Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(linole @ 2009 05 25, 22:54)
Neprieisi.  mirksiukas.gif
Gali adresa i az, pabandysiu atsiusti.

Beje, sia nuotrauka is forumo istrinti ar palikti?

Gali palikti 4u.gif As kitas istrinsiu, nes jau pirma tai man tikrai tokia gruuuuzinanti po sito varianto atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali nors ir paveluotai, bet happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 25, 22:48)
Cia is musu albumo. Retro-wintage actionas. Vadinasi vibrant/colour fix. Man labai patinka sis vibrant. Spalvas tokias gaivesnes padaro. Tik duoda zalia atspalvi, todel nevisur tinka. Na, kaip ir visi actionai.  drinks_cheers.gif

ne visus as ten spejau perziuret - einu pasicekavinsiu, pasiimsiu syyyyy rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Ei ta foto su action'u patvarkyta, niu liuks spalvos, gal galima ir man ta action'a kokiu nors budu gauti... 4u.gif blush2.gif ax.gif
Buciau iki gyvos galvos dzekinga ir laaabai dzekinga bigsmile.gif
Atsakyti
dedu antra dali ND blush2.gif ziauru doh.gif

auto
user posted image
lempute
user posted image
preset
user posted image

keistai man cia gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 25, 22:31)
4u.gif  Ei ta foto su action'u patvarkyta, niu liuks spalvos, gal galima ir man ta action'a kokiu nors budu gauti...  4u.gif  blush2.gif  ax.gif
Buciau iki gyvos galvos dzekinga ir laaabai dzekinga  bigsmile.gif

Sveikutes.
Sakykit,o kas tie action'ai? ax.gif Cia programa kazkokia?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 25, 22:44)
Sveikutes.
Sakykit,o kas tie action'ai?  ax.gif  Cia programa kazkokia?

Cia daugiau priedas prie photoshop'o.
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 23:42)
dedu antra dali ND  blush2.gif  ziauru  doh.gif
keistai man cia gaunasi  unsure.gif

padek tu ta puodeli ant kokios spalvoto pavirsiaus, nes neina nieko man cia suprast biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 25, 23:44)
Sakykit,o kas tie action'ai?  ax.gif  Cia programa kazkokia?

ppaildymai i PS wink.gif vieno mygtuko paspaudimu gauni rezultata kaip kad rode su Tiny berniuko fotke wink.gif zinoma veliau gali ir dasikoreguot pati, jei kas nepatinka smile.gif
Atsakyti
Hmm bandziau wb ND daryt dar man pieva nieko nerodau.Kvaila pasijauciau pradedama daryti, nes pas mane apsvietimas labai blogas pora spingsuliu po 60watu ir daugiau negalima i ta tarybini liustra sukti.Tokia prieblanda gaunasi.
Todel gimdziau minti seseliu temai, bet... hmmm nesigavo labai gerai kaip noreciau techniskai atlikti.
Jumi teismui... Gaudau pomidorai2.gif
Cia buvo pirmas bandymas, bet man fokusas pabego kazkur blink.gif
user posted image

Cia fokusuota i ziedelius

user posted image

Cia fokusuota ir seseli (bandziau bent ten)

user posted image

O cia apkarpiau

user posted image

user posted image

Tiesa sakant man kazkodel geriau ziurisi apkarpytos. Gal kazkam ir erdves truks, bet man kazkaip ir norisi ta zieda isprausti ir remus, apriboti erdve...

Visos foto kazkiek tvarkytos su levelsais ir contastu.

Pirmoj man noretusi, kad visas fonas butu baltas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 25 gegužės 2009 - 23:57
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 00:45)
Tiesa sakant man kazkodel geriau ziurisi apkarpytos. Gal kazkam ir erdves truks, bet man kazkaip ir norisi ta zieda isprausti ir remus, apriboti erdve...

mmmmmm,gerai smile.gif įdomiai smile.gif Tie šešėliai tokie grafiški thumbup.gif daugiau ryškumo, kontrasto šešėliams ir tokią dramatišką foto daryt thumbup.gif arba kaip tavo variantas kur fokusas šešėlyje,o gelė išplauskusi, tik labiau akcentuot tą skirtumą kažkaip - spalvota neryški svajonė ir griežtas grafiškas juodas šešėlis-realybė smile.gif

Nerodžiau turbūt čia dar vienos pienės (jaučiu jau pabodo jum tos pienės smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 00:45)
Cia fokusuota ir seseli (bandziau bent ten)
user posted image

Sita man graziausia bigsmile.gif Gerai sugalvojai mirksiukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 01:59)
Nerodžiau turbūt čia dar vienos pienės (jaučiu jau pabodo jum tos pienės smile.gif )
user posted image

Idomiai visai smile.gif O tas fonas toks kaip gaunasi? g.gif Ir siaip jis yra gerai ar nelabai? Nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 25, 23:01)
Zitlali nors ir paveluotai, bet happybday.gif

Aciu 4u.gif

Sadi tavo piene kaip grafikos darbas biggrin.gif man patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 07:03