Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

baikit del tu bosu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:48)
tik labai nemėtykit pomidorais biggrin.gif ar yra čia kas nors gerai? ir kas negerai?

svaru, tvarkinga ritminga mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 10:52)

taigis Bonda pas mus - zvitrioji akis lens.gif - pro ja nieks nepraslysta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras tas moytojo vaidmuo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:57)
čia neapdirbta, tiesiai iš fotiko  unsure.gif
nekirpta, nespalvinta, nieko nedaryta.

o kai zaidziu su PS.

Nu tai turbut susimaisiai,nes su sita foto tikrai zaista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 10:58)
kaip pažengusios man sakė - kelk viską kas tau atrodo gerai. Tik keistai atrodys jei pvz kelsi nuotrauką su komentaru - "žinau kad negerai, bet kaip jums". mirksiukas.gif

aš gal kirpčiau dešinės  g.gif Čia ką norėjai parodyt? Kad tie smaigaliai vienodi? kad ritmiškai išsidestę? kad jie pasmeigė dangų? man atrodo kaip centrinė kompozicija ir nesuprantu jos  blush2.gif

Dar padariau porą kadrų, kur išsidėstė dešiniam šone, bet gavosi pakrypusios o ne statmenos, tai man netiko, o šitą galvojau pakirpt iš dešinės. Parodyt ką norėjau? Ritmą ir kylančią liniją biggrin.gif

Ačiū už patarimus smile.gif

InesaS
, tikrai ne, prisiekiu.
Aš ją tik perkėliau į kompą ir įsikėliau į paštą, kad galėčiau iš darbo įkelt čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 11:03
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 10:58)
kaip pažengusios man sakė - kelk viską kas tau atrodo gerai. Tik keistai atrodys jei pvz kelsi nuotrauką su komentaru - "žinau kad negerai, bet kaip jums". mirksiukas.gif

o as nepritariu schmoll.gif nes pacios sako, kad ir pvz isdegimai ar centravimas ar galuniu nukapojimas, ar dar koks... kartais gerai cool.gif tai ir nori paklaust cool.gif ai,zodizu, as vis tik gailiu to musu pabyrejusio kolektyvo cool.gif nes nebe tas dabar cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2009 - 11:04
QUOTE(almara @ 2009 05 21, 11:48)
Mano tašiukas toks ax.gif
tik raudonas

pirktas elektromarkt  už 60 lt akcijos metu blush2.gif

o, ir mano toks pats smile.gif matyt per tą pačią akciją pirktas smile.gif Ale vistiek noriu slingo rolleyes.gif
Aš dabar turiu tokį tai į bet kokią kuprinę ar tašę įsimetu ir valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 11:05)

Aš dabar turiu tokį tai į bet kokią kuprinę ar tašę įsimetu ir valio smile.gif

koks erotiskas blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 12:01)
Dar padariau porą kadrų, kur išsidėstė dešiniam šone, bet gavosi pakrypusios o ne statmenos, tai man netiko, o šitą galvojau pakirpt iš dešinės. Parodyt ką norėjau? Ritmą ir kylančią liniją biggrin.gif

Aha, bandyk dešinės kirpt smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 12:03)
as vis tik gailiu to musu pabyrejusio kolektyvo cool.gif  nes nebe tas dabar cool.gif

jo, šito tai biški gaila smile.gif Bet palauk, tuoj pradinukės kai pradės kadrų dėt, nespėsim aikčiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 11:48)
tik labai nemėtykit pomidorais biggrin.gif ar yra čia kas nors gerai? ir kas negerai?

user posted image

Man tai cia kompozicija pagal istrizaines taisykle smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 12:07)
koks erotiskas blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 gegužės 2009 - 11:10
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 12:03)
o as nepritariu schmoll.gif  nes pacios sako, kad ir pvz isdegimai ar centravimas ar galuniu nukapojimas, ar dar koks... kartais gerai cool.gif  tai ir nori paklaust cool.gif  ai,zodizu, as vis tik gailiu to musu pabyrejusio kolektyvo cool.gif  nes nebe tas dabar cool.gif

drinks_cheers.gif ir as jau tai jauciu cool.gif tikrai nie tooooo nie tooooooooo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 12:07)
koks erotiskas blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na bi6ki primena prezervatyvą, bet patogus užtat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 11:14)
na bi6ki primena prezervatyvą, bet patogus užtat  cool.gif

man tai ne tai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as labiau pagedus, matyt lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif

tikiu, kad patogu thumbup.gif as savo fotika ir su visu futliaru i rankinuka sugebu igrust tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 10:32)

o siaip amn akip InesaiS veidrodi turint labai patiktu tas slingas vadinamas wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na va,fotoaparata isirinkau,kuprinyte jam isisrinkau,Bet kaip isirinkti objektyva,nu neisivaizduoju niekaip doh.gif Rasyte,zinau,kad jau 100 kartu klausiau,ir dar tiek pat klausiu,bet ar verta moketi tokius pinigus uz Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM?Nu man jis toks prie universalesniu atrodo.Nu vienu zodziu,ziauri padetis doh.gif
Atsakyti