Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Oho, kad iriatės į priekį sparčiai blink.gif
O man vakar kaimynas netyčia interneto kabeli nukirpo, tipo pasitrumpint norėjo.. reiks Jumi vytis. Ryte eidama į darbą bandžiau rasti gerų kadrų, kaip pavyko pažiūrėsiu namie, o dabar vieną įkelsiu iš vakar. bandau perprasti 3dealių taisyklę. Nors biški į temą??

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 09:22)
Oho, kad iriatės į priekį sparčiai  blink.gif
O man vakar kaimynas netyčia interneto kabeli nukirpo, tipo pasitrumpint norėjo.. reiks Jumi vytis. Ryte eidama į darbą bandžiau rasti gerų kadrų, kaip pavyko pažiūrėsiu namie, o dabar vieną įkelsiu iš vakar. bandau perprasti 3dealių taisyklę. Nors biški į temą??

Man zinok,nea tavo foto.Arba as nesuprantu kaip tuos 3dalius sudelioti.Kodel virsui riek erdves,o apacioje nera?Kita karta nupusk siuksles nuo fotografuojamo objekto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 21 gegužės 2009 - 09:28
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:27)
Man zinok,nea tavo foto.Arba as nesuprantu kaip tuos 3dalius sudelioti.Kodel virsui riek erdves,o apacioje nera?Kita karta nupusk siuksles nuo fotografuojamo objekto mirksiukas.gif

Aš taip ir galvojau, kad bus ne smile.gif Čia gatvės grindinys, tai pūsk nepūtęs smile.gif vėjas vėl apšiukšlina smile.gif
Nu man sunku matau bus su kompozicija...
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 09:46
QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 10:18)
As pirkau iskart visa komplekta va toki. Nezinau ko reikia reikalauti is deklo, bet kolkas jis mane tenkina  smile.gif

turi omeni sita? nes man tik fotoaparata ikelia deklas. as labai noreciau kompaktisko, kad nesimaisytu blush2.gif pas tave nedidukas?
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 09:41)
Aš taip ir galvojau, kad bus ne smile.gif Čia gatvės grindinys, tai pūsk nepūtęs smile.gif vėjas vėl apšiukšlina smile.gif
Nu man sunku matau bus su kompozicija...
labai sunku. nei viena foto man mano nebegraži... :cry

Nagi nenukabinam nosies.Nepamirsk,kad gali buti viskas pagal taisykles,viskas sufokusuota,spalvos idealios o nuotrauka nu nekabina ir viskas.Tuoj prasides techniniai-kurybiniai ND,ten bus galima save 100% realizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dėklas toks
user posted image

bet šįryt užmačiau toooooookį wub.gif
kaip noriu
user posted image

QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:49)
Nagi nenukabinam nosies.Nepamirsk,kad gali buti viskas pagal taisykles,viskas sufokusuota,spalvos idealios o nuotrauka nu nekabina ir viskas.Tuoj prasides techniniai-kurybiniai ND,ten bus galima save 100% realizuoti mirksiukas.gif

nu jo, kaip nors. Tikiu, kad pradžia sunkiausia. gal persilaušiu...
man patinka fotografuoti, bet negaunu tokio wub.gif thumbup.gif rezultato.. ir rankos svyra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 09:59
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 10:53)
Mano dėklas

bet šįryt užmačiau toooooookį wub.gif

va je koks ciotkas tas antras blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 21 gegužės 2009 - 09:57
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 09:57)
va je koks ciotkas tas antras  blink.gif  wub.gif

tik 50 $
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 11:02)

bet man reik va cia ir dabar biggrin.gif
reiks sita veliau isigyti butinai blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 10:49)
turi omeni sita? nes man tik fotoaparata ikelia deklas. as labai noreciau kompaktisko, kad nesimaisytu  blush2.gif  pas tave nedidukas?

Apacioje ten priedai buvo isvardinti mirksiukas.gif Aha, sitas smile.gif Nu nedidelis jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:07)
Na,taip,bet as kazkaip gal pasakyciau,kad turi dydzio mirksiukas.gif tai ar pasidavei pagundai,ar susilaikei bigsmile.gif

dar metaus doh.gif blush2.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 09:12)
as topocentre nusiziurejua  bigsmile.gif

as ir pirkau is topocentro ax.gif labai staigiai riekejo -o musu kaime tik tas ir buvo, kur buvo galima rast tada doh.gif bet kol kas dar tinkamas thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 09:22)
Noriu kuprinytes,arba nezinau kaip vadinasi kur ne ant nugaros o is priekio viska susidedi.

slingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:18)
dar metaus  doh.gif  blush2.gif
as ir pirkau is topocentro ax.gif labai staigiai riekejo -o musu kaime tik tas ir buvo, kur buvo galima rast tada doh.gif bet kol kas dar tinkamas thumbup.gif
slingas thumbup.gif

imesk nuorodele koki pirkai? per pietus reiks nilekti bigsmile.gif as nenoriu brangaus, nes zinau kad pirksiu geresni veliau biggrin.gif
Atsakyti