[quote=bonda,2009 05 25, 11:56]
o kokiu islaikymu fotkinai vejui puciant? jei vejas pucia reik labai labai turmpucio -kitaip bus bluras nesvarbu kokia programa
Atsakau : bandziau det trumpesni islaikyma,ta prasme,mazdaug ten buvo 1/250. bandysiu gal tuos kitus rezimus pakankint,ikalbejot
[quote=twicsi,2009 05 25, 14:07]
Perdarytas 1ND
[/quote]
Labai gerai,skirtumas aiskiai matos .As ir tyreliu stiklainiukus buvau pasirinkus
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 11:43)
sorry, sviesa buvo isjungta, dabar ijungta
dabar gerai
QUOTE(twicsi @ 2009 05 25, 13:07)
Perdarytas 1ND
liux
Laba mano ND narūraliame apšvietime:
AUTO
Debeselis
Custom
AUTO ir Custom labai panašios, galiu iš rankinio idėti, kad skirtųsi labiau, bet tada pilka, gelsva arba melsva lėkštutė gaunasi...
AUTO
Debeselis
Custom
AUTO ir Custom labai panašios, galiu iš rankinio idėti, kad skirtųsi labiau, bet tada pilka, gelsva arba melsva lėkštutė gaunasi...
Laba diena mokinukes
vargau as tuo WB nerealiai tai stai nauji bandymai naturaliam apsvietime
auto
thungsten
custom
na ir kaip sikart?
vargau as tuo WB nerealiai tai stai nauji bandymai naturaliam apsvietime
auto
thungsten
custom
na ir kaip sikart?
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 15:36)
Tin tin, aš dar ND su WB nedariau ir komentuot nelabai galėčiau, bet man ta thungsten (antra foto) labai mėlynas kiaušinis (?)
o ne melynas turetu buti? gal as netinkama rezima pasirinkus tada?
QUOTE(inesaS @ 2009 05 25, 13:05)
Galima ir gan nebrangiai ebay gaunasi
aš parsisiunčiau tą dangtelį kaip kažkuri reklamavo. Visai fainas
QUOTE(kerolli @ 2009 05 25, 13:45)
reikes parsisiust ta kortele is ebay'o nes as pasiziurejau kad vienas popierius gelsvoko atspalvio turi o kitas vos melsvoko ,bet kol gausiu tai jauciu vel uztemsiu ND
tikrai taip, o dar tas popierius persišviečia bandyk sulankstyt kelis kartus
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 15:36)
Tin tin, aš dar ND su WB nedariau ir komentuot nelabai galėčiau, bet man ta thungsten (antra foto) labai mėlynas kiaušinis (?)
aišku melsva,nes ND daro dienos šviesoj, o pasirenka kaitrinių lempučių režimą Tuoj gaus Tin Tin velnių ir eis perdarinėt
QUOTE(Sadi @ 2009 05 25, 15:42)
aišku melsva,nes ND daro dienos šviesoj, o pasirenka kaitrinių lempučių režimą Tuoj gaus Tin Tin velnių ir eis perdarinėt
na tai jau ruosiuos perdayt... o tai tada koki rezima reikia pasirinkt? nes kiek maciau, tai daug kas renkasi "lempute", tai va ta lempute pas mane ir yra tungsten- gaunasi melyna.
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 25, 15:53)
na tai jau ruosiuos perdayt... o tai tada koki rezima reikia pasirinkt? nes kiek maciau, tai daug kas renkasi "lempute", tai va ta lempute pas mane ir yra tungsten- gaunasi melyna.
Jei fotografuoji dirbtinoj sviesoj, tai rinkis ''lempute'', o jei naturalioj - ''saulute'' ar ''debeseli'' Bent as taip suprantu, jei negerai sakau, labai nepykit
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 25, 15:53)
Jei darysi vakare prie lempų, tada ir rinkis tą Tungsten Jei darai dieną kai saulė šviečia, rinkis saulutę. jei apsiniaukę, rinkis debesėlį ir pan