Oho, kad iriatės į priekį sparčiai
O man vakar kaimynas netyčia interneto kabeli nukirpo, tipo pasitrumpint norėjo.. reiks Jumi vytis. Ryte eidama į darbą bandžiau rasti gerų kadrų, kaip pavyko pažiūrėsiu namie, o dabar vieną įkelsiu iš vakar. bandau perprasti 3dealių taisyklę. Nors biški į temą??
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 09:22)
Oho, kad iriatės į priekį sparčiai
O man vakar kaimynas netyčia interneto kabeli nukirpo, tipo pasitrumpint norėjo.. reiks Jumi vytis. Ryte eidama į darbą bandžiau rasti gerų kadrų, kaip pavyko pažiūrėsiu namie, o dabar vieną įkelsiu iš vakar. bandau perprasti 3dealių taisyklę. Nors biški į temą??
Man zinok,nea tavo foto.Arba as nesuprantu kaip tuos 3dalius sudelioti.Kodel virsui riek erdves,o apacioje nera?Kita karta nupusk siuksles nuo fotografuojamo objekto
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:27)
Man zinok,nea tavo foto.Arba as nesuprantu kaip tuos 3dalius sudelioti.Kodel virsui riek erdves,o apacioje nera?Kita karta nupusk siuksles nuo fotografuojamo objekto
Aš taip ir galvojau, kad bus ne Čia gatvės grindinys, tai pūsk nepūtęs vėjas vėl apšiukšlina
Nu man sunku matau bus su kompozicija...
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži...
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 09:41)
Aš taip ir galvojau, kad bus ne Čia gatvės grindinys, tai pūsk nepūtęs vėjas vėl apšiukšlina
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži... :cry
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži... :cry
Nagi nenukabinam nosies.Nepamirsk,kad gali buti viskas pagal taisykles,viskas sufokusuota,spalvos idealios o nuotrauka nu nekabina ir viskas.Tuoj prasides techniniai-kurybiniai ND,ten bus galima save 100% realizuoti
Mano dėklas toks
bet šįryt užmačiau toooooookį
kaip noriu
nu jo, kaip nors. Tikiu, kad pradžia sunkiausia. gal persilaušiu...
man patinka fotografuoti, bet negaunu tokio rezultato.. ir rankos svyra
bet šįryt užmačiau toooooookį
kaip noriu
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:49)
Nagi nenukabinam nosies.Nepamirsk,kad gali buti viskas pagal taisykles,viskas sufokusuota,spalvos idealios o nuotrauka nu nekabina ir viskas.Tuoj prasides techniniai-kurybiniai ND,ten bus galima save 100% realizuoti
nu jo, kaip nors. Tikiu, kad pradžia sunkiausia. gal persilaušiu...
man patinka fotografuoti, bet negaunu tokio rezultato.. ir rankos svyra
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:53)
va je koks ciotkas tas antras
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 11:02)
tik 50 $
bet man reik va cia ir dabar
reiks sita veliau isigyti butinai
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 10:49)
turi omeni sita? nes man tik fotoaparata ikelia deklas. as labai noreciau kompaktisko, kad nesimaisytu pas tave nedidukas?
Apacioje ten priedai buvo isvardinti Aha, sitas Nu nedidelis jis
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:07)
Na,taip,bet as kazkaip gal pasakyciau,kad turi dydzio tai ar pasidavei pagundai,ar susilaikei
dar metaus
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 09:12)
as topocentre nusiziurejua
as ir pirkau is topocentro labai staigiai riekejo -o musu kaime tik tas ir buvo, kur buvo galima rast tada bet kol kas dar tinkamas
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:22)
Noriu kuprinytes,arba nezinau kaip vadinasi kur ne ant nugaros o is priekio viska susidedi.
slingas
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:18)
dar metaus
as ir pirkau is topocentro labai staigiai riekejo -o musu kaime tik tas ir buvo, kur buvo galima rast tada bet kol kas dar tinkamas
slingas
slingas
imesk nuorodele koki pirkai? per pietus reiks nilekti as nenoriu brangaus, nes zinau kad pirksiu geresni veliau