Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 05 23, 22:46)
nieko tokio tas horizantas, yra PS funkcija rotate canvas/arbitrary lotuliukas.gif ir pasidaro lygus lygus biggrin.gif 

va čia dar vienas didysis mokslas laugh.gif nemoku aš su PS dirbti blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 24, 05:43)
Naudok trikoji arba kita keita pagrinda, padek fotika, nusistatyk taimeri ar distansini ir tada bus ok.

ačiū 4u.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
pabandziau ir as portreta pafotkint mirksiukas.gif

user posted image
su nuotrauka niekas nedaryta blush2.gif
ka manot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 24, 11:02)
pabandziau ir as portreta pafotkint  mirksiukas.gif

su nuotrauka niekas nedaryta  blush2.gif
ka manot ax.gif

na man visai nieko, gal net patinka 4u.gif siek tiek apacios nukirpciau tik gal
Atsakyti
Padange, o man atrodo kad kazkaip kreiva, atrodo kad krenta g.gif
Atsakyti
Laba diena drinks_cheers.gif

Padange, man tai portreciukas labai patinka, tokia kokybiska foto atrodo bigsmile.gif
man labai idomu, kaip padarytas tas juodas fonas? ar ten kaip ir ant grindu uzdeta juoda medziaga? blush2.gif

ir noriu parodyt savo bandymus su WB

naturali sviesa: auto
user posted image
Thungsten
user posted image
custom
user posted image

na kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 24, 12:43)
Laba diena  drinks_cheers.gif

Padange, man tai portreciukas labai patinka, tokia kokybiska foto atrodo  bigsmile.gif
man labai idomu, kaip padarytas tas juodas fonas? ar ten kaip ir ant grindu uzdeta juoda medziaga?  blush2.gif

taip juodas fonas padarytas is audinio pakabintas ir patiestas dar ant grindu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 24, 13:53)
taip juodas fonas padarytas is audinio pakabintas ir patiestas dar ant grindu blush2.gif

atsiprasau uz kvailus klausimus, bet mane dar domina apsvietimas. cia turbut ne pro langa krintanti sviesa, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 24, 12:56)
atsiprasau uz kvailus klausimus, bet mane dar domina apsvietimas. cia turbut ne pro langa krintanti sviesa, taip?  smile.gif

visai ne kvailas klausimas lotuliukas.gif
cia studijine blikste buvo blush2.gif
imetu dar viena teismui blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 24, 13:43)

ir noriu parodyt savo bandymus su WB

naturali sviesa: auto

na man atrodo gelsvoka.
Gal kiausini kol kas i sona padek, nes mokantis jis nedekingas objektas, jis turi savotiska atspalvi, ir todel sunku suvokti kiek gerai pavyko. Paimk tiesiog ka nors tikrai balto: puodeli, buteliuka nuo vaistu/kosmetikos, na ... kazka kitko. 4u.gif
Atsakyti
Padange, labai patiko tavo portretai thumbup.gif Pirmas labiau, antram noretusi gal arciau g.gif
Tai WB jau prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 24, 14:39)

imetu dar viena teismui blush2.gif

si kadra noreciau matyt horizontaliai, nes gaila nukapotu pirstuku, noriu visa koja matyt, sakyciau ryskumo truksta, ir aisku butu gerai pakoreguot siek tiek su kokia nors programa, bent jau, kad fonas vientisas butu, nes dabar zvilgsni siek tiek blasko tas pilkas dryziukas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 24, 13:45)
si kadra noreciau matyt horizontaliai, nes gaila nukapotu pirstuku, noriu visa koja matyt, sakyciau ryskumo truksta, ir aisku butu gerai pakoreguot siek tiek su kokia nors programa, bent jau, kad fonas vientisas butu, nes dabar zvilgsni siek tiek blasko tas pilkas dryziukas... ax.gif

aciu uz komentarus
man taip pat noretusi kad koja ir pirstai matytusi blush2.gif
kita kart atkreipsiu i tai demesi tongue.gif
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti