Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Sveiki smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 09:10)

1. Man ideali, taip ir jauciasi kaip senelis anukeliui seka pasaka, o mazylis ja isivaizduoja thumbup.gif Dar jei koki gera pavadinima sugalvotum mirksiukas.gif
2. Man noretusi to arkliuko arciau g.gif
3. Tokios man patinka, tik neretusi tos mergaites veidelio sviesesnio rolleyes.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 22, 09:47)
o kalbant apie lasiukus, tai visai neseniai bandziau su jais fotkint savo ruzava gele... kaip jums?  g.gif
user posted image

Man truksta ryskumo, nors saplvos geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 22, 12:16)
Sveiki  smile.gif
1. Man ideali, taip ir jauciasi kaip senelis anukeliui seka pasaka, o mazylis ja isivaizduoja  thumbup.gif Dar jei koki gera pavadinima sugalvotum  mirksiukas.gif
2. Man noretusi to arkliuko arciau  g.gif
3. Tokios man patinka, tik neretusi tos mergaites veidelio sviesesnio  rolleyes.gif
Man truksta ryskumo, nors saplvos geros  rolleyes.gif

Aciu uz komentarus So-fun.. 4u.gif su pavadinimais man riesta ir gan smarkiai smile.gif del antros ir trecios pritariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 11:23
uff kaip apsidziaugiau, kad pagaliau sulaukiau, kad kazkam ryskumas tiko 4u.gif ir aciu so-fun, vadinasi stengsiuos ismokt padaryt ryskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 11:15)
aciu  4u.gif

smagu  wub.gif man ir truko biggrin.gif baisiausiai pergyvenau, kad visos jau i mokslu Everesta ikopusios busit  doh.gif nuejau pas pazengusias, bet kazkaip ni to kazkas ten  g.gif tai sicia pasedesiu pas jumi  ax.gif

Sveika sugrizus, man ir truko tavo kurybos 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2009 05 22, 11:22)
Manęs sąraše matau nebėra...

sarasas buvo daromas isnaujo, mazu noresi pas pazngusius pabegt mirksiukas.gif itrauksim kitai temai 4u.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 22, 11:46)
Man visai patiktų pabandyt taip pūkį nufotkint, nu bet kaip atrodysiu... vienoj rakoj fotikas, kitoj purškiklis ir išeina solo tarp devynaukščių fotkint pienių huh.gif

lotuliukas.gif gerai cia vaizda nupiesei 4u.gif

Sadi mano mintis perskaitei, kaip tik galvojau, kad butu idomu paeksperementuos seseliu tema 4u.gif , gal net kelias savaites skirt siai temai, nes nemanau kad labai jau lengva bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 22, 10:24)
paeksperementuos seseliu tema  4u.gif , gal net kelias savaites skirt siai temai, nes nemanau kad labai jau lengva bus  blush2.gif

drinks_cheers.gif man ir taip patiktu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 22, 12:24)
sarasas buvo daromas isnaujo, mazu noresi pas pazngusius pabegt  mirksiukas.gif itrauksim kitai temai  4u.gif

kiba tyčiojies lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali uzmaciau tavo pirmos foto j/b pas pazengusias blush2.gif Man zinok schmoll.gif dingsta tas akiu melynumas, o cia jauciasi siluma, man tik spalvota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 22, 12:31)
Zitlali uzmaciau tavo pirmos foto j/b pas pazengusias  blush2.gif Man zinok  schmoll.gif dingsta tas akiu melynumas, o cia jauciasi siluma, man tik spalvota  ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif , akys vaiko, akys kokios bigsmile.gif , negalima ju verst j/b nono.gif:
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 22, 11:31)
Zitlali uzmaciau tavo pirmos foto j/b pas pazengusias  blush2.gif Man zinok  schmoll.gif dingsta tas akiu melynumas, o cia jauciasi siluma, man tik spalvota  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vaikyste spalvota drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Ką manote apie šias foto blush2.gif ?

Į svečius užsuko žmogus voras
user posted image

Bėgikas
user posted image

Pumpurėliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 gegužės 2009 - 12:09
QUOTE(so-fun @ 2009 05 22, 12:31)
Zitlali uzmaciau tavo pirmos foto j/b

QUOTE(liamuna @ 2009 05 22, 12:36)
pritariu  drinks_cheers.gif , akys vaiko, akys kokios

QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 13:06)

aciu 4u.gif supratau biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 13:08)
Ką manote apie šias foto blush2.gif ?

man pirma ir trecia thumbup.gif thumbup.gif tik pirma gal j/b idomiau butu g.gif spalvota man tokia siek tiek buitine ax.gif nors gal ir klystu...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 12:16)
aciu  4u.gif supratau biggrin.gif
man pirma ir trecia  thumbup.gif  thumbup.gif tik pirma gal j/b idomiau butu  g.gif spalvota man tokia siek tiek buitine ax.gif nors gal ir klystu...

Dėkui už komentarą ax.gif Bnadžiau pirmą versti j/b, tik nelabai kas gavosi, tada žmogaus voro nebesimato ,kažkaip nublanksta jis unsure.gif .
Atsakyti