Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 14:41)
sumeistravau ir as puka ax.gif  tongue.gif - cia fotkinta visai pavakaryje mirksiukas.gif

va je bigsmile.gif labai wub.gif kol aš išmoksiu pasaulio pabaiga ateis lotuliukas.gif doh.gif

tuoj bandysiu ND kelti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 22 gegužės 2009 - 14:07
sveikutes,
nu dar karteli bandau taisyti klaidas biggrin.gif

zoominam
user posted image
user posted image
user posted image

artejam
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sumeistravau ir as puka ax.gif  tongue.gif - cia fotkinta visai pavakaryje mirksiukas.gif

nerealuuuu bigsmile.gif thumbup.gif exifą parašyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 09:29)
dydzio prasme tai maniskis ne ka mazesni uz veidrodi vos vos

aha, bet svoris skiriasi, kad prisideda objektyvas, o jei dar blicas doh.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 21, 09:39)
Labai smalsu o koks pas jus blicas ,nes mastau gal jau ir man laikas įsigyt

kažkoks be pavadinimo - rinkomės pagal tai, kokiems modeliams tinka ir pagal parametrus (pagal juos jis buvo analogiškas kažkuriam canon blicui, tik žymiai pigesnis)

QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 16:33)
Dekui.Na kai blikai ...

o kuo jie geri? g.gif man visad atrodė kaip nuotraukos brokas blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 10:00)
Del aprasojusio pukucio, tai kaip ir Kelby savo knygoje rase, nesiokites virus vandens purkstuveli ir kaip mat jusu nufotografuotos apipurkstos vandenuku geles atrodys fantastiskai

wow, kokia gera mintis bigsmile.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 22, 11:47)
o kalbant apie lasiukus, tai visai neseniai bandziau su jais fotkint savo ruzava gele... kaip jums?

man patinka wub.gif

Zitlali, thumbup.gif

Armana , jei nesižiūri j/b , gal koks švelnus filtras tiktų? ax.gif

sumeistravau ir as puka - cia fotkinta visai pavakaryje 

Pūkas labai gražus, bet fonas man atrodo per margas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 22 gegužės 2009 - 14:22
oi Tarzaniuke, nieko nesakysiu ar gerai, bet pirma mintis buvo, mano namai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 22, 14:16)
oi Tarzaniuke, nieko nesakysiu ar gerai, bet pirma mintis buvo, mano namai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mano cia mano
Atsakyti
skaitau ir teoriją ir fotiko instrukcija nu kažką kažkur pražiopsau matyt g.gif nesigauna man ND su diafragma doh.gif

Bonda pūkas bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

koks nerealus kadras bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 14:50)
liuksas thumbup.gif  varlynas thumbup.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
2 ND 2dalis zoom
18mm
user posted image
35mm
user posted image
55mm
user posted image

Laukiu ivertinimo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Didelis aciu uz komentarus mano foto. Nors kiek pradziai supratau savo klaidas thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 10:10)
Sveikos smile.gif tikriausiai cia liksiu bendraut tongue.gif cia pora nauju fotkiu kritikai smile.gif

pirmoji kokia nereali wub.gif O cia kas nors su spalvom su programom daryta ar naturalus apsvietimas?

QUOTE(solo @ 2009 05 22, 10:46)
Man visai patiktų pabandyt taip pūkį nufotkint, nu bet kaip atrodysiu... vienoj rakoj fotikas, kitoj purškiklis ir išeina solo tarp devynaukščių fotkint pienių huh.gif

lotuliukas.gif
Patikek,as tarp tu paciu devynauksciu labai bejaukiai jauciuosi tupinedama prie geliu, nes mamkos su vezimais (kuriu ten labvai daug) ir siaip kiti zmones labai itartinai i mane zvairuoja lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 12:08)
Ką manote apie šias foto blush2.gif ?

Į svečius užsuko žmogus voras

Man labai tokia savotiskai originali. Taip ir atrodo,kad is tikro tas voras ten tupi biggrin.gif

TinTin tavo gelyte taip pat man istrigo bigsmile.gif
bonda- thumbup.gif

Dabar vienas klausimelis: Kai sakote "truksta ryskumo", tai kaip ta ryskuma isgauti? Ieskoti tinkamo apsvietimo? Galimi kokie nustatymai aparate? Ar su programa paryskinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 22 gegužės 2009 - 14:27
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 22, 15:25)
Laukiu ivertinimo  blush2.gif

Mano manymu gerai mirksiukas.gif O kokį skirtumą matai tarp šių trijų foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 22, 15:36)
Mano manymu gerai  mirksiukas.gif  O kokį skirtumą matai tarp šių trijų foto?  ax.gif

paprastai atrasysiu smile.gif laiko ner darbe, kuo arciau priartinu tuo labiau fonas isplaukia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 22 gegužės 2009 - 14:42