Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Labas naujoje temoje,

Visą dieną vejuosi, labai jau greit šnekat lotuliukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 19, 21:47)
hm  as maniau kad tokie dalykai atsiranda del stipraus apkarpymo  klystu? 
user posted image

user posted image

ten šone tai matyt netas nuvogė pixelius, nes kompe normaliai atrodo sumažinta nuotrauka, o kitų dviejų apibrėžimų nesupratau blush2.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 23:10)
Nu sakyciau virsiausiu reiketu paskirti ka nors is senbuviu temos mus priziureti    InesaS, Rasyte kuri norit but? Ir sakyciau jog ND galetu vertinti tik atsiskaite visus namu darbus, nes naujokai nelabai supranta, va gerai atrodo ir uzskaitom, bet ar teisingai, tai kita kalba  as gal cia per grieztai, bet juk ir mokomes tam kad ismoktumem, mane senbuves su ND gerai skalpavo, diafragma is 3 karto, WB tik is 6 karto praejau, bet uztat dabar skirtuma matau 

drinks_cheers.gif labai pritariu, nes man tas vertinimas ir užskaitymas visai nesuprantamas - kiek ir kokių vertinimų turi būti, kad tiktų unsure.gif Išties gerai būtų, kad žinotume kas turi įvertinti ir atsipūstume tik gavę visus įvertinimus

Ievosius, graži nuotrauka thumbup.gif

bonda, super vaizdas, vertėjo į darbą vėluoti bigsmile.gif

Eres, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif

Sadi, man ir šita nuotrauka įspūdinga bigsmile.gif Tik gal rėmelis nelabai g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 19:24)
gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums

O WB balanso nebebus? ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:22)
Na va,kol su mazyle vaiksciojom po lauka,spejau ir namu darbus padaryti, ir siaip gelyciu papaveiksluoti ir i fotika isigilinti 

oho koks akmuo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 20, 22:44)

O WB balanso nebebus?  ax.gif

bus, bus, bet jau vis vien nedaug liko ir iki konkursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 22:43)

taigi gerai smile.gif

tai liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 22:36)

a jergau  bigsmile.gif kada TU cia spejai isipaisyt? biggrin.gif nuuu shaunuooole gi klausyk  thumbup.gif

biggrin.gif neimk i galva, tai gi fotika idarba nusitysiau lotuliukas.gif ten ir fotkinau biggrin.gif ryt jauciu vel vesiuos, ND2 dali darysiu blush2.gif bet taip blasko nuo pagrindinio mano darbo biggrin.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 22:36)
hmmmmm . . ..  g.gif nu nemegstu as tuuu knygu kuomet fotkina doh.gif o kaip tu pati supranti ta f kitima?  rolleyes.gif jei atsakysi teisingai (bet be speru biggrin.gif), tai uzskaitysiu  biggrin.gif

Tu jau man senesne diafragma buvai uzskaiciusi, bet perdarinejau dar kelis kartus biggrin.gif Tai jau skirtumas aiskus, kuo labiau atverta diafragma “, tuo mazesne ryskumo zona! bigsmile.gif Ar teisingai?
Atsakyti
šiandien užėjo dar kažkoks kvailas noras papyčkint iš balkono einančius žmones, toks jausmas, kad visi kažkur skuba

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 20, 22:44)
O WB balanso nebebus?  ax.gif

ahaa, parasiau ir prisiminiau, kad suklydau blush2.gif doh.gif

cia bus linksmoji dalis biggrin.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 22:50)
biggrin.gif  neimk i galva, tai gi fotika idarba nusitysiau  lotuliukas.gif  ten ir fotkinau  biggrin.gif  ryt jauciu vel vesiuos, ND2 dali darysiu  blush2.gif  bet taip blasko nuo pagrindinio mano darbo biggrin.gif

hihihi.gif darbas ne vilkas - i miska nepabegs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 20, 22:55)
Tu jau man senesne diafragma buvai uzskaiciusi, bet perdarinejau dar kelis kartus biggrin.gif Tai jau skirtumas aiskus, kuo labiau atverta diafragma “, tuo mazesne ryskumo zona! bigsmile.gif Ar teisingai?

tai tiek daug nedaryk ND kartojimu - sarasu nedarau, tai ir nepamenu kas kaip, nors itarimas su tavim buvo, kad cia labai jau daug kartoji ta ND biggrin.gif

atsakymas t e i s i n g a s biggrin.gif wink.gif

Kazkaip man cia siandien nuotaika gera, kazi kaip bus rytoj mastau.gif, itariu cia ne pries gera unsure.gif
Atsakyti
o kaip šita, ar nieko gero? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 21:15)
kiek skaičiau tai poliarizaciniam pinigų gailėt nereikia, nes pigūs padirbiniai gali neduot pilno efekto smile.gif

ne taip pasakiau, jis buvo gift, for free, tai istikruju net nesidomejau ka ten dave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 05 20, 23:10)
o kaip šita, ar nieko gero?  unsure.gif

nufotkinta nu laaabia jau graziai is technines puses, o jei dar ir tos pavesines nebutu fone doh.gif ir mergyte dar kiek vos vos butu pasisukus link obj, tai manau butu zyyyyyyyyymiai idomiau smile.gif ir dar truputeli desiniau ja reikejo imt, na as taip mastau tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 23:00)
tai tiek daug nedaryk ND kartojimu - sarasu nedarau, tai ir nepamenu kas kaip, nors itarimas su tavim buvo, kad cia labai jau daug kartoji ta ND biggrin.gif

atsakymas t e i s i n g a s  biggrin.gif wink.gif

Kazkaip man cia siandien nuotaika gera, kazi kaip bus rytoj mastau.gif, itariu cia ne pries gera  unsure.gif

Dariau, nes vis kam nors, kad nors kliuvo unsure.gif Tai va, tikiuosi daugiau nebereiks daryt doh.gif biggrin.gif
Ryt gal dar geresne bus 4u.gif Tikesimes mes smile.gif

QUOTE(fizė @ 2009 05 20, 23:10)
o kaip šita, ar nieko gero?  unsure.gif

Kirpciau daug, kur uz nugaros, kad neliktu tokiu dideliu, neisnaudotu plotu smile.gif Ir noretusi daugiau burbulu rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis. Jezusmaryte kaip veluoju su ND unsure.gif cool.gif - nu tikra studente pasijauciau. Nespeju ziauriai. teks vel naktineti. Bet tada be blykstes apsieiti dar nemoku g.gif unsure.gif . Ech.....
Atsakyti