Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Nu zinot kai mano leles ejo lankyti tai buvo visko.Gavom pora kostiumeliu g.gif labai praktiska dovana, pledas ir pagalvele,arba grazus ranksluostis (didelis) O aisku kai eini lankyti reikia paklausti, ko labiausiai reiketu, bet kitos mamos didziuojasi ,gedijasi ir sako "nieko nereikia" biggrin.gif Pvz as... wub.gif
Atsakyti
Vat vat ax.gif
Aš irgi ruošiuos lankyt draugės lelių, o toji, į klausimą "ko reikia?" visada atsako - "nieko" g.gif Dalijosi įspūdžiais, kad gavo 4 vnt. čiulptukų segtukų su grandinėle biggrin.gif tai dabar erzinu, kad ir aš dar vieną atnešiu biggrin.gif
O jei, rimtai, tai užkibo idėja dėl dovanų kupono. Gal kas esat tokį pirkę? Kokios vaikiškos parduotuvės tuom užsiima?
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 10 24, 11:54)
O jei, rimtai, tai užkibo idėja dėl dovanų kupono. Gal kas esat tokį pirkę? Kokios vaikiškos parduotuvės tuom užsiima?

čia gera idėja. thumbup.gif Geriausia būtų užeiti į vaikiškų prekių parduotuvę ir paklausti, ar jie parduoda dovanų kuponus.
Atsakyti
Sauskelnių bigsmile.gif Visada susigadys. Kiek klausinėdavau draugių, tai visos to norėdavo. Drabužėlių kalnus (pusė jų lieka nepanaudoti pagal paskirtį žinau iš patirties), gražių žaislų prineša močiutės ir artimi giminaičiai...
Atsakyti
Barškučių rasi visose vaikiškų prekių parduotuvėse arba didesniuose prekybos centruose mirksiukas.gif Mano vaikui pvz patinka tie barškučiai, kur garsiai barška, lengva paimti į ranką ir susikišti į burną lotuliukas.gif
Sauskelnes man patiko kai dovanojo tokias, kurias mes naudojam, o va, kai padovanojo kitokias (nepamenu firmos), tai teko išmesti, nes nu laaabai jau man nepatiko schmoll.gif
Ir šiaip, iš draugų kas padovanojo tai man labiausiai patiko tokios dovanos, kaip kūdiko albumas (l gražus, tik reiktų pasiklausti, ar tėveliai patys tokio nenusipirkę), vaikiškas užtiesalas, vaikiškas miegmaišis (labai patogu migdyti, kai šalta - nenusispardo, ant galvos neužsitempia thumbup.gif , įvairūs barškučiai... autokėdutė (bet čia jau brangu, ir iš artimų zmonių gavau mirksiukas.gif ). Visai nieko ir servetėles kai dovanojo, sunaudoju greitai... Va taip vat tongue.gif
Atsakyti
Man dar labai fainas dalykas (maciau Maximoje): dezute su barskuciu, nuotraukos remeliu ir 2 dezutem- pirmam dantukui ir pirmai plauku sruogai.
Atsakyti
Manau,kad labai faina dovana-naujagymio albumelis,kur reikia rasyti viska,kas susije su svarbiausiais ivykiais:dantuku dygimu,pirma sypsenele ir t.t.
Atsakyti
Kokiu būdu pasveikinot pirmagymio susilaukusią mamytę? Gėlės, žaisliukai ar kt. reikmenys?
Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2006 04 03, 13:30)
Kokiu būdu pasveikinot pirmagymio susilaukusią mamytę? Gėlės, žaisliukai ar kt. reikmenys?

Žaislų paprastai tokiais atvejais prinešami maišai, o reikia mažajam visko daug ir tai kainuoja, todėl praktiškiausia būtų pasiskambinti mamytei ir paklausti, ko konkrečiai jiems reikėtų. Žymiai lengviau, kai yra "išsidalinama" kas ką nupirks.
Atsakyti
Patarimas geras, tačiau ar tikrai viso to reikia? Situacija tokia, kad man ji tik pažįstama (netgi ne draugė). Nenoriu per daug pasireikšti, nors pasveikinti labai norisi 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpg: 03 balandžio 2006 - 14:00
Man tai labiausiai patiko "vaikiškų" (pvz.Čipolino) parduotuvių čekiai. Po to pati gali išsirinkti ko labiausiai reikia.
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 04 03, 16:08)
Man tai labiausiai patiko "vaikiškų" (pvz.Čipolino) parduotuvių čekiai. Po to pati gali išsirinkti ko labiausiai reikia.

aš pritariu 100proc,nes tik mamytė geriau žino ko jai reikia,ką ji jau turi ir panašiai
Atsakyti