Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

prisiduodu su ND

4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

user posted imageuser posted imageuser posted image

na kaip ar uzskaitoma?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:17)
ir tau paciai patogu tiek parametru kiekviena karta keisti, fotkinant ant M  g.gif , tik pradedant mokintis fotkint smile.gif zinoma, tai pagirtina, kad tu taip nori ant M viska daryt - net ir fokusuot  rolleyes.gif , bet manau, kad butu paprastciau tau fotkint ant kokios kitos programos, kur kitus parametrus aparatas parinks automatiskas. tiesiog pabandyk smile.gif
ahaaaa, gerai  cool.gif

Man patinka nustatinet tuos parametrus.O del automato,tai ir masinos su automatine greiciu deze vairuot nenoreciau schmoll.gif smile.gif Bet aciu uz patarima,kartais,kai salygos sviesos ar kitos,greitai keicias,tai sunku su mechaniniu suspet persireguliuot ir tada jau renkuosi pusiau mechanini rezima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:29)
pati save fotkinai, rankoj laikydama fotika?  rolleyes.gif

O ka taip matosi,kad atrodo,jog tai as laikyciau ir fotkinciau:D ?
Man idomi jusu nuomone del technines nuotraukos puses ? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 22:29)
prisiduodu su ND

As tai uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 23 gegužės 2009 - 20:39
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 21:29)
prisiduodu su ND

4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

na kaip ar uzskaitoma?
blush2.gif

Visai nesimato fono pasikeitimu g.gif Reiketu kokio spalvoto fono uz kedes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 23 gegužės 2009 - 20:35
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 21:29)
prisiduodu su ND
na kaip ar uzskaitoma?

nea, nes nesimato tada uzduoties esmes wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 21:17)
bet jau wb tai visai i lankas, bet cia jau kita pamoka wink.gif

uzskaitau smile.gif

rimtai labai blogai su WB? as tai nematau... blush2.gif o kokiu geriau lauke fotografuot? auto ar custom? ar dar kitokiu?
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 23, 20:29)
na kaip ar uzskaitoma?

sakyčiau, kad ne ax.gif
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:32)
O ka taip matosi,kad atrodo,jog tai as laikyciau biggrin.gif  ?

ir aš taip pagalvojau, kad pati laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:32)
Man patinka nustatinet tuos parametrus.O del automato,tai ir masinos su automatine greiciu deze vairuot nenoreciau schmoll.gif  smile.gif Bet aciu uz patarima,kartais,kai salygos sviesos ar kitos,greitai keicias,tai sunku su mechaniniu suspet persireguliuot ir tada jau renkuosi pusiau mechanini rezima 4u.gif

O ka taip matosi,kad atrodo,jog tai as laikyciau biggrin.gif  ?

kad patinka tai gerai, bet kaip ir pati teisingai pastebejai, kintant salygoms ir esant reikalui greit uzfoksuot momenta - tiesiog fiziskai nespesi tiek prireguliuot, o veliau pati pamatysi, kad noresis fiksuot momentus, israiskas, emocijas, kurios laaabia greit keiciasi, tai tikrai nespesi visko ant M susireguliuot wink.gif

na man tai laaabai jau matosi biggrin.gif ir veido bruozai labai iskreipti wink.gif - visai netinkamas fotkinimo kampas wink.gif

Atsakyti
quote=Pokahonta*,2009 05 23, 22:39
ir aš taip pagalvojau, kad pati laugh.gif
[/quote]

Del ko taip atrodo ? O technine puse kaip ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 23, 21:38)
rimtai labai blogai su WB? as tai nematau... 

niu kad meskis visas pazaliaaaves - prisigaude zalios spalvos nuo suolelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 22:40)
na man tai laaabai jau matosi biggrin.gif ir veido bruozai labai iskreipti wink.gif - visai netinkamas fotkinimo kampas wink.gif

Tarsi laikyciau fotika rankose ir pati save fotkinciau ? Tai va,kad ieskojau ieskojau to kampo ir neradau tinkamo.Reiks paskaityt dar apie portetus smile.gif
Atsakyti
sveika prisijungus 4u.gif pradesi nuo namu darbeliu, kaip kad ir visos pradejo, kurie yra surasyti pirmajame puslapyje smile.gif lauksim tavo darbu
kieno kuri krasta fokusuot? g.gif fokusuojam i viena is triju daiktu, kitos foto i kita is triju daiktu, ir trecioj i trecia is triju, foto nekarpoma ir vaizdas islaikoma beveik toks pat identiskas, tik skiriasi sufokusuoti daiktai smile.gif
4u.gif

Jau radau kur pasirenkami fokusavimo taskai nustatymuose, ryt bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:40)
O technine puse kaip ? smile.gif

aš dar tikrai nekomentuosiu smile.gif nesijaučiu nusipelnius laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 23 gegužės 2009 - 20:46