Sveikos... labai juokinga.. visu ND zaislai
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 23, 12:25)
Na patvarkiau nuotraukytę.
Man originali labiau ziuris, sioje per daug geltonos ir labai matosi, kad ji nekokybiska, t.y. ranka padrebejo. Gerai pasviesinai, bet visumoje kazkaip nzn... mano akiai nlb
del sharpo sutinku
pirma reiketu ismokti ar pramokti fotografuoti teisingai ( apie technine puse kalbu) , veliau jau leistis i photoshopo subtilybes.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:22)
Sindien bandziau mokytis fotografuot portretines nuotraukas
visu pirma tai man nepatinka j/b, pilkas labai. Toliau pati mergina atrodo kaip tie suniukai fotografuoti is arti, kur nosys didziules o kuneliai mazi, per arti fotika laikei tikriausiai. Kampas parinktas prastai.
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 23, 21:48)
o dėl virstančio horizonto, tai nemažai pas mane tokių nuotraukų
Naudok trikoji arba kita keita pagrinda, padek fotika, nusistatyk taimeri ar distansini ir tada bus ok.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:56)
Vadinasi : numeris 2,portetas
per pilkas j/b, mano akiai ir ryskumo truksta
veidas paplaukes... Toliau nepatinka man blizgantis veidas, gal sviesa per aktyvi buvo... nelygumai odos irgi labai krenta i aki... bet cia jau tik siaip
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 22:20)
normalu... galiu parodyti tau savo pirmuosius kuriuos cia keliau su pasididziavimu
nesakau, kad dabar super fotkinu, oj tikrai ne, bet bent jau db matau savo klaidas
as tai nemanau, kad reik sustot, as ka tikrai patariu , tai pirma praktikuokis su kitais zmonem, kad perprastum fotkinima pati, bandytum kampus idomesnius atrasti ir t.t. o jau tada mano galva ir auto kitaip atrodys
taip pat nemaskuok trukumu nuotraukos versdama ja j/b. Ta pati patarima gavau pati pirma is kazkurios merginos kai cia atejau mokintis ir jis man lb praverte, tuomet pradeda aki rezti visos klaidos ir stengiesi kuo geriau nufotkint ta spalvota, taip daug ko pramokdama
. Sekmes darbuose
Tiesa, tavo gatves ir zmoniu foto nesupratau...
pasidairyk gal po Kudros ar tiesiog kokiu fotografu gatves foto
Merginos, gal galima linka i spinduliuku action'a? ar gal galit atsiust gintare.dainelyte@gmail.com