QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 23, 08:17)
Sorry, kad įsikišau pas jumis bet negaliu nepakomentuoti šios nuotraukos. Ji super erdvės virš galvos tikrai nereikia, labai gera kompozicija, tokia profesionali gan Tarkim techniniai dalykėliai šiek tiek kliūna - norėtųsi kiek gražesnio bokeh (didesnio bluro už nugaros), galbūt dangaus ne taip apdegusio (nors manau su tuo išdegimu galima pažaisti tvarkant spalvas), na ir kiek patvarkyti spalvas, bet kadras man labai labai patiko
Merginos, tikrai nėra taip ypatingai svarbu tos visos erdvės virš galvos ar žvilgsniui, kaip minima klasikiniu atveju, kartais keista kompozicija suteikia kadrui išskirtinumo. Bet be abejo pradžioje reikia išmokti tos klasikinės kompozicijos, o tada prasideda žaidimas.
Šiaip jei leistum, man baisiai knieti šiek tiek patvarkyti spalvas šitos nuotraukos
Merginos, tikrai nėra taip ypatingai svarbu tos visos erdvės virš galvos ar žvilgsniui, kaip minima klasikiniu atveju, kartais keista kompozicija suteikia kadrui išskirtinumo. Bet be abejo pradžioje reikia išmokti tos klasikinės kompozicijos, o tada prasideda žaidimas.
Šiaip jei leistum, man baisiai knieti šiek tiek patvarkyti spalvas šitos nuotraukos
pupeliuk labai faina kad kisiesi Nors ir ne mano si foto, bet as irgi buciau prie jos prisikabinusi Labai butu idomu kaip tu ja patvarkytum
Mus vyresnes pazengusios kazkaip apleido
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 23, 08:20)
Laba ryta visom.
Dėl nenumatytų aplinkybių, iki šiandien neturėjau tris dienas priėjimo prie interneto.
Kadangi labai skubu, ir neturiu galimybės perskaityti temą, gal kas gali pasakyti kokia savaitės tema, konkursas? Dėkui.
Dėl nenumatytų aplinkybių, iki šiandien neturėjau tris dienas priėjimo prie interneto.
Kadangi labai skubu, ir neturiu galimybės perskaityti temą, gal kas gali pasakyti kokia savaitės tema, konkursas? Dėkui.
Tema seseliai, kuri vyks 2 sav.