Keliu ir as ND
Zoominant
Keiciant atstuma
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 19:31)
Nuo 2-os temos vis ruosiuos prisijungti, bet nu niekaip nepradedu
Nuo ko reiketu cia pas jus startuoti, siaip kolkas pyskinu tik ant auto bet kazkaip noretusi patobulet
Nuo ko reiketu cia pas jus startuoti, siaip kolkas pyskinu tik ant auto bet kazkaip noretusi patobulet
Atsiversk pirmaji puslapi ir rasi nd aprasymus .Padaryk 1 aji ir 2 aji nd ir isivaziuosi
Sekmes
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 17:22)
O tu pati matai,kaip kinta ryskumo gylis ?
nu aš tai matau
o trečio namų darbo dar nepaskelbė mažu pirmadienį sulauksim
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 18:08)
Liamuna,tavo nuotraukos,kad ir noreciau negaleciau pakomentuot,bet jei pasakyt ar patinka,tai nelabai,nera man,asmeniskai vinuko
QUOTE(solo @ 2009 05 23, 19:06)
liamuna, man fotkė atrodo "nešvari", na, kaip labai prizoominta, su triukšmais
na zinokit kartais tirrai rekia idet kad pamatyt realiai, nes jau ir man netaip atrodo nete nei kompe. Tai aciu kad bent pastebejot
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:31)
Fotikas Canon EOS 450D
Fotikas Canon EOS 450D
pradet nuo instrukcijos skaitymo , tada jau atlikti 1 ND, su trim daiktais.
Laba diena
man kazi ko liamunos nuotraukytes nerodo, o visai noreciau pamatyt
mano 2 ND zoom'inimas
artejimas
ar uzskaitoma?
man kazi ko liamunos nuotraukytes nerodo, o visai noreciau pamatyt
mano 2 ND zoom'inimas
artejimas
ar uzskaitoma?
As tai uzskaityciau Tin-Tin
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 20:48)
As tai uzskaityciau Tin-Tin
aciu laukiu daugiau uzskaitymu
QUOTE(bonda @ 2009 05 23, 14:08)
o sviesa kaip, turi krist priesasi, sonu ar kaip? ir koks objektyvas padaro? penkiasdesimtukai vadinami ar kas? apsviesk biskeli
na kad sviesa turi krist tai cia faktas, kitaip akytese neatsispindes , o jau kokiu kampu tai tikrai nematavau , o ir dazniausiai tai buna netiketai del objektyvu, tai nezinau ar jau taip tu akyciu zibejimas turi itakos su kokiu nufotkinsi - manau jau cia mokejimo naudotis technika reikalas
QUOTE(Basakojė @ 2009 05 23, 14:09)
atkeliauju pagaliau su 2 ND
tinka
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 15:32)
Taip ant M,rankiniu fokusavimu.Man taip labiau patinka,nenoriu jokiu A,AV,Tv ar Tav
ir tau paciai patogu tiek parametru kiekviena karta keisti, fotkinant ant M , tik pradedant mokintis fotkint zinoma, tai pagirtina, kad tu taip nori ant M viska daryt - net ir fokusuot , bet manau, kad butu paprastciau tau fotkint ant kokios kitos programos, kur kitus parametrus aparatas parinks automatiskas. tiesiog pabandyk
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 23, 18:09)
ahaaaa, gerai
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:31)
Fotikas Canon EOS 450D
Fotikas Canon EOS 450D
sveika prisijungus pradesi nuo namu darbeliu, kaip kad ir visos pradejo, kurie yra surasyti pirmajame puslapyje lauksim tavo darbu
QUOTE(twicsi @ 2009 05 23, 18:40)
Del 1ND, fokusas nustatinejamas kuri krasta fokusuoti ar po to nuotraukos apkarpomos
kieno kuri krasta fokusuot? fokusuojam i viena is triju daiktu, kitos foto i kita is triju daiktu, ir trecioj i trecia is triju, foto nekarpoma ir vaizdas islaikoma beveik toks pat identiskas, tik skiriasi sufokusuoti daiktai
QUOTE(Tiny @ 2009 05 23, 18:42)
Keliu ir as ND :
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 23, 20:29)
bet jau wb tai visai i lankas, bet cia jau kita pamoka
uzskaitau
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 23, 20:17)
ahaaaa, gerai
nu tai gerai, kad gerai ačiū
Gera vakara,tiems kas pasijunge
Sindien bandziau mokytis fotografuot portretines nuotraukas ,tai viena imesiu j/b.
Noriu Jusu paklausti ar gerai sufokusuota,ar geras kadravimas... ...nors gal kaip pirmas blynas,gal truputi prisviles ,nes vis del to teko truputi pakirpti krastus
Sita ant Auto fotkinau...
Sindien bandziau mokytis fotografuot portretines nuotraukas ,tai viena imesiu j/b.
Noriu Jusu paklausti ar gerai sufokusuota,ar geras kadravimas... ...nors gal kaip pirmas blynas,gal truputi prisviles ,nes vis del to teko truputi pakirpti krastus
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 23, 21:22)
pati save fotkinai, rankoj laikydama fotika?