Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 13:20)
Dėkui už komentarą  ax.gif  Bnadžiau pirmą versti j/b, tik nelabai kas gavosi, tada žmogaus voro nebesimato ,kažkaip nublanksta jis unsure.gif .

g.gif aisku...
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 13:08)
Ką manote apie šias foto blush2.gif ?

Į svečius užsuko žmogus voras

Bėgikas

Pumpurėliai

Į svečius užsuko žmogus voras siek tiek pakirpciau desines ir virsaus , nes dabar man perdaug lango, blasko truputi ax.gif

Bėgikas truksta koju, kad matytusi visas judesis, trupuciuka skaudziai jau jos nukirptos

Pumpurėliai siaip nieko ypatingo, sakele krumu. nezinau, bet nekabina manes, gal del siek tiek pervientisa spalva strodo.... na cia tik mano nomuone ax.gif

Papildyta:
Teka atrodo prase http://exifremover.com/
Atsakyti
Ką manote apie šias foto blush2.gif ?

Bėgikas

Pumpurėliai

Bėgikas per daug centre objektas, o pumpurėliai man patinka. tas žmogus voras kažkaip nekabina manęs visai

QUOTE(liamuna @ 2009 05 22, 13:49)

jau radau, ale kad jis vėl neveikia doh.gif kažin jis išvis kada nors veikia? nes man taip niekad ir nepavyko su juo exifo panaikint
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 12:08)
1.Į svečius užsuko žmogus voras

2.Bėgikas

3.Pumpurėliai

1.nelabai matosi tas zmogus voras unsure.gif gal virsu pakirpus jis labiau dominuotu g.gif
2. labai kojyciu truksta, nebent pavadinimas butu isbegsiu is kadro mirksiukas.gif biggrin.gif
3.tvarkinga foto 4u.gif

buvau lauke su fotiku, bet nieko rodomo turbut nebus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 gegužės 2009 - 13:21
QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 09:07)
o kaip tuos blikus pdarayt? ar jie tik netyciom gaunas? na kokiso salygos turi but ar kas?

ten gal lempos kokios, arba blikai ant lašelių g.gif

QUOTE(Eres @ 2009 05 22, 09:34)
o dabar klausimas, ka cia matot, vakar keli zmones kai pasake kas cia, tai toks juokas paeme lotuliukas.gif

Biški kontrasto daugiau, fonui mėlynumo kelis procentus ir tikrai bus panašu į uolas thumbup.gif Arba daryt kontrastingą JB ir galėsi pasakot kad lankeisi didžiajam kanjone lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 22, 12:24)
Sadi mano mintis perskaitei, kaip tik galvojau, kad butu idomu paeksperementuos seseliu tema  4u.gif , gal net kelias savaites skirt siai temai, nes nemanau kad labai jau lengva bus  blush2.gif

ok, tada savaitės tema ŠEŠĖLIAI ND darom kaip ir anksčiau, o kas turi laiko ir noro fotografuoja savaitės temai thumbup.gif

Į svečius užsuko žmogus voras

Man tai nerealus šviesos srautas jaučiasi bigsmile.gif o antra tikrai ne, nes jei begikas, tai kojų būtinai reik g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus 4u.gif

Labai įdomi savaitės tema ax.gif
Atsakyti
sumeistravau ir as puka ax.gif tongue.gif - cia fotkinta visai pavakaryje mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nepamenu, ar kėliau, ar ne pirmą ND doh.gif Keliu dėl visa ko smile.gif Įvertinkit, prašau, ar gerai atliktas blush2.gif

1. f4.5 iso400
user posted image

2. f13 iso200
user posted image

3. f22 iso100
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 22 gegužės 2009 - 13:45
Bonda, labai grazu, rysku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 22, 13:44)
Nepamenu, ar kėliau, ar ne pirmą ND  doh.gif  Keliu dėl visa ko smile.gif Įvertinkit, prašau, ar gerai atliktas  blush2.gif

liuksas thumbup.gif varlynas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bonda jega man patinka rysku fokusas liuks gerai wub.gif
Atsakyti
Bonda wub.gif ir margas fonas cia ziurisi thumbup.gif

Pamaiva, gerai 4u.gif svarbu pati suprastum mirksiukas.gif
Atsakyti