Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:41)
Aš taip ir galvojau, kad bus ne smile.gif Čia gatvės grindinys, tai pūsk nepūtęs smile.gif vėjas vėl apšiukšlina smile.gif
Nu man sunku matau bus su kompozicija...
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži... cry.gif

Na nenuvertinčiau jau visai šito darbo. KažkurioJ pamokoj apie kompoziciją buvo panašus pavyzdys. Čia išdėliotos tos kniedės pagal trečdalių taisyklę, ritmingai smile.gif

va radau smile.gif
user posted image
paimta iš www.morguefile.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 21 gegužės 2009 - 10:30
o tie slingai patogūs? Hm gal ir nieko reikalas. kas tokį turit gal galit pakomentuot??
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 10:21)
imesk nuorodele koki pirkai? per pietus reiks nilekti  bigsmile.gif  as nenoriu brangaus, nes zinau kad pirksiu geresni veliau  biggrin.gif

kad zinok eilinis, nedidelis, fotikas telpa, ir dvi kiseniukes sone batarkem ar kam smulkiam, bei priekyje mini mirksiukas.gif neodinis ax.gif kol ner apriedu -uztenka tongue.gif lotuliukas.gif
o siaip amn akip InesaiS veidrodi turint labai patiktu tas slingas vadinamas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sadi, ačiū už užtarimą. matai, aš pasiskaičiau (būtent ten pat), kad geriausia pradėt mokytis fotografuot abstarakčias kompozicijas. Aišku ta geltona koi 100 kartų geresnė nei mano, bet vistiek bandžiau smile.gif
turiu dar, bet jau nebežinau ar kelt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:38)
Sadi, ačiū už užtarimą. matai, aš pasiskaičiau (būtent ten pat), kad geriausia pradėt mokytis fotografuot abstarakčias kompozicijas. Aišku ta geltona koi 100 kartų geresnė nei mano, bet vistiek bandžiau smile.gif
turiu dar, bet jau nebežinau ar kelt..  biggrin.gif

Kelk,kelk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 10:42)

tik labai nemėtykit pomidorais biggrin.gif ar yra čia kas nors gerai? ir kas negerai?

user posted image
Atsakyti
Mano tašiukas toks ax.gif
tik raudonas

pirktas elektromarkt už 60 lt akcijos metu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 21 gegužės 2009 - 10:49
Sveikos,

kaip ir sakiau vakar, kad gera nuotaika ne pries gera, tai siandien kazko jauciuosi visai niekam tikus, nepasitikinti ir t.t. ir pan. cool.gif

dar va Bonda mane suvarte, jauciu tuoj patrauks mane is tvirtinanciosios darbus pareigu tongue.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 05 21, 08:34)
manau drasiai galim jas abi skirt kaip bosus  cool.gif ju zodis paskutinis  ax.gif

kaip cia pasakius tais bosais mastau.gif , kuomet jau prasides kompoziciniai reikalai, tai as jau nieko turbut nebepasakysiu biggrin.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 21, 09:39)
Nagi vertinam mano triūsą  ax.gif

sauniai 4u.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 21, 10:22)
nu va, nors viena pastebėjo, kad fokusas nušokes laugh.gif blush2.gif

taigis Bonda pas mus - zvitrioji akis lens.gif - pro ja nieks nepraslysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:48)
tik labai nemėtykit pomidorais biggrin.gif ar yra čia kas nors gerai? ir kas negerai?

Ka cia metysi,normali,tvarkinga foto.Su kokia programa apdirbi nuotraukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 21, 11:48)
Mano tašiukas toks ax.gif

drinks_cheers.gif vaziuosiu isirinksiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 10:52)
Ka cia metysi,normali,tvarkinga foto.Su kokia programa apdirbi nuotraukas? bigsmile.gif

čia neapdirbta, tiesiai iš fotiko unsure.gif
nekirpta, nespalvinta, nieko nedaryta.

o kai zaidziu su PS.
Norėjau kirpt dešinį šoną. biškį. ką? kad nebūtų centre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 10:59
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 11:38)
turiu dar, bet jau nebežinau ar kelt..  biggrin.gif

kaip pažengusios man sakė - kelk viską kas tau atrodo gerai. Tik keistai atrodys jei pvz kelsi nuotrauką su komentaru - "žinau kad negerai, bet kaip jums". mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 11:48)

aš gal kirpčiau dešinės g.gif Čia ką norėjai parodyt? Kad tie smaigaliai vienodi? kad ritmiškai išsidestę? kad jie pasmeigė dangų? man atrodo kaip centrinė kompozicija ir nesuprantu jos blush2.gif
Atsakyti