Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 24, 22:59)
oi neklausk geriau irnesakyk.gif tik studijos dar neturiu niekaip biggrin.gif

jei ne paslaptis kokias turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 25, 00:06)
jei ne paslaptis kokias turi? ax.gif

oi nea, ne taip supratai - nei studijos nei liustru tai neturiu biggrin.gif tik norai yra smile.gif , kurie fotkinant nemazeja kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna, pirmoj zinutej - as prie pirmokiu, mokinukiu 4u.gif
Didelis dekui uz mano zveriuko pagyras ir komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif (jis berots dar anoj temoj liko...)
Alesandrabloge yra prie atsisiuntimuar pamoku berots ta 5ta tema.Man ir is pirmo psl nejo siustis, bet paknaisiojau ir radau.
Bonda pukas pats liuks, tik man fnas per margas blasko labai.Ir gal erdves i kaire noretusi.

Papildyta:
Giedres j/b portretas - man kontrasto truksta.Geriau ziuretusi spalvota su svelniu filtru.
Kerolikad ir nudege lapeliai ir ryskumo truksta mane tavo ramaske "veza" kazko.Atrodo kad ji pries veja iriasi, tokia trapi ir tuo paciu stipri... ax.gif
Kaip supratnu 1-3 ND uzskaityti ax.gif ?
Ryt bandysiu WB daryt, tik reik labiau teorija isiskaityti.
O niekas taip ir nedalyvauja savaites temoj?... verysad.gif
Atsakyti
Bandau WB
Na olimpuse WB biski kitoks meniu, tai nezinau net g.gif .Nera pas mane custom g.gif unsure.gif tik visokios saulutes, lemputes...tai uzvardinu taip kaip instrukcijoje prie paveiksliuku paaiskinta.
Dirbtinis apsvietimas
Auto
user posted image
Fotografuoti esant volframiniam apsvietimui
user posted image
WB baltos spalvos balansu nustatyta spalvos temperatura
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 25 gegužės 2009 - 00:13
Labas rytas 4u.gif na ir atsilikau su ND
taigi dedu jau matytą bandymą ,bet dar neįvertinta ax.gif
18mm
user posted image
35mm
user posted image
55mm
user posted image
Atsakyti
labas rytas, prisiduodu, kad esu sveika ir gyva. Savaitgalį teko nelanuotai ilsėtis nuo fotoaparato, tai atsilikau matau. Ką gi, bandysiu šiandien pasistudijuot WB ir startuot su naujais ND. 4u.gif

almara, aš užskaitau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 25 gegužės 2009 - 08:55
G_i_e_d_r_e, nu bet ir matos, kad fotkini ant M ax.gif nes kokybes nerasta schmoll.gif na kol kas maciau tik tas mieste fotkes ir portreta mirksiukas.gif portretas tai ir per tamsus, ir fokusas lyg ant sienos pabeges ir j/b neteisingas kazkoks vertimas -nesiziuri ax.gif as tikrai pradedanciai siulau ne ant M mirksiukas.gif ir tik is geru paskatu mirksiukas.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:32)
O del automato,tai ir masinos su automatine greiciu deze vairuot nenoreciau schmoll.gif  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot palyginai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 23, 20:45)
aš dar tikrai nekomentuosiu smile.gif nesijaučiu nusipelnius laugh.gif

komentuok komentuok -tikrai taip ir pats laveji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 25, 09:38)
taigi dedu jau matytą bandymą ,bet dar neįvertinta ax.gif

kaip cia taip neivertinta? - viskas tinka - uzskaitau biggrin.gif
Atsakyti
WB ND

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
Custom
user posted image

laukiu ivertinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 24, 10:02)
pabandziau ir as portreta pafotkint  mirksiukas.gif

sitas bent idomus toks mirksiukas.gif bet man tai kokybes turkumas ax.gif o antro tai gaila tos kojos ir pirstuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
pasiskust noriu blush2.gif saule doh.gif ar ka nors galima fotografuoti sauleta diena? net sesely vieni isdegimai doh.gif
Saunuoles su ND 4u.gif
Kerolli ramune grazi, tik man irgi noretus, kad i auksini taska tilptu ax.gif kur tokiu radai? bigsmile.gif
MB uzvakar puokste parnese rolleyes.gif kankinsiu ax.gif kazkaip nelabai kas gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 24, 15:54)
Siandien fotkindama geles,kai pute vejas,is tikro pastebejau,kad su rankiniu fokusavimu sunkiau veiksma pasivyt,tai pabandziau ant auto fokusavimo nusistatyt.Gal ir geresne kokybe gavos,bet tik siek tiek doh.gif

o kokiu islaikymu fotkinai vejui puciant? g.gif jei vejas pucia reik labai labai turmpucio -kitaip bus bluras cool.gif nesvarbu kokia programa mirksiukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 05 24, 17:19)

Man pačiai kažkaip labiau patinka prizoominti, įkeliu vieną įvertinimams  ax.gif

su blycu?

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 24, 18:19)

Meskiau,net paziurejau koks pas tave fotikas,nes pagalvojau,kad turbut tas pats,bet ne smile.gif .Man ir nevisada duoda iki 4 f atverti net prie mechaninio.Dar neissprendziau sito galvosukio"kodel" smile.gif

nezuminus turi duot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 24, 21:25)
ale net nežinu nuo ko pradėti mastau.gif

pirmiausia levelsus pastumdyt, pasviesint, pakontrastuot ismokt, dar saturation pareguliuot ir sharpa uzdet -viskas..smile.gif)) tongue.gif tongue.gif paskui jau visi kiti var... naz klonavimas dra geras daiktas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 25, 09:42)
WB ND

laukiu ivertinimo  blush2.gif

per zalia ax.gif
Atsakyti