Klausimas del ND foto, kur jas deti
Jei cia tai iki kiek spausti?
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 22:34)
pradzioj tai cia dek uzzkaitymui
o spausti - tai ka turi omeny? jei del foto dydzio, tai mazinant i sm psl, tai as darau jas 3.5 cm aukscio jei horizontali arba 3.5 cm plocio jei vertikali - buna pats tas ir iziuret eis ir neisdarkys sm puslapio
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 21:37)
pradzioj tai cia dek uzzkaitymui
o spausti - tai ka turi omeny? jei del foto dydzio, tai mazinant i sm psl, tai as darau jas 3.5 cm aukscio jei horizontali arba 3.5 cm plocio jei vertikali - buna pats tas ir iziuret eis ir neisdarkys sm puslapio
ok, to ir klausiau
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 23:00)
na labai sunkiai iziurimas skirtumas tarp 2 ir 3, gal peraryk, ka?
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 23, 23:02)
dar pabandziau pazaisti su wb
stai ka gavau
neradau balto kiausinio saldytuve emiau kaimiska
islaikymas 1/10 f 5,6 fonas baltas buvo. gavau stai toki
blogai su wb, nes jei fonas baltas, tai jis ir turi but baltas, o jei nori balta baltam fotkint, gali kiausini isvirt ir nulupt, bus baltas
QUOTE(inesaS @ 2009 05 23, 23:18)
Zana4,na ir ka tu su tuo melynu fonu nori pasakyti?
nieko, as tikrai nieko negaliu net pasakyti, tik noriu suzinoti, kaip cia pasidare tas fonas? is balto melyns
o kiausiukas man tai grazus
QUOTE(liamuna @ 2009 05 23, 23:21)
blogai su wb, nes jei fonas baltas, tai jis ir turi but baltas, o jei nori balta baltam fotkint, gali kiausini isvirt ir nulupt, bus baltas
man paciai bandyti nusistatyti wb?
o ta balta lapa geram apsvietime fotkinti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 23, 22:23)
nieko, as tikrai nieko negaliu net pasakyti, tik noriu suzinoti, kaip cia pasidare tas fonas? is balto melyns
Na tikrai tas kiausinis negrazus.Nuciupinetas kazkokstai.Jei butu nuplautas gal ir butu grazus.O va del melynumo,tai tuoj ND su baltu balansu bus,tai ir suzinosi kaip pasidaro toks blogis
QUOTE(inesaS @ 2009 05 23, 23:25)
O va del melynumo,tai tuoj ND su baltu balansu bus,tai ir suzinosi kaip pasidaro toks blogis
jau isivaizduoju kad bus nelengva
o kiausis jo, nebuvo paruostas ND, siaip tik pabandymas