Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Tiny, man kur rokutis stovi prie sienuos, labai wub.gif
as ir saviški bandziau gaudyti, neka prigaudziau, nesiduoda biggrin.gif
viena pagavau, bet ten erdves truksta fotkei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 22 gegužės 2009 - 22:20
Labai aciu visoms uz komentarus 4u.gif Dziugu, kad nuomones sutapo smile.gif Kadangi sulaukiau pritarimu, kad sis tas pavyko, tai dar idedu pora pasizaidimu su Action'u blush2.gif

Kaip jums toks variantas?
user posted image

Arba toks? g.gif
user posted image
Papildyta:
Tiesa, o kur apie isdegimus info galeciau rasti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 22, 23:29)
Labai aciu visoms uz komentarus  4u.gif Dziugu, kad nuomones sutapo  smile.gif Kadangi sulaukiau pritarimu, kad sis tas pavyko, tai dar idedu pora pasizaidimu su Action'u  blush2.gif

Man žinok originalus kadras geriausias
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 22, 22:35)

drinks_cheers.gif Man irgi
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 22, 23:35)

Supratau 4u.gif Na, bent jau isbandziau ta stebukla, apie kuri iki siol nezinojau, nors photoshopas buvo visada pasonej smile.gif Labai geras dalykas bigsmile.gif Paspaudi mygtuka ir nuotrauka ryski bigsmile.gif Paspaudi kita ir pasidaro WB. Beje is kur gera WB action'a gauti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 22 gegužės 2009 - 22:45
Zitlali, tavo nuotraukų čia labai trūko thumbup.gif man pirmoji super.

Bonda, pūkas nerealus ir ryškumas ir fonas labai patiko.

Armana, aš žinau, kad tu moki daug geriau ax.gif todėl šitos neužkabino.

Tiny, su actionais nepatiko, originalai gerai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 22, 22:41)
Kadangi intensyviai mokausi, tai noriu kritikos ir dedu viska

Man pirma per blanki smile.gif fokuso ner ir ryskumo smile.gif berniuko foto antra, tik as nesu megeja kreivo horizonto 4u.gif action'ai pritaikyti netinka sicia (mano nuomone... grazios ryskios spalvos ir taip smile.gif ).. geriau siaip pabandyk pastumdyt spalvas smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 23, 00:08)
Zitlali, tavo nuotraukų čia labai trūko

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 gegužės 2009 - 06:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 23, 05:40)

Kokie zmones wub.gif Sveika pargryzus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 05 22, 19:57)
as vel aisku bumbuke pasirodysiu, bet noriu koncultacijos, kaip nustatyt maziau nei 100, ir islaikyma kaip padaryt 1/200? nes islaikymo nemoku koreguot, tiesiog laikau, ir kai jau manau kad gerai, spaudziu  doh.gif sori, kad vista, bet gal ismoksciau kadanors  doh.gif

Pas mane mažiausias Iso 100, o kada nusistatau norimą diafragmos prioritetą (pvz. 2.8) tai ir išlaikymas labai trumpas gaunasi ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 22, 21:41)
Na ir sita mano manymu labiausiai vykusi  blush2.gif Bet pomidorus esu pasiruosusi gaudyti  biggrin.gif
Turbut centruotai nesiziuri?  g.gif
user posted image

Man ši labiausiai patinka, tik nelabai žiūrisi žemės pasvirimas, ten tikriausiai nuokalnė, ar ne? Na bet kokiu atveju tas pasvirimas kliūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 23 gegužės 2009 - 07:16
QUOTE(inesaS @ 2009 05 23, 07:57)
Kokie zmones wub.gif Sveika pargryzus wub.gif

4u.gif laaabas biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 23, 08:15)
Man ši labiausiai patinka, tik nelabai žiūrisi žemės pasvirimas, ten tikriausiai nuokalnė, ar ne? Na bet kokiu atveju tas pasvirimas kliūna.

drinks_cheers.gif tik man kazkaip nlb kad jis per viduri... g.gif gal desines kirpciau tada daugiau... bet cia tik man gal taip smile.gif is esmes nepatinka kai centruoja lb..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 gegužės 2009 - 08:34
QUOTE(Tiny @ 2009 05 22, 22:41)
O cia spokuti fotkinau. Turbut noretusi laisvos vietos virs galvos?  g.gif
user posted image

Sorry, kad įsikišau pas jumis 4u.gif bet negaliu nepakomentuoti šios nuotraukos. Ji super thumbup.gif erdvės virš galvos tikrai nereikia, labai gera kompozicija, tokia profesionali gan 4u.gif Tarkim techniniai dalykėliai šiek tiek kliūna - norėtųsi kiek gražesnio bokeh (didesnio bluro už nugaros), galbūt dangaus ne taip apdegusio (nors manau su tuo išdegimu galima pažaisti tvarkant spalvas), na ir kiek patvarkyti spalvas, bet kadras man labai labai patiko thumbup.gif
Merginos, tikrai nėra taip ypatingai svarbu tos visos erdvės virš galvos ar žvilgsniui, kaip minima klasikiniu atveju, kartais keista kompozicija suteikia kadrui išskirtinumo. Bet be abejo pradžioje reikia išmokti tos klasikinės kompozicijos, o tada prasideda žaidimas.

Šiaip jei leistum, man baisiai knieti šiek tiek patvarkyti spalvas šitos nuotraukos 4u.gif blush2.gif
Atsakyti

Laba ryta visom.
Dėl nenumatytų aplinkybių, iki šiandien neturėjau tris dienas priėjimo prie interneto.
Kadangi labai skubu, ir neturiu galimybės perskaityti temą, gal kas gali pasakyti kokia savaitės tema, konkursas? Dėkui. blush2.gif
Atsakyti