Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

O cia is portretu serijos. Kaip si foto? Ar bent kiek vertinga? Kokie trukumai? (i slapia nosi nekreipkim demesio, nes sirguliuojam, o ir kadras pagautas visai netycia smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 gegužės 2009 - 20:50
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 20:50)
O cia is portretu serijos. Kaip si foto? Ar bent kiek vertinga? Kokie trukumai? (i slapia nosi nekreipkim demesio, nes sirguliuojam, o ir kadras pagautas visai netycia  smile.gif )

O tu cia su blicu fotkinai?
desines per daug, kaires truksta, pirsciukai ir apacioj negraziai nukirpti. seimos albumui gerai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, dedu savo ND Diafragma:
f5
user posted image
f9
user posted image
f13
user posted image
Skirtumas man matosi, bet kitiems gali sunkiai matytis 4u.gif

Turiu zoomą ir artėjimą prie daikto, bet su tais pačiais daiktai. Tad jei šios foto tiks, tada sukelsiu ir kiats foto.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 16:14)
o tai ar buvo ten tokiu? as nepamenu tada

čia gal senos kokios nuoskaudos. Nes dabar kai mūsiškės ten išėjo,labai apmažėjo darbų dedamų. Nei savaitės temų nėra, nei ND labai greit pildosi. Nors gal kad vasara?

O mes gal vėl galvojam savaitės temą? Žalia tai jau seniai baigėsi g.gif Siūlau kokį "šešėliai" ?

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:14)
Užknisiu aš jus su savo klausimais ir nuotraukom, bet labai noriu išmokti. Bent jau truputį perprasti fotografavimą. Keletas iš rytinio žygiavimo į darbą:
noriu kritikos.

Mane pirmoj biški erzina ta pienė fone. Arba reikėjo jos vos vos ryškesnės ir kokį pavadinimą galvot. antroj trečioj - bardakas smile.gif bent antroj galėjai sutalpint visą smilgą. Gražūs blikai labai thumbup.gif o paskutinės nesupratau g.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 17:00)
O per kokius albumus jus dedat? Sitos visos per fotki, nes flickr pas mane limitas...
žiūriu ar šitos spalvų nenuvogė

kelk į internetą jau sumažintas. Turėtų pagelbėt

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 17:51)
stai kas man gavosi...  pati galvoju, kad pernelyg susilieja su fonu, reikejo fotkinant labiau pritupti gal

arba biški privert diafragmą - tada daugiau pūkų matytusi ryškiai

akviliux - ND užskaityčiau

Tin-tin - ND mano akim gerai

Alexxandra - ND super

*Citra* - nedėkingai pasirinkai objektą. Nesimato poveikio smile.gif

solo - blaško fonas, ir trūksta viršaus.

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 20:54)
O cia biski imesiu savo pirmuosius bandymus fotografavino srityje 

Pirma man visai nieko smile.gif apačios gal pakirpčiau kiek, bet tada viršaus truks g.gif
o antrą - trint be gailesčio ax.gif

QUOTE(Medona @ 2009 05 21, 21:30)
Imetu keliata kadru visiek Ar nors kiek idomi si nuotraka jums?

pirma tai kaip eksperimentas ok, bet schmoll.gif antroj ne tiekj ryškumo trūksta, kiek iso aukštas lenda. ir erdvės man norisi iš kairės daugiau smile.gif Dar kart pažiūrėjau - o fokusas ne į rubelį nušokęs? (šakės kaip nematau aš tų fokusų doh.gif ) Trečia ko tai ne g.gif nesusieja mergytė su ta piene. g.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 21:50)
O cia is portretu serijos. Kaip si foto? Ar bent kiek vertinga? Kokie trukumai? (i slapia nosi nekreipkim demesio, nes sirguliuojam, o ir kadras pagautas visai netycia 

Įdomiai smile.gif kiek tamsoka, apie pirsčiukus jau sakė ir erdvės kairėj galima būtų. arba dar būtų įdomu jei fokusas būtų į pirštuką thumbup.gif

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 21, 22:34)
Skirtumas man matosi, bet kitiems gali sunkiai matytis

man tai nesimato blush2.gif
Atsakyti
Biški daviau čia šnekos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 11:00)
geras tas moytojo vaidmuo lotuliukas.gif

matau, kad tau labai patinka jis biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 11:32)
bijau kad dabar kitinis liks gulėt kampe  g.gif

as irgi kitini nukisusi, nezinau ar issitrauksiu biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 21, 13:58)
o aš galvojau, kad aš čia viena tokia trenkta, kad pabyrėjus anam kolektyvui net fotiko į rankas nesinori imti... nes tam būriui aš žiauriai per silpna, o čia kol kas neturiu ką veikt sad.gif

del paskutinio sakinio drinks_cheers.gif bet gi buvo taip tartasi, kad ateinam visos, buriu ir sturmuojam ana tema smile.gif kaip as pasigendu ten jusu blush2.gif cia zymiai jaukiau blush2.gif , o dar tiek pazystamu naujokiu thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 14:03)
bet jojant ant arklio tai tikrai nepafotkinsi laugh.gif

lotuliukas.gif o kuriuo pafotknsi jojant ant arklio? man visai praverstu, nejodneju, bet lotuliukas.gif rankos dreba kartais lotuliukas.gif

turiu minti - susikurti bendraminciuose tema, kurioje kalbetum apie fototgrafavima g.gif jei jau cia triju apie fotografavima butu per daug g.gif
Atsakyti
Siandien, tiksliau jau vakar, sorry, bet nieko nevertinsiu - galva uzia nuo meeto man, tai lyg Sadi viska jau teisingai susake del ND, gal dar Bonda ka tures pridurt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 05 22, 00:00)
turiu minti - susikurti bendraminciuose tema, kurioje kalbetum apie fototgrafavima g.gif jei jau cia triju apie fotografavima butu per daug g.gif

Puke, tai kad yra jau temuke Bendraminciuose wink.gif

stai : http://www.supermama...?...34826&st=96 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 23:04)
Puke, tai kad yra jau temuke Bendraminciuose wink.gif

stai : http://www.supermama...?...34826&st=96  4u.gif

hmm doh.gif aisku, aciu uz apsvietima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 22, 00:00)

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif negerai, nes po kiek laiko pradėsim virt savo sultyse ir tema pavirs į tipo "fotografuojam ir grožimės" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 23:14)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif negerai, nes po kiek laiko pradėsim virt savo sultyse ir tema pavirs į tipo "fotografuojam ir grožimės"  doh.gif

teisingai unsure.gif
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 19:54)
o cia pirmasis mano pagautas vabalelis (gaila,kad per velai ji pamaciau, tai nespejau normaliai prizoominti )

po kiek laiko pati i tokias foto nenoresi ziuret blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 22:48)
Biški daviau čia šnekos  doh.gif  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 21, 23:00)
turiu minti - susikurti bendraminciuose tema, kurioje kalbetum apie fototgrafavima g.gif

tai geriau cia apie fotografavima, o ten siaip apie viska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:25)
didelis pliusas uz netycia pagautus blikus 2 ir 3 foto wub.gif Gal gali parasyti nustatymus su kokiais fotkinai? bigsmile.gif

o kaip tuos blikus pdarayt? ar jie tik netyciom gaunas? na kokiso salygos turi but ar kas? blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 15:32)
Mergaites, niu gi nusipirkau dekla fotikui  biggrin.gif
topo centre 30 % nuolaida case logic visiems deklams  wub.gif

as ir pirkau tos firmos mirksiukas.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 05 21, 15:57)
Na man visgi geriausias yra flicr'is. TIk reik dėti tokią foto, kurią rodysi (tarkim 600x400 px)  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 21, 16:52)

Tin-tin,  pukeliu baltumas kazkoks zalias  doh.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif su WB problemos drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 21, 17:06)

ND 2-tra dalis (zoom'as):
ND 3-čia dalis (priartėjimas fiziškai):

abu gerai thumbup.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 17:13)

na ir bandau savo ND rodyt
f/2.8

gerai thumbup.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 17:15)
cia gal kas nors ne taip su WB nustatymu ar kaip?  smile.gif

taip, greiciausia blogas WB nustatytas mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 18:31)

Ateinu ir aš su savo ND nr. 4.

super thumbup.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 19:07)
mano 3 ND  rolleyes.gif

as skirutmu tai nelabai matau cool.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 21, 19:19)
Žinau, kad foto nelabai verta dėmesio, tačiau noriu nuomonės, kas blogai ar fonas blaško  ax.gif

hmmm...biski krievai kazkaip ziuris, fokusas liuks..gal per margokas fonas -nors ne nezinau, kazkaip pastaruoju metu mane spalvos veza wub.gif

QUOTE(Medona @ 2009 05 21, 20:30)

Ar truksta ryskumo siam buitekui?

man tai jis kazkoks purvinas sitas kadras g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 20:50)
O cia is portretu serijos. Kaip si foto? Ar bent kiek vertinga? Kokie trukumai? (i slapia nosi nekreipkim demesio, nes sirguliuojam, o ir kadras pagautas visai netycia  smile.gif )

tamsoka foto mirksiukas.gif

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 21, 21:34)
Sveiki, dedu savo ND Diafragma:

netikes fonas schmoll.gif nors skirtuma lyg matau g.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 22:21)

O mes gal vėl galvojam savaitės temą?  Žalia tai jau seniai baigėsi  g.gif Siūlau kokį "šešėliai" ?

reikia riekia kazkokio judesio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 22:48)
Biški daviau čia šnekos  doh.gif  blush2.gif

as ir blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 21, 23:00)
matau, kad tau labai patinka jis biggrin.gif

aha, o ka daryt..nesinori nutolt nuo fotografavimo mirksiukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 23:14)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif negerai, nes po kiek laiko pradėsim virt savo sultyse ir tema pavirs į tipo "fotografuojam ir grožimės"  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti