Vat vat
Aš irgi ruošiuos lankyt draugės lelių, o toji, į klausimą "ko reikia?" visada atsako - "nieko" Dalijosi įspūdžiais, kad gavo 4 vnt. čiulptukų segtukų su grandinėle tai dabar erzinu, kad ir aš dar vieną atnešiu
O jei, rimtai, tai užkibo idėja dėl dovanų kupono. Gal kas esat tokį pirkę? Kokios vaikiškos parduotuvės tuom užsiima?
Aš irgi ruošiuos lankyt draugės lelių, o toji, į klausimą "ko reikia?" visada atsako - "nieko" Dalijosi įspūdžiais, kad gavo 4 vnt. čiulptukų segtukų su grandinėle tai dabar erzinu, kad ir aš dar vieną atnešiu
O jei, rimtai, tai užkibo idėja dėl dovanų kupono. Gal kas esat tokį pirkę? Kokios vaikiškos parduotuvės tuom užsiima?
QUOTE(liniokas @ 2005 10 24, 11:54)
čia gera idėja. Geriausia būtų užeiti į vaikiškų prekių parduotuvę ir paklausti, ar jie parduoda dovanų kuponus.
Sauskelnių Visada susigadys. Kiek klausinėdavau draugių, tai visos to norėdavo. Drabužėlių kalnus (pusė jų lieka nepanaudoti pagal paskirtį žinau iš patirties), gražių žaislų prineša močiutės ir artimi giminaičiai...
Barškučių rasi visose vaikiškų prekių parduotuvėse arba didesniuose prekybos centruose Mano vaikui pvz patinka tie barškučiai, kur garsiai barška, lengva paimti į ranką ir susikišti į burną
Sauskelnes man patiko kai dovanojo tokias, kurias mes naudojam, o va, kai padovanojo kitokias (nepamenu firmos), tai teko išmesti, nes nu laaabai jau man nepatiko
Ir šiaip, iš draugų kas padovanojo tai man labiausiai patiko tokios dovanos, kaip kūdiko albumas (l gražus, tik reiktų pasiklausti, ar tėveliai patys tokio nenusipirkę), vaikiškas užtiesalas, vaikiškas miegmaišis (labai patogu migdyti, kai šalta - nenusispardo, ant galvos neužsitempia , įvairūs barškučiai... autokėdutė (bet čia jau brangu, ir iš artimų zmonių gavau ). Visai nieko ir servetėles kai dovanojo, sunaudoju greitai... Va taip vat
Sauskelnes man patiko kai dovanojo tokias, kurias mes naudojam, o va, kai padovanojo kitokias (nepamenu firmos), tai teko išmesti, nes nu laaabai jau man nepatiko
Ir šiaip, iš draugų kas padovanojo tai man labiausiai patiko tokios dovanos, kaip kūdiko albumas (l gražus, tik reiktų pasiklausti, ar tėveliai patys tokio nenusipirkę), vaikiškas užtiesalas, vaikiškas miegmaišis (labai patogu migdyti, kai šalta - nenusispardo, ant galvos neužsitempia , įvairūs barškučiai... autokėdutė (bet čia jau brangu, ir iš artimų zmonių gavau ). Visai nieko ir servetėles kai dovanojo, sunaudoju greitai... Va taip vat
Man dar labai fainas dalykas (maciau Maximoje): dezute su barskuciu, nuotraukos remeliu ir 2 dezutem- pirmam dantukui ir pirmai plauku sruogai.
QUOTE(jpg @ 2006 04 03, 13:30)
Kokiu būdu pasveikinot pirmagymio susilaukusią mamytę? Gėlės, žaisliukai ar kt. reikmenys?
Žaislų paprastai tokiais atvejais prinešami maišai, o reikia mažajam visko daug ir tai kainuoja, todėl praktiškiausia būtų pasiskambinti mamytei ir paklausti, ko konkrečiai jiems reikėtų. Žymiai lengviau, kai yra "išsidalinama" kas ką nupirks.
Man tai labiausiai patiko "vaikiškų" (pvz.Čipolino) parduotuvių čekiai. Po to pati gali išsirinkti ko labiausiai reikia.
QUOTE(leputė @ 2006 04 03, 16:08)
Man tai labiausiai patiko "vaikiškų" (pvz.Čipolino) parduotuvių čekiai. Po to pati gali išsirinkti ko labiausiai reikia.
aš pritariu 100proc,nes tik mamytė geriau žino ko jai reikia,ką ji jau turi ir panašiai