Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Solo, man tavo pukas patinka, bet ne fonas uz jo smile.gif

Citra pirmosios gelytes man nelabai, beveik visos nefokuse, o jei tokio didumo jos tera, tai noris kad visos butu fokuse, arba tada reiktu is arciau jas fotkint. O pienes, tai, na vabalo beveik nesimato, viena piene nukirsta. O portretas mergaites, tai man nepatinka kad pirstas ne fokuse.

Medona, o ka cia mergaite daro, idomu, ciuozia nuo kazko bigsmile.gif

o dabar klausimas, ka cia matot, vakar keli zmones kai pasake kas cia, tai toks juokas paeme lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 22 gegužės 2009 - 08:39
Labas rytas,
žodžiu man namų darbai geriau sekasi, nei visa kita, ką fotografuoju. Nu nors tiek smile.gif
Tai jau suprantu, kad galėsiu gelt į albumą, taip?

QUOTE(Eres @ 2009 05 22, 08:34)
o dabar klausimas, ka cia matot, vakar keli zmones kai pasake kas cia, tai toks juokas paeme lotuliukas.gif

Iš pirmo žvilgsnio sakyčiau uola ant vandenyno krašto kokio, bet įsisžiūrėjus matau apdegusią, bet atvėsusia malką (medį) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 22, 09:34)

Gal kažkoks gulintis rastas g.gif
Atsakyti
Žiūrėdama ir tuo pačiu mokydamasi radau štai toką nuotrauką. man be galo gražu. Norėčiau "pagauti" tokį kadrą.. Tiesa, čia geriau matosi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 22 gegužės 2009 - 08:56
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 22, 09:53)
Žiūrėdama ir tuo pačiu mokydamasi radau štai toką nuotrauką. man be galo gražu. Norėčiau "pagauti" tokį kadrą

Čia pienė tokia aprasojus ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 22, 08:53)
Žiūrėdama ir tuo pačiu mokydamasi radau štai toką nuotrauką. man be galo gražu. Norėčiau "pagauti" tokį kadrą
user posted image

Tai,kad cia nereikia nieko gaudyti.Reikia tik apipuksti vandeniu pukuti ir fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 22, 08:42)

Iš pirmo žvilgsnio sakyčiau uola ant vandenyno krašto kokio, bet įsisžiūrėjus matau apdegusią, bet atvėsusia malką (medį)  rolleyes.gif

nu vat butent, vyras paziurejo ir sako, prie kokiu tu cia uolu buvai lotuliukas.gif Klausaus ir nesuprantu apie ka jis cia lotuliukas.gif

O cia bandziau su makro prie juros gulinti pagali nelabai dideli fotografuot. Veikia tas makro, bet jau taip sunkiai, man trecios rankos reikia arba gal nest bandyt remontuot doh.gif
Atsakyti

na as tai medzio atplaisa matau smile.gif, ar ne taip?

Del aprasojusio pukucio, tai kaip ir Kelby savo knygoje rase, nesiokites virus vandens purkstuveli ir kaip mat jusu nufotografuotos apipurkstos vandenuku geles atrodys fantastiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 22, 08:56)
Tai,kad cia nereikia nieko gaudyti.Reikia tik apipuksti vandeniu pukuti ir fotografuoti mirksiukas.gif

aš ir taip pagalvojau. reiks pasipraktikuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 22, 08:53)
Žiūrėdama ir tuo pačiu mokydamasi radau štai toką nuotrauką. man be galo gražu. Norėčiau "pagauti" tokį kadrą.. Tiesa,

jauciu silpnybe laseliams wub.gif wub.gif wub.gif jei ne paciam purkst, tai po ruko buna rytais..ypas vasaros gale, rudens pradzioj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif tikriausiai cia liksiu bendraut tongue.gif cia pora nauju fotkiu kritikai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pukes komentara jau gavau, aciu rolleyes.gif
Papildyta:

QUOTE(Medona @ 2009 05 21, 21:30)
1. Ar nors kiek idomi si nuotraka jums?
2. Ar truksta ryskumo siam buitekui?
3. Ar kabina nors kiek?

1. Nesuprantu jos. Jei judesi gaudei ar pan, tai vaikas ryskesnis turetu but, ar bent kazkokia detale viena isryskinta.. dabar viskas isplauke, chaosas smile.gif
2. Ir ryskumo ir norisi sviesesnes smile.gif
3. Per pilka ir ryskumo truksta

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 21:50)
O cia is portretu serijos.

Jau issake kritika smile.gif truksta kaire, desines per daug, per tamsi, ryskumo truksta... 4u.gif

ka cia matot, vakar keli zmones kai pasake kas cia, tai toks juokas paeme

Medzio zieve g.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 22, 09:53)
Žiūrėdama ir tuo pačiu mokydamasi radau štai toką nuotrauką. man be galo gražu.

aha.. su purkstuku apipurksk lengva srove ir fotkink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 10:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 10:10)
Sveikos smile.gif tikriausiai cia liksiu bendraut tongue.gif cia pora nauju fotkiu kritikai smile.gif

man pirmoji patiko, zinok wub.gif

asigedom taves wub.gif
Atsakyti