Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 12:07)
koks erotiskas blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tai geras
bet manau tikrai neblogas daikčiukas ,kai nėra galimybės neštis viso krepšio g.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu mergaitems uz mano ND uzskaityma bigsmile.gif Jau turiu kitus 2 padariusi,tik veliau ikelsiu ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:07)
koks erotiskas blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:17)
man tai ne tai blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as labiau pagedus, matyt lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

tikiu, kad patogu thumbup.gif  as savo fotika ir su visu futliaru i rankinuka sugebu igrust tongue.gif  thumbup.gif

Ir as matyt lotuliukas.gif

Deklas fotikui ir man aktualu. Bet as noreciau talpesnio,kad ir su didesniu objektyvu tilptu (as cia jau i prieki masatu) smile.gif Man regis alexxandros kazkas panasaus.
Atsakyti
Sadi,ka gali pasakyti apie savo naujaji 50-tuka?Ar esi patenkinta,ar nenuvyle,o gal daugiau tikejaisi?Ka su juo fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 12:22)
Sadi,ka gali pasakyti apie savo naujaji 50-tuka?Ar esi patenkinta,ar nenuvyle,o gal daugiau tikejaisi?Ka su juo fotografuoji?

nu žinok gėris smile.gif jei aišku pataikai su fokusu ten kur norėjai smile.gif nes brokas matosi labai, jokiu šarpu nepaslėpsi smile.gif Bet šiaip super - šviesus, aštrus, mažiukas thumbup.gif fotkinu su juo viską smile.gif bijau kad dabar kitinis liks gulėt kampe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 21 gegužės 2009 - 11:32
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 11:32)
nu žinok gėris smile.gif jei aišku pataikai su fokusu ten kur norėjai smile.gif nes brokas matosi labai, jokiu šarpu nepaslėpsi smile.gif Bet šiaip super - šviesus, aštrus, mažiukas  thumbup.gif fotkinu su juo viską smile.gif bijau kad dabar kitinis liks gulėt kampe  g.gif

Tokia jau kitiniu dalia lotuliukas.gif Tai fainei,kad esi patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tai ką, bandysiu kirpt dešinę iš tos mėlynos foto, žiūrėsiu kas gausis.
O tas erotiškas fotiko dėklas ir man atrodo daugiau nei erotiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 11:32)
nu žinok gėris smile.gif jei aišku pataikai su fokusu ten kur norėjai smile.gif nes brokas matosi labai, jokiu šarpu nepaslėpsi smile.gif Bet šiaip super - šviesus, aštrus, mažiukas  thumbup.gif fotkinu su juo viską smile.gif bijau kad dabar kitinis liks gulėt kampe  g.gif

O sakykit,kas cia per objektyvas? Kodel vadinasi penkiasdesimtukas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 11:20)
Na va,fotoaparata isirinkau,kuprinyte jam isisrinkau,Bet kaip isirinkti objektyva,nu neisivaizduoju niekaip doh.gif Rasyte,zinau,kad jau 100 kartu klausiau,ir dar tiek pat klausiu,bet ar verta moketi tokius pinigus uz Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM?Nu man jis toks prie universalesniu atrodo.Nu vienu zodziu,ziauri padetis doh.gif

nu blyn..bele finansu yr ax.gif issirinkt gi lengviau tongue.gif lotuliukas.gif nei pasiskint ar pasikast money money lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai canona? kuri?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:57)
nu blyn..bele finansu yr ax.gif issirinkt gi lengviau tongue.gif  lotuliukas.gif nei pasiskint ar pasikast money money lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai canona? kuri?

Tai,kad zinok finansai labai riboti.Uz tai ir issirinkti sunku.Butu pinigu tai, oooo jau zinau kokius pirkciau.Be to,esu labai giliam apmastyme,ar to noriu,ar man reikia,nu vienu zodziu, pati turbut zinai kaip buna.O nusiziurejus esu Canona 40.Didokas velnias,ale mano meskos letenom kaip tik butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 11:55)
O sakykit,kas cia per objektyvas? Kodel vadinasi penkiasdesimtukas?  rolleyes.gif

Sitas objektyvas yra fiksuoto zidinio-50mm.Ta prasme,kad zuminsi kojomis.Labai megiamas portretams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 13:04)
Tai,kad zinok finansai labai riboti.Uz tai ir issirinkti sunku.Butu pinigu tai, oooo jau zinau kokius pirkciau.Be to,esu labai giliam apmastyme,ar to noriu,ar man reikia,nu vienu zodziu, pati turbut zinai kaip buna.O nusiziurejus esu Canona 40.Didokas velnias,ale mano meskos letenom kaip tik butu ax.gif

Visai nedidelis jis, kai pripranti labai faina biggrin.gif
Sadi, o Tavo 50-ukas 1,8 ane?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:03)
ai,zodizu, as vis tik gailiu to musu pabyrejusio kolektyvo cool.gif  nes nebe tas dabar cool.gif

man irgi gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 05 21, 13:29)
man irgi gaila  verysad.gif

ir man unsure.gif
Atsakyti