimiems draugams, giminaičių vaikams esu linkus dovanoti išskirtines dovanas.
Siūlau padaryti segtuvą su asmeniniu horoskopu, vardo reikšme, gimimo datos reikšme ir pan. Galima į tą patį segtuvą įsegti giminės medį.
Paveikslą piešta ar siuvinėtą su zodiako ženklu, vardu, gimimo data.
Galima užsakyti vardinį suvenyrą, pvz. molinį zodiako simbolį su vardu, pasagą su vardu....Žodžiu, reikia duoti valią fantazijai....
Siūlau padaryti segtuvą su asmeniniu horoskopu, vardo reikšme, gimimo datos reikšme ir pan. Galima į tą patį segtuvą įsegti giminės medį.
Paveikslą piešta ar siuvinėtą su zodiako ženklu, vardu, gimimo data.
Galima užsakyti vardinį suvenyrą, pvz. molinį zodiako simbolį su vardu, pasagą su vardu....Žodžiu, reikia duoti valią fantazijai....
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 14, 20:43)
ka patartumet nupirkti 2 savaiciu mazylei kokia smulkmenele!
Mano viena draugė, auginanti du vaikučius, pasakojo, kad ją labiausiai nudžiugindavo, kai kas nors padovanodavo vaikui pampersų.