Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

[quote=bonda,2009 05 25, 11:56]
o kokiu islaikymu fotkinai vejui puciant? g.gif jei vejas pucia reik labai labai turmpucio -kitaip bus bluras cool.gif nesvarbu kokia programa mirksiukas.gif

Atsakau : bandziau det trumpesni islaikyma,ta prasme,mazdaug ten buvo 1/250. bandysiu gal tuos kitus rezimus pakankint,ikalbejot blush2.gif

[quote=twicsi,2009 05 25, 14:07]
Perdarytas 1ND blush2.gif
[/quote]

Labai gerai,skirtumas aiskiai matos thumbup.gif .As ir tyreliu stiklainiukus buvau pasirinkus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 05 25, 13:07)
Perdarytas 1ND  blush2.gif

thumbup.gif shaunuole
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 11:43)
blush2.gif  sorry, sviesa buvo isjungta, dabar ijungta  bigsmile.gif 

dabar gerai mirksiukas.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 05 25, 13:07)
Perdarytas 1ND  blush2.gif

liux thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif mano ND narūraliame apšvietime:
AUTO
user posted image
Debeselis
user posted image
Custom
user posted image

AUTO ir Custom labai panašios, galiu iš rankinio idėti, kad skirtųsi labiau, bet tada pilka, gelsva arba melsva lėkštutė gaunasi... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena mokinukes 4u.gif

vargau as tuo WB nerealiai doh.gif tai stai nauji bandymai naturaliam apsvietime

auto
user posted image
thungsten
user posted image
custom
user posted image

na ir kaip sikart? g.gif
Atsakyti
Tin tin, aš dar ND su WB nedariau ir komentuot nelabai galėčiau, bet man ta thungsten (antra foto) labai mėlynas kiaušinis (?)
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 15:36)
Tin tin, aš dar ND su WB nedariau ir komentuot nelabai galėčiau, bet man ta thungsten (antra foto) labai mėlynas kiaušinis (?)

o ne melynas turetu buti? g.gif gal as netinkama rezima pasirinkus tada?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 25, 13:05)
Galima ir gan nebrangiai ebay gaunasi mirksiukas.gif

aš parsisiunčiau tą dangtelį kaip kažkuri reklamavo. Visai fainas smile.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 25, 13:45)
reikes parsisiust ta kortele is ebay'o nes as pasiziurejau kad vienas popierius gelsvoko atspalvio turi o kitas vos melsvoko ,bet kol gausiu tai jauciu vel uztemsiu ND  unsure.gif

tikrai taip, o dar tas popierius persišviečia smile.gif bandyk sulankstyt kelis kartus mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 15:36)

aišku melsva,nes ND daro dienos šviesoj, o pasirenka kaitrinių lempučių režimą smile.gif Tuoj gaus Tin Tin velnių ir eis perdarinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar kaip tik gilinuos į tai, ai žiūriu pavyzdzius, manau kad baltas turėtų būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 25, 15:42)
aišku melsva,nes ND daro dienos šviesoj, o pasirenka kaitrinių lempučių režimą smile.gif Tuoj gaus Tin Tin velnių ir eis perdarinėt  mirksiukas.gif

na tai jau ruosiuos perdayt... o tai tada koki rezima reikia pasirinkt? nes kiek maciau, tai daug kas renkasi "lempute", tai va ta lempute pas mane ir yra tungsten- gaunasi melyna. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 25, 15:53)
na tai jau ruosiuos perdayt... o tai tada koki rezima reikia pasirinkt? nes kiek maciau, tai daug kas renkasi "lempute", tai va ta lempute pas mane ir yra tungsten- gaunasi melyna.  blush2.gif

Jei fotografuoji dirbtinoj sviesoj, tai rinkis ''lempute'', o jei naturalioj - ''saulute'' ar ''debeseli'' smile.gif Bent as taip suprantu, jei negerai sakau, labai nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 25, 15:53)
na tai jau ruosiuos perdayt... o tai tada koki rezima reikia pasirinkt? nes kiek maciau, tai daug kas renkasi "lempute", tai va ta lempute pas mane ir yra tungsten- gaunasi melyna.  blush2.gif

Jei darysi vakare prie lempų, tada ir rinkis tą Tungsten smile.gif Jei darai dieną kai saulė šviečia, rinkis saulutę. jei apsiniaukę, rinkis debesėlį ir pan smile.gif
Atsakyti