Visą dieną vejuosi, labai jau greit šnekat
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 19, 21:47)
ten šone tai matyt netas nuvogė pixelius, nes kompe normaliai atrodo sumažinta nuotrauka, o kitų dviejų apibrėžimų nesupratau
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 23:10)
Nu sakyciau virsiausiu reiketu paskirti ka nors is senbuviu temos mus priziureti InesaS, Rasyte kuri norit but? Ir sakyciau jog ND galetu vertinti tik atsiskaite visus namu darbus, nes naujokai nelabai supranta, va gerai atrodo ir uzskaitom, bet ar teisingai, tai kita kalba as gal cia per grieztai, bet juk ir mokomes tam kad ismoktumem, mane senbuves su ND gerai skalpavo, diafragma is 3 karto, WB tik is 6 karto praejau, bet uztat dabar skirtuma matau
labai pritariu, nes man tas vertinimas ir užskaitymas visai nesuprantamas - kiek ir kokių vertinimų turi būti, kad tiktų Išties gerai būtų, kad žinotume kas turi įvertinti ir atsipūstume tik gavę visus įvertinimus
Ievosius, graži nuotrauka
bonda, super vaizdas, vertėjo į darbą vėluoti
Eres, sveikinu su pirkiniu
Sadi, man ir šita nuotrauka įspūdinga Tik gal rėmelis nelabai
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 19:24)
gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums
O WB balanso nebebus?
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:22)
Na va,kol su mazyle vaiksciojom po lauka,spejau ir namu darbus padaryti, ir siaip gelyciu papaveiksluoti ir i fotika isigilinti
oho koks akmuo