Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(almara @ 2009 05 21, 09:39)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 21, 08:39)
Labas rytas  4u.gif
Nagi vertinam mano triūsą  ax.gif

labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 21, 09:39)
na man skirtumas matosi  blush2.gif

Akivaizdziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 08:29)
dydzio prasme tai maniskis ne ka mazesni uz veidrodi mirksiukas.gif vos vos lotuliukas.gif

Maniskis irgi netgi sunkesnis uz Nikon 60 ir Canon 450 blink.gif .Kai nuejau i parduotuve pasiciupineti,tai galvoju jezus kokie tie veidrodziai plasmasiukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 08:45)
Maniskis irgi netgi sunkesnis uz Nikon 60 ir Canon 450 blink.gif .Kai nuejau i parduotuve pasiciupineti,tai galvoju jezus kokie tie veidrodziai plasmasiukai blush2.gif

aha, tavo nemenkas mirksiukas.gif tik kad veidrodziuose dar objektyvai sveria irgi papildomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 08:51)
aha, tavo nemenkas mirksiukas.gif  tik kad veidrodziuose dar objektyvai sveria irgi papildomai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 08:57)

nors va vakar tu priedu, kur gundziaus blush2.gif lotuliukas.gif tai irgi turi svorio ne kelis gramelius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 08:59)
nors va vakar tu priedu, kur gundziaus blush2.gif  lotuliukas.gif  tai irgi turi svorio ne kelis gramelius cool.gif

Na,taip,bet as kazkaip gal pasakyciau,kad turi dydzio mirksiukas.gif tai ar pasidavei pagundai,ar susilaikei bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 09:12)
*thumbup.gif gerai, as skirtumus matau thumbup.gif  tik kodle nuo f8 pradejai? mazesnio f nera? persdaryt nereiks, nors ir yra mirksiukas.gif siaip smalsu biggrin.gif
**zinok, as taip ir tebesitasau aksdien fotika..zodziu, rankinuke jam rados vietos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dabar kai nauja rankinuka perku, tai bele ka dtilptu ir tas lotuliukas.gif gerai, akd dabar mada didziuliu thumbup.gif  lotuliukas.gif kai vel bus kokiu mini mada -bus blogai tongue.gif  lotuliukas.gif

* thumbup.gif , turiu ir mazesni f. dedama suklydau, foto istryniau blush2.gif bet skirtuma matau ir supratau thumbup.gif

** biggrin.gif vaziuosiu siandien kazkokio deklo pirkti fotikui blush2.gif fotika nusipirkau iki deklo rankos nedaejo lotuliukas.gif jau nebegaliu,
merginos , o kur geriausiai dekla nusipirkti? as topocentre nusiziurejua bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 10:12)
labas rytas mergaites  biggrin.gif
thumbup.gif , turiu ir mazesni f. dedama suklydau, foto istryniau  blush2.gif  bet skirtuma matau ir supratau  thumbup.gif

** biggrin.gif  vaziuosiu siandien kazkokio deklo pirkti fotikui  blush2.gif  fotika nusipirkau iki deklo rankos nedaejo  lotuliukas.gif  jau nebegaliu,
merginos , o kur geriausiai dekla nusipirkti? as topocentre nusiziurejua  bigsmile.gif

As pirkau iskart visa komplekta va toki. Nezinau ko reikia reikalauti is deklo, bet kolkas jis mane tenkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 08:12)
zinok, gerai thumbup.gif  tik pirmam biski fokusas pabeges ax.gif

nu va, nors viena pastebėjo, kad fokusas nušokes laugh.gif blush2.gif

labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 09:18)
As pirkau iskart visa komplekta va toki. Nezinau ko reikia reikalauti is deklo, bet kolkas jis mane tenkina  smile.gif

As kazka panasaus nusipirkau ir zinok manes jau netenkina doh.gif Noriu kuprinytes,arba nezinau kaip vadinasi kur ne ant nugaros o is priekio viska susidedi.As kaip megeja ir keliais pasliauzioti ir atsigulti tai man tas deklas toks makalaika.Vis duodu vyrui,kad palikytu doh.gif
Atsakyti