prisiduodu su ND
4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.
na kaip ar uzskaitoma?
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:17)
ir tau paciai patogu tiek parametru kiekviena karta keisti, fotkinant ant M , tik pradedant mokintis fotkint zinoma, tai pagirtina, kad tu taip nori ant M viska daryt - net ir fokusuot , bet manau, kad butu paprastciau tau fotkint ant kokios kitos programos, kur kitus parametrus aparatas parinks automatiskas. tiesiog pabandyk
ahaaaa, gerai
ahaaaa, gerai
Man patinka nustatinet tuos parametrus.O del automato,tai ir masinos su automatine greiciu deze vairuot nenoreciau Bet aciu uz patarima,kartais,kai salygos sviesos ar kitos,greitai keicias,tai sunku su mechaniniu suspet persireguliuot ir tada jau renkuosi pusiau mechanini rezima
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:29)
pati save fotkinai, rankoj laikydama fotika?
O ka taip matosi,kad atrodo,jog tai as laikyciau ir fotkinciau:D ?
Man idomi jusu nuomone del technines nuotraukos puses ?
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 22:29)
prisiduodu su ND
As tai uzskaitau
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 21:29)
prisiduodu su ND
4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.
na kaip ar uzskaitoma?
na kaip ar uzskaitoma?
Visai nesimato fono pasikeitimu Reiketu kokio spalvoto fono uz kedes
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 21:29)
nea, nes nesimato tada uzduoties esmes
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 21:17)
bet jau wb tai visai i lankas, bet cia jau kita pamoka
uzskaitau
uzskaitau
rimtai labai blogai su WB? as tai nematau... o kokiu geriau lauke fotografuot? auto ar custom? ar dar kitokiu?
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 20:29)
na kaip ar uzskaitoma?
sakyčiau, kad ne
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:32)
O ka taip matosi,kad atrodo,jog tai as laikyciau ?
ir aš taip pagalvojau, kad pati
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:32)
Man patinka nustatinet tuos parametrus.O del automato,tai ir masinos su automatine greiciu deze vairuot nenoreciau Bet aciu uz patarima,kartais,kai salygos sviesos ar kitos,greitai keicias,tai sunku su mechaniniu suspet persireguliuot ir tada jau renkuosi pusiau mechanini rezima
kad patinka tai gerai, bet kaip ir pati teisingai pastebejai, kintant salygoms ir esant reikalui greit uzfoksuot momenta - tiesiog fiziskai nespesi tiek prireguliuot, o veliau pati pamatysi, kad noresis fiksuot momentus, israiskas, emocijas, kurios laaabia greit keiciasi, tai tikrai nespesi visko ant M susireguliuot
na man tai laaabai jau matosi ir veido bruozai labai iskreipti - visai netinkamas fotkinimo kampas
quote=Pokahonta*,2009 05 23, 22:39
[/quote]
Del ko taip atrodo ? O technine puse kaip ?
[/quote]
Del ko taip atrodo ? O technine puse kaip ?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 23, 21:38)
rimtai labai blogai su WB? as tai nematau...
niu kad meskis visas pazaliaaaves - prisigaude zalios spalvos nuo suolelio
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:40)
na man tai laaabai jau matosi ir veido bruozai labai iskreipti - visai netinkamas fotkinimo kampas
Tarsi laikyciau fotika rankose ir pati save fotkinciau ? Tai va,kad ieskojau ieskojau to kampo ir neradau tinkamo.Reiks paskaityt dar apie portetus
sveika prisijungus pradesi nuo namu darbeliu, kaip kad ir visos pradejo, kurie yra surasyti pirmajame puslapyje lauksim tavo darbu
kieno kuri krasta fokusuot? fokusuojam i viena is triju daiktu, kitos foto i kita is triju daiktu, ir trecioj i trecia is triju, foto nekarpoma ir vaizdas islaikoma beveik toks pat identiskas, tik skiriasi sufokusuoti daiktai
Jau radau kur pasirenkami fokusavimo taskai nustatymuose, ryt bandysiu
kieno kuri krasta fokusuot? fokusuojam i viena is triju daiktu, kitos foto i kita is triju daiktu, ir trecioj i trecia is triju, foto nekarpoma ir vaizdas islaikoma beveik toks pat identiskas, tik skiriasi sufokusuoti daiktai
Jau radau kur pasirenkami fokusavimo taskai nustatymuose, ryt bandysiu
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:40)
O technine puse kaip ?
aš dar tikrai nekomentuosiu nesijaučiu nusipelnius