Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Keliu ir as ND 4u.gif

Zoominant

user posted image

user posted image

user posted image

Keiciant atstuma

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 19:31)
Nuo 2-os temos vis ruosiuos prisijungti, bet nu niekaip nepradedu  ax.gif
Nuo ko reiketu cia pas jus startuoti, siaip kolkas pyskinu tik ant auto  blush2.gif  bet kazkaip noretusi patobulet  biggrin.gif

Atsiversk pirmaji puslapi ir rasi nd aprasymus mirksiukas.gif 4u.gif .Padaryk 1 aji ir 2 aji nd ir isivaziuosi smile.gif
Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 17:22)
O tu pati matai,kaip kinta ryskumo gylis ? 4u.gif

nu aš tai matau smile.gif

o trečio namų darbo dar nepaskelbė rolleyes.gif mažu pirmadienį sulauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
liamuna, man fotkė atrodo "nešvari", na, kaip labai prizoominta, su triukšmais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 18:08)

Liamuna,tavo nuotraukos,kad ir noreciau negaleciau pakomentuot,bet jei pasakyt ar patinka,tai nelabai,nera man,asmeniskai vinuko blush2.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 23, 19:06)
liamuna, man fotkė atrodo "nešvari", na, kaip labai prizoominta, su triukšmais  ax.gif

na zinokit kartais tirrai rekia idet kad pamatyt realiai, nes jau ir man netaip atrodo nete nei kompe. Tai aciu kad bent pastebejot 4u.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:31)
Nuo ko reiketu cia pas jus startuoti, siaip kolkas pyskinu tik ant auto  blush2.gif  bet kazkaip noretusi patobulet  biggrin.gif
Fotikas Canon EOS 450D

pradet nuo instrukcijos skaitymo mirksiukas.gif , tada jau atlikti 1 ND, su trim daiktais. 4u.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

man kazi ko liamunos nuotraukytes nerodo, o visai noreciau pamatyt ax.gif

mano 2 ND zoom'inimas
user posted image

user posted image

user posted image

artejimas
user posted image

user posted image

user posted image

ar uzskaitoma? ax.gif
Atsakyti
As tai uzskaityciau Tin-Tin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:48)
As tai uzskaityciau Tin-Tin 4u.gif

aciu wink.gif laukiu daugiau uzskaitymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 23, 14:08)
o sviesa kaip, turi krist priesasi, sonu ar kaip? ir koks objektyvas padaro? penkiasdesimtukai vadinami ar kas? apsviesk biskeli

na kad sviesa turi krist tai cia faktas, kitaip akytese neatsispindes biggrin.gif , o jau kokiu kampu tai tikrai nematavau biggrin.gif, o ir dazniausiai tai buna netiketai wink.gif del objektyvu, tai nezinau ar jau taip tu akyciu zibejimas turi itakos su kokiu nufotkinsi - manau jau cia mokejimo naudotis technika reikalas smile.gif

QUOTE(Basakojė @ 2009 05 23, 14:09)
atkeliauju pagaliau su 2 ND

tinka smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 15:32)
Taip ant M,rankiniu fokusavimu.Man taip labiau patinka,nenoriu jokiu A,AV,Tv ar Tav

ir tau paciai patogu tiek parametru kiekviena karta keisti, fotkinant ant M g.gif , tik pradedant mokintis fotkint smile.gif zinoma, tai pagirtina, kad tu taip nori ant M viska daryt - net ir fokusuot rolleyes.gif , bet manau, kad butu paprastciau tau fotkint ant kokios kitos programos, kur kitus parametrus aparatas parinks automatiskas. tiesiog pabandyk smile.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 23, 18:09)
keliu namų darbus
ar gerai?

ahaaaa, gerai cool.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:31)
Nuo ko reiketu cia pas jus startuoti, siaip kolkas pyskinu tik ant auto  blush2.gif  bet kazkaip noretusi patobulet 
Fotikas Canon EOS 450D

sveika prisijungus 4u.gif pradesi nuo namu darbeliu, kaip kad ir visos pradejo, kurie yra surasyti pirmajame puslapyje smile.gif lauksim tavo darbu

QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:40)
Del 1ND, fokusas nustatinejamas kuri krasta fokusuoti ar po to nuotraukos apkarpomos 

kieno kuri krasta fokusuot? g.gif fokusuojam i viena is triju daiktu, kitos foto i kita is triju daiktu, ir trecioj i trecia is triju, foto nekarpoma ir vaizdas islaikoma beveik toks pat identiskas, tik skiriasi sufokusuoti daiktai smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 23, 18:42)
Keliu ir as ND  :

4u.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 23, 20:29)
mano 2 ND zoom'inimas
ar uzskaitoma?

bet jau wb tai visai i lankas, bet cia jau kita pamoka wink.gif

uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 20:17)
ahaaaa, gerai  cool.gif

nu tai gerai, kad gerai smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gera vakara,tiems kas pasijunge smile.gif

Sindien bandziau mokytis fotografuot portretines nuotraukas smile.gif ,tai viena imesiu j/b.
Noriu Jusu paklausti ar gerai sufokusuota,ar geras kadravimas... g.gif ...nors gal kaip pirmas blynas,gal truputi prisviles g.gif ,nes vis del to teko truputi pakirpti krastus ax.gif

Sita ant Auto fotkinau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:22)
Sita ant Auto fotkinau...

pati save fotkinai, rankoj laikydama fotika? rolleyes.gif
Atsakyti