mano gavo lėlytę iš močiutės, su kuria dabar užsiminėja sumo
iš kitos močiutės drėgnų servetėlių poką;
iš tetos barškaliuką ir guminuką dantim galąsti (bet kadangi jų jau du turėjom, tai padovanojom pusbroliui) ir drėgnų servetėlių poką;
iš pusbrolio gavo žaislinę antį, kurią patraukus už virvutės užgroja (yra 5 muzikytės) ir ant nugaros stikliniame gaubte "laksto" gėlytės.
nu galim sakyti naudingos dovanėlės, ypač gauti 2 pokai drėgnų servetėlių
QUOTE(Saiva @ 2005 01 10, 22:30)
Onora, manau, kad uz tokia sumele galetumet nupirkti pvz. buteliukus matinimui, as tarkim gavau AVENT buteliukus, jie buvo 2 vienoje pakuoteje, 260ml talpos, na ir kaina kazkur apie 30lt, labai gera ir praktiska dovana
Jei jau kūdikėlis virš mėnesio, mama gali būti apsirūpinusi buteliukais. O jei pati maitina, tai visai dovana nepataikys. Gal geriau puoduką ar šaukštuką ir šakutę kreivus kūdikiui pačiam valgyti, ar lėkštutę, ar kokį įdomesnį seilinuką su kramtuku. Arba kokį rimtesnės firmos nedidelį žaisliuką. Ir gėlę mamai
QUOTE(Onora @ 2005 01 10, 21:56)
Gal kas nors galetumete patarti, ka bendradarbes galetu padovanoti lankydamos koleges menesiu kudikeli? Nedaug pinigeliu tam skirsime - simbolishkai *kokius 30 lt* , bet nesinori nupirkti visisko sh - juk galima butu ir koki naudingesni daikteli parinkti.
As gavau buteliuku ir kadangi maitinu pati tai man ju visiskai nereikia... o kaina vis viena nemaza...
KAledoms gavau toki chicco maluneli kosytems daryti. tikrai liux daiktas, kainuoja apie 35 litus. tik jei bendradarbes vaikas antras tai gali buti, kad jau turi.
QUOTE(Onora @ 2005 01 10, 21:56)
Gal kas nors galetumete patarti, ka bendradarbes galetu padovanoti lankydamos koleges menesiu kudikeli? Nedaug pinigeliu tam skirsime - simbolishkai *kokius 30 lt* , bet nesinori nupirkti visisko sh - juk galima butu ir koki naudingesni daikteli parinkti.
Aš siūlyčiau dekutį arba paklausti gal reikia kūdikio knygos ar albumo nuotraukoms
Mes kalėdoms nieko negavom ir labai tuo džiaugiuosi, nes visko visko turim . Na ir visi žinojo kad TURIM.
vaikas gavo daug zaisliuku kuriu ir taip turejo kelis maisus o prie geru dovanu as priskirciau pizama nakciai mes tuo metu spec. neturejom ir toki vadinama blenderi.. na mikseris kitaip arba darzoviu smulkintuvas su kuriuo vaikuciui kosytes suplaku per 1 min. dar gera dovana maitinimo kedute.. na cia ne kaledom gavom.. gavom biski anksciau kai pradejom sedet.. bet vis tiek geras daiktas...
onor jei dar reikia...
na nezinau ar tiktu lankant vaika pirma karta tokia dovana bet sis daiktas man labai riekalingas negaliu iki siol atsidziaugti.. tai tas darzoviu smulkintuvas.. mano mamasake mokejo apie 43 lt bet siaip yra ir uz 25 lt ir uz 30lt.. bet cia labiau jau mamai tiktu tokia palengvinimo dovana kai vaika prades maitint kosem... del buteliuko tai manau kad vis tiek gali dovanot vaikai gi paskui geria ir sultis ir siaip vandenuka tikrai susinaudos.. neapsiriksit padovanoje koki barskuti ar pampersu poka.. priklauso nuo to kokia mamos finansine padetis... kaip minejo kazkas grazus yra kudikio albumas bet jis berods kainuoja irgi apie 48 lt .. galima padovanot knyga jei dar neturi vaiko pirmieji gyvenimo metai.. na ir t.t. manau kad mamai bet kas yra gerai sulaukus vaiko
onor jei dar reikia...
na nezinau ar tiktu lankant vaika pirma karta tokia dovana bet sis daiktas man labai riekalingas negaliu iki siol atsidziaugti.. tai tas darzoviu smulkintuvas.. mano mamasake mokejo apie 43 lt bet siaip yra ir uz 25 lt ir uz 30lt.. bet cia labiau jau mamai tiktu tokia palengvinimo dovana kai vaika prades maitint kosem... del buteliuko tai manau kad vis tiek gali dovanot vaikai gi paskui geria ir sultis ir siaip vandenuka tikrai susinaudos.. neapsiriksit padovanoje koki barskuti ar pampersu poka.. priklauso nuo to kokia mamos finansine padetis... kaip minejo kazkas grazus yra kudikio albumas bet jis berods kainuoja irgi apie 48 lt .. galima padovanot knyga jei dar neturi vaiko pirmieji gyvenimo metai.. na ir t.t. manau kad mamai bet kas yra gerai sulaukus vaiko
Oi mes tai beveik nieko patys neperkam... kazkaip dovanu dovanotojai patys sumasto ka naujo ir neturimo parnest... visko gavom pradedant soskes laikiklio iki puoduko... zodziu labai patiko kai gavom dideli albuma su visokiais prierasais: gimimo data, vieta, vardas, pavarde, svoris, ir t.t. tada dar pleda ir deki kai padovanojo (kaip tik ruosemes pirkt), labai gera termometra zodziu jei sukat galvas ka dovanot tai siulau + remeli nuotraukai (dabar labai graziu ir originaliu yra pvz.: Akropoly netoli ermitrazo), nesiokle, kedute (tinka i masina ir namie), vokeli ziemai. cia tokios "stambesnes" dovanos , smulkiu kaip buteliukas, puodukas, kramtukas, zaisliukai ar pan. tai visi gi prisigalvoja...
QUOTE(Saiva @ 2005 01 10, 22:30)
Onora, manau, kad uz tokia sumele galetumet nupirkti pvz. buteliukus matinimui, as tarkim gavau AVENT buteliukus, jie buvo 2 vienoje pakuoteje, 260ml talpos, na ir kaina kazkur apie 30lt, labai gera ir praktiska dovana
Nebutinai naudinga. As savo maze iki siol maitinu, o buteliuko ji visiskai nenori (nes neipratinta). Siulau nepirkti jokiu buteliuku, ciulptuku grandineliu, paciu ciulptuku ir pliusiniu zaislu, ypac ilgakailiu. geriau koki edukacini zaisliuka - slamanti, traskanti, linguojanti ir t.t.
Manau, kad pirmiausiai reikia pagalvoti, kokio "svarbumo" esi svečias. Močiutės, krikšto mamos ar pan. "svorio" žmonės vaiko gyvenime gali dovanoti dovanas "atminimui", kaip pvz.: auksinės grandinėlės, amuletai, giminės relikvijos, perduodamos iš kartos į kartą ar k.t. Jei esi mamos draugė - tiesiog paklausk, ko mama norėtų. Jei nelabai gerai pažįsti lankomą šeimą, manau tiktų dovanų čekis. Aš asmeniškai pasisakau už praktiškas ir "naudojamas" dovanas, ir sauskelnės kaip dovana man tiktų. Puiku ir žaislas vaikui, tik ne minkštas, nes vaikai paprastai su tokiais nežaidžia ir jie sustatyti ant lovos ar lentynos dulka...
Mano taisyklė perkant dovanas - brangiausias (arba "prie brangesnių") prekių grupės daiktas. Nes jeigu nupirksi pigią pvz. karuselę virš lovytės, mama jos neišmes iš pagarbos ir naudos, bet apgailestaus, kad "nebegali" nupirkti nusižiūrėtos gražios brangesnės.
Mano taisyklė perkant dovanas - brangiausias (arba "prie brangesnių") prekių grupės daiktas. Nes jeigu nupirksi pigią pvz. karuselę virš lovytės, mama jos neišmes iš pagarbos ir naudos, bet apgailestaus, kad "nebegali" nupirkti nusižiūrėtos gražios brangesnės.
Manau kad galima grazu kokybiska drabuzeli (bet reikia gerai zinoti vaikucio svori ir ugi), sauskelniu nemanau kad gera mintis... mano sesuo bent jau sakydavo, kad pridovanoja visokiu pampersu (o jai pampersai nepatiko labai) ir dar jie patys turejo prisipirke, todel vaikutis greitai isauga, ir sauskelniu lieka nesunaudotu...
Barskutis kokybiskas irgi gera mintis.
Manau kad svarbiausia visgi dovanoti ne vien del dovanojimo, bet jau geriau mazesni, bet tikrai kokybiska daikciuka, kad vertintu ji ir vaikutis, ir teveliai
Barskutis kokybiskas irgi gera mintis.
Manau kad svarbiausia visgi dovanoti ne vien del dovanojimo, bet jau geriau mazesni, bet tikrai kokybiska daikciuka, kad vertintu ji ir vaikutis, ir teveliai
Pas mus kaip tik lankybų metas.
Pridovanojo mėlynų kostiumėlių gal 5
Manau, geriausiai pasikalbėti su pačia mamyte, kad ji pasakytų ko jos mažiui reikėtų. Visai nesupykčiau, kad sauskelnių padovanotų, tai tikrai reikalingas daiktas.
Pridovanojo mėlynų kostiumėlių gal 5
Manau, geriausiai pasikalbėti su pačia mamyte, kad ji pasakytų ko jos mažiui reikėtų. Visai nesupykčiau, kad sauskelnių padovanotų, tai tikrai reikalingas daiktas.
na man teko tik viena lelka lankyti,drauges sunu,tai kadangi pati nedirbu tai kazi kiek negalejau isleisti,tai nupirkau labai linksmus seilinukus-7 pake, ant kiekvieno uzrasyta skirtinga diena nuo pirmadienio iki sekmadienio su piesinukais,ir plastikine lekstute+saukstas+sakute,o ta lekstute is 3 pertvaru,su paveiksliukais.tai labai patiko,o mamai tai saldainiu nunesiau...manau,liko patenkinta.
einant lankyti leliuko,visu pirma pasiklausciau mamytes,ko dar neturi isigije,tada ir nupirkciau..nes buna,kad atnesi koki rubeli ar zaisliuka,o ziurek jau beturintys toki...man norisi nunesti tai ,ko mazyliui labiausiai reikia...