Oho merginos pora dienu neprisijungiau ir pavyt neina, nebeskaiciau vidurio
Tin tin ziedas, Bondos piene ir Armanos begika maciau nu pavarot zieda ant sienos kabint
neperkeliau foto, tai neturiu ka parodyt, bet ir laiko neturiu jau
Saunuoles visos
QUOTE(ich @ 2009 05 22, 16:07)
lyg gerai tik geriau ND daryt, kurm saule neuzeina
Ačiū už gerus įvertinimus O dar bondai ir ryškumo užteko, tai čia išvis super
Aš pakirpčiau apačios
gerai
gerai
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 22, 16:08)
Įdedu ir aš savo bandymus...
Aš pakirpčiau apačios
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 22, 16:15)
visų trijų foto duomenis vienodi : 1/100 f 3,5 18mm
gerai
QUOTE(ich @ 2009 05 22, 17:07)
Dedu savo ND, tikiuosi, kas nors gales pakomentuot
gerai
Zitlali, man tavo paskutine labai Veidas kiek tamsokas, bet bendrai vertinant-gera nuotrauka.
Tin-tin, is visu matytu tavo ruzavu gelyciu man si pati
O lasiukai tai kazkaip antrame plane lieka. Jei nori akcentuoti lasiukus, bandyk kazkip kitaip.
Armana, zmogus-voras man visai patiko. Jauciasi vaiko susidomejimas tuo kuno palinkimu. Nors iki visisko idelumo kazko truksta, tik nesuprantu, ko.
Begiko norisi visu kojyciu.
O pumpureliai graziai atsimusa isplaukusiame fone. Miela foto.
Bonda, kokia piene.
Akviliux, koks vabalas. Gal tik kadravimas horizontalus geriau butu buve? Cia gal "klevine boba"?
Paskutiniuose keliuose puslapiuose ideti Nd visu gerai atlikti.
Ypac patiko Pamaivos varlynas.
Aciu uz pasiulyta puikia savaites tema. Manau, seselis ir namu darbu galetu buti.
Nieko neturiu parodyti. Nebent per savaitgali ka.
Tin-tin, is visu matytu tavo ruzavu gelyciu man si pati
O lasiukai tai kazkaip antrame plane lieka. Jei nori akcentuoti lasiukus, bandyk kazkip kitaip.
Armana, zmogus-voras man visai patiko. Jauciasi vaiko susidomejimas tuo kuno palinkimu. Nors iki visisko idelumo kazko truksta, tik nesuprantu, ko.
Begiko norisi visu kojyciu.
O pumpureliai graziai atsimusa isplaukusiame fone. Miela foto.
Bonda, kokia piene.
Akviliux, koks vabalas. Gal tik kadravimas horizontalus geriau butu buve? Cia gal "klevine boba"?
Paskutiniuose keliuose puslapiuose ideti Nd visu gerai atlikti.
Ypac patiko Pamaivos varlynas.
Aciu uz pasiulyta puikia savaites tema. Manau, seselis ir namu darbu galetu buti.
Nieko neturiu parodyti. Nebent per savaitgali ka.
bonda, aciu uz ivertinima
Dėkui mergaitės už įvertinimą
keliu į albumuką
keliu į albumuką
QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 17:53)
Del savaites temos,tai "seseliai" tikrai idomi tema Tik manau mums pradedanciosioms, gali pasirodyt kiek sudetinga Bet pabandyti verta. Beje,siulau,gal siai temai ne savaite skirti, o pora?
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 22, 18:58)
Del savaites temos,tai "seseliai" tikrai idomi tema Tik manau mums pradedanciosioms, gali pasirodyt kiek sudetinga Bet pabandyti verta. Beje,siulau,gal siai temai ne savaite skirti, o pora?
savaite manau tikrai per mazai...
Aciu visoms uz ivertinimus, beliko tik WB?
Aga, sunku, bet reikes ka nors pabandyt Sutinku del laiko, reikia ilgiau, labai idomi tema
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 22, 18:58)
Aga, sunku, bet reikes ka nors pabandyt Sutinku del laiko, reikia ilgiau, labai idomi tema
dar portretus ivertinimui dedu:
neisrenku kuri normaliausiai ziurisi
neisrenku kuri normaliausiai ziurisi