Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 11:20)
ne lauke fotkinau,  blush2.gif  cia saule nepapuola, tam kampe kur as fotkinau debeselis  biggrin.gif

labai nesigincisiu- tik saulute nebutinai turi but uzdeta kai fotkini lauke wink.gif
Atsakyti
Na jaigu ten viskas gerai tada dedu ''kojas''
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 25, 11:24)
labai nesigincisiu- tik saulute nebutinai turi but uzdeta kai fotkini lauke wink.gif

blush2.gif laukiu patrarimo blush2.gif gal kas netaip, tik mokinuosi, gal ko neikertu doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 10:19)

sunkus savaitgalis buvo  tongue.gif

jo.. 30-metyje buvom ax.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 10:20)
ne lauke fotkinau,  blush2.gif  cia saule nepapuola, tam kampe kur as fotkinau debeselis  biggrin.gif

o sviesa uzdegta? jei neuzdegta -teks perdaryt prie zudegtos..nes esme tame..smile.gif
Atsakyti
Labutis. O kaip mano WB g.gif
Atsakyti
Man Zanos4 auto melynuoja g.gif

Kaip sitas ziedas? Laukiu kritikos ax.gif
user posted image

Ir gal kas paasikinsit kodel cia griuva is abieju pusiu? blush2.gif Dabar net nezinau ar ten tikrai taip griuva g.gif soniniai namai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 25, 11:26)
jo.. 30-metyje buvom ax.gif

o sviesa uzdegta? jei neuzdegta -teks perdaryt prie zudegtos..nes esme tame..smile.gif

blush2.gif sorry, sviesa buvo isjungta, dabar ijungta bigsmile.gif
auto
user posted image
incandescent
user posted image
preset
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 10:30)

Kaip sitas ziedas? Laukiu kritikos  ax.gif

nu zinok, kaip macro, tai tirkai noretus ryskiau jauciu g.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 10:43)
blush2.gif  sorry, sviesa buvo isjungta, dabar ijungta  bigsmile.gif 

nu lyg ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 11:30)
Ir gal kas paasikinsit kodel cia griuva is abieju pusiu?  blush2.gif Dabar net nezinau ar ten tikrai taip griuva

tokioms foto, reiktu placiakampio, tada negriuuutu biggrin.gif wink.gif daznai taip buna, nieko nepadarysi - objektyvo reiktu kitokio smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 11:43)
blush2.gif  sorry, sviesa buvo isjungta, dabar ijungta  bigsmile.gif 

varineja cia tave Bonda, ane? biggrin.gif

man rodos lyg irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 25, 11:59)
varineja cia tave Bonda, ane? biggrin.gif

man rodos lyg irgi gerai smile.gif

biggrin.gif niu lai varineja, svarbu kad padaryciau gerai perprasciau bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip sitas ziedas? Laukiu kritikos  ax.gif

Ir gal kas paasikinsit kodel cia griuva is abieju pusiu?  blush2.gif Dabar net nezinau ar ten tikrai taip griuva  g.gif soniniai namai  g.gif

Man norėtusi kad tie piesteliai visi sutilptų g.gif bet šiaip man patinka - švelnūs tokie žiedlapiai wub.gif

aš irgi panašią turiu
user posted image

O dėl pastatų griuvimo Rasytce jau pasakė - perpektyva ir nieko čia nepadarysi smile.gif

Smaginatės su WB, ane? oj kaip nemėgau šitų ND, nes jei nustadymavau WB pagal lapą, tada kiaušinis būdavo melsvas, o jei pagal kiaušinį - tada lapas melsvas.... Feeee doh.gif
Atsakyti
Kaip sitas ziedas? Laukiu kritikos

Įdomus bigsmile.gif Bet man trūksta viršutinių nukąstų kuokelių (ar kaip jie ten teisingai vadinasi doh.gif ) ir kažkaip nekabina, nes blankoka blush2.gif

Zana4, kaip gerai, kai darbe yra galimybė fotkinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti